| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
    Wnaspi32.dll Fejl
    Den wnaspi32.dll fejl kan slå op på en computer til en række forskellige årsager . For eksempel kan nogle af de mere almindelige situationer omfatter , når du installerer bestemte programmer eller programmer , når tænde Windows eller lukke den ned , eller måske i løbet af en Windows-opdatering eller installation. At løse problemet indebærer at forstå den nøjagtige sammenhæng , hvori wnaspi32.dll fejlen optrådte . Wnaspi32.dll Fejl Årsager
    Efter korrektion en wnaspi32.dll Fejl , anbefaler Microsoft Windows Update.

    wnaspi32.dll fejl er normalt forårsaget af situationer, der fører til direkte eller utilsigtet beskadigelse eller fjernelse af Wnaspi32 DLL-fil . Under visse omstændigheder kan en wnaspi32.dll fejl være tegn på et eksisterende register problem. Nogle gange er der en computer virus, adware eller malware, der forstyrrer systemet til at forårsage fejlen. Hardwarefejl er andre tilfælde , som kan forårsage en wnaspi32.dll fejl på en computer enhed.
    Papirkurven

    Start Windows i fejlsikret tilstand , hvis det ikke er muligt at adgang til Windows normalt . Prøv at hente wnaspi32.dll fra papirkurven . Dette er ofte den mest almindelige årsag til, at filen mangler . Hvis papirkurven allerede er blevet tømt , bruge en gratis fil opsving program, såsom Piriform s Recuva . Vær sikker på at følge alle instruktioner og kun bruge et program, der har en gyldig og respektabelt omdømme. Overvej at bruge dette opsving metode, hvis computeren var fungerer korrekt , før wnaspi32.dll blev slettet. (Ref. 3 )
    Virus Scan

    Udfør en virus eller malware scanning af computeren . Wnaspi32.dll fejl kan forekomme efter en ny virus eller anden malware situationen forstyrrer din computer og beskadigede DLL-fil . Nogle gange kan en wnaspi32.dll fejl være relateret til et andet program , der har taget på identiteten af ​​wnaspi32.dll fil. Nogle vira er designet til at træde i stedet for nøglefiler , så de kan forstyrre computeren.
    Opdatere drivere

    opdatere computerens drivere til hardwareenheder , der kunne være relateret til wnaspi32.dll . For eksempel, hvis filen mangler på at bruge et video spil kan det arbejde for at opdatere driverne til skærmkortet . Også overveje at rulle tilbage en driver til en tidligere installeret version, hvis den wnaspi32.dll fejlen startede efter en bestemt hardware driveropdatering .
    Systemgendannelse

    Brug funktionen Systemgendannelse på computeren . Dette program kan være nyttigt at tage computerne tilbage til, hvordan det var i drift før ændringer , der blev foretaget . For eksempel, når du opdager, at din computer kører langsomt eller ikke kan få adgang til visse filer, som du kunne før. Hvis du mener , at den wnaspi32.dll fejl kunne have været forårsaget af en nylig ændring til en konfiguration eller fil , kan du prøve Systemgendannelse til at løse dette problem.
    Renstall

    Geninstaller programmer, der bruger wnaspi32.dll fil. Dette bør være effektiv, hvis wnaspi32.dll DLL fejl opstår, når bestemte programmer bruges . Geninstallation programmer, der giver den wnaspi32.dll fil skal erstatte filen og rette DLL fejl.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan jeg rette en fil Permission Fejlmeddelelse 
    ·Sådan Fix Runtime Error 380 
    ·Hvordan at slippe af fejl 1706 
    ·Sådan foretages fejlfinding Boot Device Not Found Erro…
    ·Lsass.exe refererede hukommelse Fejl 
    ·Sådan Fix en Memory Parity Error 
    ·Hvordan kan jeg Fix Fejl Kode 39 På en XP netværksenh…
    ·Sådan Fix Intern fejl 2378 på XP 
    ·Hvad er årsagen en Out of Memory Fatal Fejl i AutoCAD …
    ·Fejlfinding en MS Access Runtime Error 13 
      Anbefalede Artikler
    ·Nogle enkle tips til at fremskynde Dial -Up 
    ·Instruktioner til at geninstallere Windows XP på en De…
    ·Sådan Afinstaller Atdmt Cookie 
    ·Sådan slettes en Surabaya Virus 
    ·Sådan Desinficer Brontok.A 
    ·Sådan fjernes Pinnacle Drivers 
    ·Sådan Konverter Art Broderi Files 
    ·Limewire 5.1.2 Fejlfinding 
    ·Sådan Rengør Computer Register 
    ·Sådan fjerner Crawler Smileys 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com