| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
    En Runtime Error Line 109 Syntaksfejl
    Når en runtime fejl besked dukker op på din skærm , du ved noget er ikke sket den måde dit operativsystem forventet det . Desværre for de fleste slutbrugere , kan fejlmeddelelsen så godt være skrevet på klassisk græsk eller Klingon . Disse beskeder er skrevet af programmører til programmører med kendskab til operativsystemet og dens krav, og ikke til gavn for den gennemsnitlige bruger. Decifrere betydningen af ​​individuelle meddelelser kræver en grundlæggende forståelse af kode indre funktioner. Fejlhåndtering

    Operativsystemer og programmer er designet til at køre i et bestemt miljø . En veltilrettelagt program ser for miljøvariable og tilgængelige ressourcer som interne rutiner udføres . Fejlhåndteringsprocedurer rutiner er indbygget i programmet. Når en del af programmet støder på et problem , der er en besked videre til operativsystemet eller , i tilfælde af et fortolket sprog som Java , JavaScript eller BASIC , at run -time motor . Operativsystemet eller motor derefter evaluerer problemet og genererer en fejlmeddelelse.
    Fortolkning af Message

    Mange fejlmeddelelser er vildledende. Ældre versioner af Windows-operativsystemet rutinemæssigt genereret en "Out of Memory " vises, når en bruger har forsøgt at åbne et program. Mens dette virker som en enkel erklæring , det faktisk betød , at programmet forsøgte at åbne en hukommelse adresse , der var forbeholdt og ikke frigivet af en tidligere operation eller undladt at finde en påkrævet fil eller enhed på computeren. Denne tvetydighed i fejlrapportering er taget i betragtning af programmører og teknikere , og gør de omstændigheder, hvorunder meddelelsen blev vist en vigtig faktor , når de fortolker dets betydning.
    Syntaksfejl

    Syntaks fejl er en af de enklere budskaber at fortolke . Programmeringssprog , ligesom sprog, der tales , kræver visse elementer til at eksistere , før nogen mening kan være lavet af en erklæring. I den engelske sprog, skal en sætning have et emne , et verbum og slutter med et punktum eller spørgsmålstegn. De fleste programmeringssprog kræver, at hver erklæring eller instruktions sætning følger syntaksen af sproget. Seler og parenteser skal matche , variabler skal defineres , og udtalelser skal afsluttes med det relevante symbol . Når en af ​​disse elementer mangler, sprogets syntaks krænket, og en fejlmeddelelse genereres .
    Linjenumre

    A " Runtime Error Line 109 Syntaksfejl " på din skærm angiver, at koden tolk på din computer stødt på en syntaksfejl i programmets kildekode. Den oplagte løsning er at åbne programmets kildekode fil i en kode editor og kigge efter en manglende element eller ufærdige kode på linje 109 i kildefilen. Desværre kan dette ikke være den faktiske placering af fejlen . En manglende bandage , beslag terminator eller variabel erklæring kan være placeret overalt i koden . Fejlen genereres kun når operativsystemet eller tolk ikke længere kan udføre alle operationer med den eksisterende kode. Linje 109 er et godt sted at begynde at lede efter problemer , men dette er kun den linje, hvor programafvikling stoppet. Fejlen kan være placeret overalt i de foregående 108 linjer kode. Hver af disse bør undersøges nøje for korrekt syntaks . Når problemet er løst , bør programmet køre som planlagt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at reparere en disk læse fejl 
    ·Sådan fjernes Generic Host Process for Win32 Services …
    ·Sådan Reparation nvlddmkm.sys Fejl på en bærbar 
    ·Sådan Fix en computer med en Runtime Error 
    ·Sådan Fix Kode 39 Driver Error 
    ·Sådan Set pc til ikke foregå ved fejl 
    ·Sådan Stop en c000021a Fatal System Error Med en Blue …
    ·Sådan Fix " Unmountable Boot Volume " Fejlmeddelelse i…
    ·Sådan Fix en Microsoft Java Script Run Time Error 
    ·Sådan Fix en computer I /O Fejl 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan åbner Som Notebook i OneNote 
    ·Windows Media Center Recovery Console Tips 
    ·Microsoft Extended Support Definition 
    ·Hvordan til Mount en Unmountable Disk i Tiger 
    ·Hvad er årsagen en General Protection Fault 
    ·Sådan Konverter en WMA fil i en MP3 fil med iTunes 
    ·Sådan Slut Audio mellem en bærbar computer & en HD Sa…
    ·Sådan deaktiveres LED-indikatorer på en bærbar 
    ·Sådan gendannes XP Pro til den foregående dag 
    ·Sådan Læs antal dårlige blokke 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com