| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
    Hvad betyder Fejl IE 153 Mean
    ? Enhver, der har arbejdet på en Windows-baseret system og bruges Internet Explorer længe nok har sandsynligvis stødt på IE fejl 153 . Fejlen , mens du browser på internettet, normalt vises i et popup-vindue med en meddelelse "Fejl: . 153 Uspecificeret fejl " I højere versioner af Internet Explorer, kan denne standard fejlmeddelelse vises sammen med yderligere oplysninger , der indikerer " Object doesn 't understøtter denne egenskab eller metode ". fejl Årsager

    IE 153 er en runtime fejl , og i modsætning til stop- fejl , vil runtime fejl ikke helt arrestere eller fryse din computer. IE 153 fejl kan resultere i en delvis udførelse af en webside, gengive en tom side eller undertiden lukke IE browser helt. Fejlen kan opstå på grund af forkerte eller ufuldstændige installation af et softwareprogram , hvis en eller flere software på din computer , er uforenelige med andre software eller hardware applikationer , eller hvis computeren er inficeret med virus eller malware . Uønskede ændringer til pc registreringsdatabasen kan også udløse fejlen.
    Virus Scanning

    fejl sommetider kan rettes med en fuld virus og spyware scanning. De fleste pc-brugere vil have en " out-of -the-box " anti- software program, der allerede er installeret og kører på deres computere. Den seneste version af en anti- virus software skal være installeret , før du udfører en fuld scanning . Anti-virus software beslutningstagere løbende at udvikle og tilføje koder i deres programmer til karantæne og fjerne nyligt anerkendte virus. Typisk er den indbyggede "live update "-funktionen vil automatisk hente de nyeste opdateringer , der hjælper anti -virus program til at scanne for alle kendte vira. Windows Defender , for eksempel, hjælper med at registrere flere Windows -relateret malware og kan være en mulighed for at udføre en gratis scanning .
    Registry Rensning

    IE 153 fejl oftere opstå på grund af uønskede ændringer i registreringsdatabasen . Flere gratis og betalt registreringsdatabasen rengøring software kan udføre diagnose og rette potentielle registreringsdatabasen problemer. Registry Booster , Registry Mechanic og RegCure er blandt de højt ratede rengøring af værktøj . Nogle software beslutningstagere tilbyde gratis prøver af deres fulde version ansøgninger om en begrænset periode. PC registreringsdatabasen fejl kan rettes manuelt. Men det kræver ekspertise og præcision til manuelt at finde og rette registreringsdatabasen problemer. Fejlagtige ændringer i registreringsdatabasen kan resultere i fatale og uoprettelige skader på systemet.
    Re-installation

    Java, Adobe Flash Player, andre plug- ins , add- ons og web udvidelser , når installeret forkert , almindeligvis resultere i IE fejl 153 . Nogle Windows-system opdateringer, som installeres automatisk i de fleste tilfælde , kan opleve uforenelighed med anden software , der kører på en computer og udløse fejlen . To forskellige versioner af den samme software, der kører på samme tid kan også forårsage fejl 153 . Brugere kan re- installere en eller flere nyere applikationer, og det hjælper ofte løse IE 153 fejl.
    Fejl Forebyggelse
    p Det er vigtigt at have en anti- virus software kører på systemet på alle tidspunkter . Desuden bør brugerne at holde styr på alle de forandringer, der sker på deres computer - herunder software installationer og optag . Der bør være tilstrækkelig Web sikkerhedsfunktioner på en computer til at advare brugerne at styre klart fra høj-risiko -og phishing websites. Det er tilrådeligt at følge grundlæggende DIY - trin og kontakt gratis support veje før at skulle betale en pris for teknisk support for at fjerne fejlen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding et hukommelseskort Access …
    ·Hvad er Windows Protection Error 45 
    ·Hvad er Runtime Error 216 på 7C91058 
    ·Sådan Slet fejlmeddelelser i Outlook Express 
    ·Hvordan man kan løse en C00d1199 fejl 
    ·Sådan Fix en Memory Error til Windows XP 
    ·Hvad er en Application Error 
    ·Hvad Er Exec Fejl på min pc 
    ·Sådan Fix en scriptfejl på en computer 
    ·Sådan Fix Msfeedssync.exe Application Error 
      Anbefalede Artikler
    ·Laptop Screen Fejlfinding 
    ·Hvordan man laver en Desktop Screen større 
    ·Sådan konverteres fra iTunes til Android 
    ·Sådan ændres Captivate Flash Video Skin 
    ·Sådan Fix Kodede Breve om Laptop Keyboard 
    ·Sådan Gør Windows Ikke gå i dvaletilstand 
    ·Problemer med Uninstall Feature Pack opdatering Install…
    ·Sådan fjernes Fejl 1706 
    ·Hvordan kan man øge Operating Speed ​​of My Computer 
    ·Sådan fjernes LimeWire Malware 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com