| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
    USB Tablet ikke fundet Fejl på Mac Computer
    En USB tegneplade kan gøre billedredigering meget lettere. Men en tablet er ikke meget nyttigt, hvis din Mac nægter at opdage det. Hvis du pludselig opdager, at din Mac OS X- computer ikke afsløre din USB tablet, der er et par ting, du kan gøre for at finde årsagen og løsningen på dit problem . Hvis ingen af ​​disse muligheder løser problemet, skal du kontakte din tablet producent for yderligere teknisk support. Test USB -porte

    Den første ting at gøre, når fejlfinding en perifer som en tablet er at afgøre, om problemet er hardware -baseret eller software -baseret. For at udelukke muligheden for, at din Mac oplever en hardware problem , teste USB-porte. Først , skal du tilslutte en USB-enhed , som du er sikker værker ordentligt , ligesom en mus eller et USB-flashdrev . Hvis denne post ikke registreres, skal du få din computer repareret af Apple Support eller af en tredjepart tjenesteudbyder. Hvis testen enhed fungerer fint, så prøv at sætte dit USB tablet i forskellige havne for at se, om nogen porte er i stand til at registrere enheden . Hvis enheden arbejder i en anden port , kan den port, du brugte være defekt. Du kan enten få den defekte port repareret eller blot bruge en arbejdsgruppe port i stedet.
    Prøv en anden computer

    For at sikre, at tabletten sig selv ikke er brudt, prøv at sætte det i en anden computer. Du kan bruge en Windows- pc eller en anden Apple-computer, da du bare vil være sikker på , at tabletten fungerer. Hvis den anden computer registrerer din tablet, så spørgsmålet er sandsynligvis forårsaget af en software problem på Mac. Hvis den anden computer ikke kan finde din tablet, er tabletten formentlig brudt. Du bliver nødt til at kontakte producenten for support eller, hvis tabletten garanti er udløbet, kan du nødt til at udskifte enheden.
    Geninstallere driveren

    Geninstallation tablettens driveren er den nemmeste og mest sandsynlige løsning til at arbejde. Afbryd først enheden og afinstallere sin software og drivere. I " Spotlight " søg bar i øverste højre hjørne af skærmen , navnet på din tablet producenten , og derefter klikke og trække de filer, som Finder lokaliserer i papirkurven . Når du har slettet filerne , skal du genstarte computeren . Dernæst besøger dit tablet producentens hjemmeside og hente de nyeste drivere . Installer driveren i henhold til producentens anvisninger , så stikket i din tablet for at se, om din Mac kan finde enheden .
    Reparer disktilladelser
    p Hvis din tablet stadig isn 't registreret, kan du være i stand til at gendanne funktionaliteten ved at reparere din Mac disktilladelser . For at gøre dette , skal du åbne Finder og åbn " Programmer" mappen , derefter åbne " Utilities " undermappe og dobbeltklik på " Disk Utility ". Klik på " Reparer disktilladelser " knappen og vent et par minutter til reparation til slut, derefter genstarte din Mac og teste din tablet.
    Geninstaller OS X
    p Hvis alt andet fejler, kan du prøve at geninstallere dit operativsystem for at forsøge at løse problemet . Indsæt din OS X Install-disk og genstarte computeren , mens du holder "C" tasten. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre en "Repair Install" i dit operativsystem. Denne type installation vil bevare dine filer og indstillinger , men du kan få brug for at re- installere nogle program, og chauffører, herunder din tablet driver, når installationen er færdig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Windows Error Code 14 
    ·Sådan Fix PCL XL Fejl 
    ·Gratis Computer Fejl Fixer 
    ·Sådan Fix Windows Installer Fejl 1601 
    ·Blue Screen Fejl forårsaget af en enhed eller driver 
    ·Sådan Fix Runtime Error R6031 
    ·Sådan Fix en scriptfejl med Yahoo Instant Messenger 
    ·Sådan Reparation RES Mcshield.dll Fejlmeddelelser 
    ·Sådan Fix en Windows No Disk Fejl 
    ·Sådan Ret ActiveX Fejl for SP3 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fjern et program i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan fjernes GlobalMojo 
    ·Sådan Fix Ingen VGA Signal 
    ·Sådan får du adgang Systemgendannelse på en Gateway 
    ·Hvad er Trojan Horse Generic8 
    ·Sådan får du en tekst Log af et IM 
    ·Sådan Konverter en Microsoft Word List i en database 
    ·RAM Ikke fundet og bippende lyde 
    ·Hvordan jeg Underclock My HP Computer 
    ·Dell-computere Problemer med lyden 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com