| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
    Hvad er en Application Error
    ? Computerbrugere kan ikke lide dem, og software-udviklere hader dem . Ansøgning fejl opstår, når en web-baseret eller desktop applikation ikke fungerer efter planen. Disse fejl vil altid eksistere , fordi det er umuligt at teste alle tænkelige tilstand, der forårsager dem, og at kontrollere, at alle hardware og netværk komponenter på en computer er altid i perfekt stand. Misforståelser
    p Hvis et program ikke styrtet, betyder det ikke, der er ikke nogen applikationsfejl . Der kan opstå problemer bag kulisserne som programmer udføre. Disse problemer kan aldrig blive vist for brugeren . Udviklere ofte kode-programmer , så de registrerer mindre fejl og logge dem til databaser. Sådanne fejl er som regel ikke-kritiske og ikke påvirke funktionaliteten af ​​et program eller integriteten af ​​sine data.
    Årsager

    Sommetider et program , der fungerer perfekt vil pludselig vise ansøgning fejl. Dette kan ske, hvis et nyt program ændrer en delt fil under installationen . Alle programmer , der bruger den delte fil kunne ikke fungere rigtigt. Men de fleste anvendelsesområder fejl opstår, fordi udviklerne enten ubevidst indføre logik fejl i deres kode eller ikke opdager potentielle problemer under et programs testfase . Vira og defekt hardware er også årsager til anvendelsen fejl . Et lydkort , for eksempel, kan delvis mislykkes, og påvirke en medieafspiller ansøgning. En software driver er et lille program, der styrer , eller kører en hardware enhed, såsom en printer. Hvis en chauffør oplever problemer, kan et trykkeri programmet vise en ansøgning fejl .

    Konsekvenser

    konsekvenser af en ansøgning fejl spænder fra mindre gene for katastrofale tab af indkomst. Hvis et program viser en meddelelse , der siger , "Fejl: Please, vælge en anden farve ", kan du blot vælge en anden farve. En mere alvorlig ansøgning fejl kan forårsage en virksomhed til at miste millioner af dollars, fordi et program modul har undladt at redegøre for et komma i en global salgs- ansøgning. Program fejl koster også tid og penge. Microsoft , for eksempel, giver konstant softwareopdateringer rettelser og opdateringer til Windows-operativsystemet. For at gøre dette , skal den betale udviklere , hvis eneste opgave er at rette applikationsfejl .
    Solutions

    Hold computere opdateres og vedligeholdes . Defrag din harddisk regelmæssigt og opretholde tilstrækkelig ledig diskplads på din harddisk. Brug antivirusprogrammer til at beskytte mod virus og anden malware . Vigtigst , hente og installere de nyeste sikkerhedsopdateringer og hotfixes fra softwareudviklere og Microsoft . Hvis et program fejl eksisterer, kan programmets udviklere allerede kender det og har tilgængelige softwareopdateringer .
    Interessant Fakta

    Et af de mest berømte og potentielt katastrofale programfejl opstod, da Apollo 11 var ved at røre ned for første gang på månen. Rumfartøjets primitive on-board navigations computer oplevet en ansøgning fejl får det til at lede Lunar Module mod en farlig kampesten fyldt krater. Neil Armstrong , den øverstbefalende , set bort fra computerens anvisninger og manuelt landede rumfartøjet sikkert på månen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Keyboard Fejl 
    ·Hvad betyder Error 53 Mean i Net View 
    ·Sådan Fix en Nslsvice.exe Application Error 
    ·Windows Startup Fejl Koder 
    ·Sådan foretages fejlfinding Fejlmeddelelse: Ikke nok S…
    ·Sådan Fix SmartFaceV Fejl for en Toshiba Satellite Lap…
    ·Sådan Fix Server 2003 Lsass.exe status Code 128 Fejl 
    ·Hvordan at slippe af fejl 403 
    ·Sådan Løse en DNS-fejl 
    ·Sådan Reparation Internet Explorer scriptfejl 2021 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Digital Video Adapter driver OptiPlex 75…
    ·Sådan Find temperaturen på min laptop 
    ·Sådan foretages fejlfinding Laptop Projektor Problemer…
    ·Sådan nulstilles en Toshiba 330CDT Laptop til fabriksi…
    ·Sådan Konverter en MP4 video fil i en WAV-fil 
    ·Min NVIDIA G100 er overophedet 
    ·Sådan åbnes en HP bærbar til Fix It 
    ·Sådan Korrekt Registry Problemer 
    ·Sådan fjernes scanner-ikonet fra en stationær 
    ·Hvad Er Nv4_Disp.dll Fejl 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com