| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
  Hvordan kan jeg Fix en 12029 Fejl
  ? Windows Fejl 12029 er en fælles advarsel, der opstår, når du forsøger at oprette forbindelse til et websted eller mens du bruger et Office-program . Advarslen synes så påtrængende , men en søgning på internettet for at reparere det fører til modstridende råd , årsager og afhjælpning . Nogle steder skylden trojaner, malware og virus til fejl 12029 , mens andre siger, at problemet ligger i korrupte indskrive filer . Disse grundlæggende årsager sikkert er dog muligt deres sandsynlighed er temmelig lav , og de bør derfor betragtes sidst. Der er andre mere håndterbare løsninger til at prøve først , der ikke involverer downloade tredjeparts software til at løse et problem, som måske ikke engang eksisterer. Ting du skal
  Windows PC
  internetforbindelse
  Vis Flere Instruktioner
  1

  forbindelse til en anden hjemmeside med samme browser eller applikation , der forårsagede fejlen 12029 meddelelsen . Succesfuld adgang en anden hjemmeside med samme software viser, at web-serveren bliver brugt var utilgængelig på det tidspunkt. Webservere lejlighedsvis gå ned, når de overstiger et maksimalt antal samtidige forbindelser . Alt hvad du kan gøre, er at vente og prøve igen senere .
  2

  Åbn en kommandolinje vindue for at kontrollere at der ikke er nogen TCP /IP-adresse problem. På skrivebordet , klik på " Start" og derefter " Run". I feltet skriv "cmd ". Næste , skriv " ipconfig /all ", og en liste over forbindelser vises. Check i IP-adresse , DHCP og DNS-server overskrifter , at der er en adresse for hver enkelt, et tal i følgende format : 123.456.7.8 eller en lignende variation. Hvis ja, problemet ikke ligger hos IP -adresse , og du kan gå videre til trin tre.

  Men for at fastsætte en manglende IP-adresse , DHCP eller DNS -server , skriv kommandolinjen, " ipconfig /release "og derefter skrive" ipconfig /renew " for nye adresser . Hvis dette stadig ikke at tildele nye adresser , skal du kontakte din internetudbyder.
  3

  Åbn en kommandolinje-vindue for at kontrollere, at du ikke har en DNS-server problem. Klik på "Start " og derefter " Kør" og skriv i feltet " cmd ". Dernæst type " nslookup website.com ", hvor website.com er det websted, du forsøgte at få adgang til , når 12029 fejlmelding dukkede op . Enhver resultatet af en nslookup , der viser adresser i følgende format er okay: 123.456.7.8 eller en lignende variation. Flyt til trin fire.

  Men hvis der er nogen , der er anført adresser, på kommandolinjen , " ipconfig /release " og derefter " ipconfig /renew " for at opdatere adressen. Prøv nslookup igen, og hvis der stadig er et problem , skal du kontakte din internetudbyder .
  4

  Kontroller, at din firewall ikke blokerer forbindelsen til webserveren , at din ansøgning er at forsøge at få adgang til. På skrivebordet , klik på " Start" og derefter "Control Panel " og klik på "Windows Firewall ". Vælg fanen Undtagelser og gå ned på listen for at finde navnet på det program, du har brugt , der forårsagede Fejl 12029 . Markér afkrydsningsfeltet for at tilføje programmet. Hvis dette stadig ikke løser problemet , skal du fortsætte til trin fem.
  5.

  Kør en komplet virus scanning for at finde malware og en registreringsdatabasen renere program til at løse eventuelle korrupte indskrive filer . Disse løsninger er den sidste linje i forsvaret mod Fejl 12029 meddelelse. Som du nu kan indse , kan begynde med disse foranstaltninger stadig ende i fiasko uden at have fast ovenstående problemer først. Efter at have kørt en virusscanning , og registreringsdatabasen renere , skal du genstarte din maskine.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan at reparere en Flash.ocx Fejl 
  ·Sådan Fix en IExplore Computer Fejl 
  ·Sådan foretages fejlfinding af en Windows 7 NSIS Fejl 
  ·Sådan Fix en Windows 1606 Fejl 
  ·Sådan Løs Fejl på side 
  ·Sådan Reparation den angivne sti findes ikke Fejl 
  ·Sådan Fix Windows Blue Screen Fejl 
  ·Sådan Fix Fejl 1402 Tilladelser 
  ·Sådan foretages fejlfinding Boot Device Not Found Erro…
  ·Sådan foretages fejlfinding en Runtime Error 6025 ren …
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan åbner RAID 5 på andre servere 
  ·Sådan fjernes Davis Vantage Pro USB-drivere 
  ·Sådan Konverter MA4 til MP3 
  ·Sådan gendannes Windows XP fra en C Prompt 
  ·Sådan Konverter MP3 Cover Art til en JPG eller PNG 
  ·Sådan Konverter M4 til MP3 
  ·Sådan Put Norton Removal Tool på CD 
  ·Sådan Frys en harddisk for Data Recovery 
  ·Sådan fjernes Uniblue & Run MSCONFIG 
  ·Problemer shuting Down en computer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com