| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
  Sådan foretages fejlfinding Operating System Not Found Error Message på HP Windows 2000 eller Windows XP computer
  Modtagelse af " Operating System Not Found " vises på din HP Windows 2000 eller Windows XP laptop kunne indikere problemer med din bærbare harddisk. Du kan bruge et par programmer på din bærbare computer til at arbejde sig igennem emnet og få din laptop kører som normalt igen. Disse værktøjer omfatter kører Hard Drive Self Test, reparere Master Boot Record , og hvis du har Windows XP, geninstallere operativsystemet . Instruktioner
  Hard Drive Self Test
  1

  Sæt strømforsyningen ind i din HP bærbar med enten Windows 2000 eller Windows XP . Sluk den bærbare computer. Tryk på " F10 " tasten og hold den nede, mens du trykker på "Power " knappen nede. Slip " F10 " tasten efter den bærbare computer begynder at starte op. Den bærbare computer vil starte op til BIOS Utility Setup.
  2

  Naviger med piletasterne på tastaturet for at fremhæve " Tools". Vælg " Hard Drive Self Test " og tryk " Enter". Den anslåede tid til testen for at fuldføre , vil vises på skærmen .
  3

  Tryk på "Enter " for at starte testen. Hvis " Pass " vises efter alle de test , så programmet fastsatte fejlen. Hvis " Fail " vises efter nogen af ​​de tests , skal du fortsætte til næste afsnit .
  Repair Master Boot Record
  4

  Indsæt din Windows-operativsystem disk i det optiske drev og hold " Power" knappen nede i fem sekunder for at slukke den bærbare computer. Tryk på " Power" knappen for at tænde den bærbare computer.
  5.

  Tryk på " Enter ", når du bliver bedt om at "Tryk på Enter for at starte fra cd . " Det omdirigerer dig til Windows opsætningsmenuen . Tryk på " R" for at indtaste den bærbare opsving konsol. Den "C" prompt vises på skærmen. Type " FIXMBR " og tryk "Enter".
  6

  Følg vejledningen for at indtaste "Y " og tryk " Enter" for at oprette en ny Master Boot Record . Efter processen med at oprette den nye MBR færdig, skal du trykke på "Power" knappen for at slukke den bærbare computer. Tryk på " Power" knappen igen for at tænde den bærbare computer. Hvis du har Windows 2000, og du stadig får fejlen , harddisken er mest sandsynligt defekt. Hvis du har Windows XP og stadig modtage fejlen , skal du fortsætte til næste afsnit for at geninstallere operativsystemet.
  Geninstallere Windows XP
  7

  Anbring XP-operativsystemet disk der fulgte med din bærbare computer i det optiske drev , og genstart den bærbare computer. Tryk på " Enter" , når du modtager instruktioner til "Tryk på en tast for at starte fra cd'en. "
  8

  Tryk på " Enter" for at komme ind i programmet Windows Installation og tryk "F8" for at acceptere licensaftalen . Tryk på "F8 " for at installere en ren kopi af Windows XP , og tryk på " Enter" for at oprette dit operativsystem konfiguration.
  9

  Tryk på " C" for at installere Windows XP på din eksisterende partition. Naviger med piletasterne på tastaturet til at markere " Formater partitionen ved hjælp af NTFS -filsystemet (Quick )" og tryk "Enter".
  10

  Tryk på " F " for at fortsætte , når du modtager en advarsel at processen vil slette alle eksisterende oplysninger på harddisken . Den bærbare computer genstarter , når processen er færdig, og vil starte op i Windows XP setup skærmen, hvor du kan personliggøre din laptop.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan at reparere en Win32 API Fejl 
  ·Sådan Løs Fejl på side 
  ·Sådan Fix Runtime Error 6 Overflow 
  ·Sådan Fix install.log Fejl for The Weather Channel Des…
  ·Årsag til CMOS Checksum Error 
  ·Fejlfinding en NTFS.sys Blue Screen Fejl 
  ·Sådan Fix en Windows Protection Error 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Socket Error 11004 Emai…
  ·Msimg32.Dll Fejl 
  ·Hvad er Disk Fejlkontrol 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan du udskifter en Dell 8600 Bundkort Cell Battery…
  ·Sådan Kør Recovery diske på en Toshiba Satellite 205…
  ·Sådan Gør min PC hurtigere for No Cost 
  ·Sådan Fortryd en Overstreget foto på en computer 
  ·Sådan Konverter en DNN modul til SharePoint 
  ·Sådan fjerne ugyldige Program Entries Fra Tilføj /Fje…
  ·Hvad er Atdmt 
  ·Thinkpad T61 Rescue & Recovery 
  ·Sådan formateres en Aspire Acer 
  ·Sådan Fix ScanDisk Problem i Windows XP 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com