| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
  Forskelle mellem en Syntaksfejl og et logisk fejl
  En fejl kan forstyrre program flow, skaber meningsløse resultater eller forårsage et program til at opsige helt. Forståelse af forskellene mellem syntaksfejl og logiske dem hjælper debugging proces ved at gøre fejl placering en enklere opgave . Hverken fejltype er begrænset til programmering, og real -life eksempler er nemme at få øje på . Logik og Syntaks

  Tænk på logik som ja -eller- nej spørgsmål og syntaks , som de dele af talen . Logic er en progression af konklusioner baseret på simple udsagn. Komplekse logiske mønstre er skabt ved at kombinere en række erklæringer , der definerer ønskede resultat . Logic udsagn kan udtrykkes matematisk , men syntaksfejl kan ikke. En syntaksfejl er typisk en handling, der er udført unødigt i den forkerte rækkefølge , eller helt ud af kontekst for den påtænkte anvendelse. Syntaks fejl kan påvises ved analytisk software, mens en logisk fejl er svært for computeren at skelne .
  Program Drift og syntaksfejl

  programmering, en syntaksfejl opstår, når programmet forsøger at vurdere en redegørelse og møder et fuzzy kommando eller umuligt erklæring. Et eksempel på en syntaksfejl ville være en ligning med udefinerede variable , eller et print kommando uden print værdi. Ved at tænke på syntaks som de dele af tale, du kan forstå betydningen af ​​hensigtsmæssig tilrettelæggelse af programmering udsagn. Kommandoer er handlinger , der udføres om emnet af erklæringen , med yderligere beskrivelser og branching kommandoer føjet til strukturen i form af operander såsom AND, OR og mens blandt andre , ligesom de er i tale.
  < Br >
  Logic og syntaks i Real Life

  Logic fejl er fejlberegninger eller fejlfortolkninger af begivenheder . I mange tilfælde sker en logisk fejl, når en konklusion drages uden tilstrækkelig dokumentation . For eksempel antage, at der er slukket for strømmen , fordi der er ingen elektriske apparater, der kører er en logisk fejl, fordi den kun indeholder en antagelse . En elektrisk kort udløsning hovedafbryderen er et eksempel på en syntaksfejl , da systemet ikke er i stand til at overholde en samlet lodtrækning til jord.
  Fejl og Data Korruption

  Hvis en logisk fejl skrives ind i et program , det har potentiale til at ødelægge data eller endda forårsage programmet til at stoppe kører . Når en forkert værdi er blevet etableret , vil computeren fortsætte med at bruge denne værdi , fordi det ikke er i stand til at genkende fejlen og sender det videre til programmet. Dette kunne føre til en korrupt database , defekte beregninger eller forvanskede billeder. Syntaksfejl kan medføre, at data korruption ved at indføre forkerte kommandoer eller for tidlig ophør af programafviklingen .
  Logiske Fejl og Plotning Points

  Geometriske funktioner er særligt modtagelige for logik fejl . Formler, der involverer flere operander skal evalueres omhyggeligt og opbevares i den rigtige rækkefølge af operationer . Sammensatte udsagn involverer IF .. THEN .. ELSE udsagn kan medføre, at data overflow eller uventede plotte resultater , såsom en boks, der er plottet omvendt snarere end i forward intervaller . Da denne type fejl er en juridisk ligning , har Oversætteren ikke opdage den fejl , og det vil kun blive synlige , når programmet køres.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·McAfee Fejlkode 12029 
  ·Outlook kalender interface Messaging returnerede en uke…
  ·Sådan foretages fejlfinding Fejl 1406 Kunne ikke skriv…
  ·Sådan Fix Fejl Kode 10 i Windows XP Når du bruger en …
  ·Sådan Fix Runtime Error R6031 
  ·Sådan Reparation en NSIS Fejl 
  ·Sådan Stop Fejl med en ændring i BIOS 
  ·Sådan Fix Runtime Error 6 
  ·NTFS Fejl Reparation 
  ·Sådan fjernes en BCMWLTRY.EXE Fejl 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan kopieres CDA filer 
  ·Hvordan til at sende billeder Fast 
  ·Sådan Spar Favoritter Folder & Transfer til ny compute…
  ·Sådan Stop en computer frysning op og bremse 
  ·Hvordan laver man en XP Pro Bootable Startup CD-ROM 
  ·Hvordan du manuelt rense registreringsdatabasen for tro…
  ·Computer Safety Training 
  ·Sådan Fix Kode 10 fejl 
  ·Sådan kopieres Internet Account Settings 
  ·Sådan Bypass Burn rettigheder fra Windows Media Player…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com