| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
    Sådan fjernes en Crw32 Exe Application Error
    Fra " newbies " til fagfolk , PC fejl har evnen til at forårsage utrolige mængder af frustration og et overvældende ønske om at løse problemet med en hammer. Generelt er exe ansøgning fejl problemer med en Windows- registreringsdatabasen, der er blevet ødelagt af et program ikke længere er i brug , eller forkert installation /fjernelse af software programmer . Crw32 fejl er normalt forbundet med Crystal Reports program og kan være en reel smerte . Men tage hjerte, det tager kun et par skridt til at fjerne en Crw32 Exe Application Error . Ting du skal
    Antivirusprogrammer
    Anti -spyware-software
    Vis Flere Instruktioner
    Identifikation af kilde i Crw32 Fejl
    1

    Udfør en komplet virus scannes. Mange skrupelløse marketingfolk har udviklet skadelig software pakker , der advarer pc-brugere til falske fejl med henblik på at fremme deres antivirus eller anti -spyware -software og registreringsdatabasen scannere . Identificer den virkelige kilde til fejlmeddelelsen ved at køre en fuld " dyb" scanning med en mainstream antivirusprogram med den nyeste virus definition installeret fil. AVG er en god mulighed, fordi den gratis version er meget kraftfuld og er bredt anerkendt for sin effektivitet .
    2

    Run anden " dyb" scanning af systemet med en mainstream anti -spyware program som den frie version af Lavasoft anti -spyware, der tilbyder en række funktioner, der er som regel mere end tilstrækkelige til at identificere og fjerne ondsindede filer . Spyware og vira er ikke det samme , og mange spyware-filer kan narre software, der kun er designet til at fange virus.
    3

    Afinstaller Crystal Reports . Det Crw32 Problemet er ret almindeligt, at folk , der forsøger at installere en ny version af programmet uden korrekt fjerne den tidligere version. Afinstallere programmet fra kontrolpanelet " tilføj /fjern programmer " vinduet. Efter fuldstændig at afinstallere programmet , skal du prøve at geninstallere det som sædvanlig .
    Manual Removal af CRW EXE Fejl
    4

    Backup din computer og oprette et " gendannelsespunkt " for at beskytte dine data, før du fortsætter.
    5.

    Afinstaller alle versioner af Crystal Reports fra systemet.
    6

    Åbn Windows Jobliste ved at trykke på CTRL + ALT + Delete . Rul ned på listen for at søge efter eventuelle processer med navnet " crw32.exe " under " processer " fanen. Afslut hver forekomst af crw32.exe processen ved at vælge det med venstre museknap og klikke på " Afslut proces " valgmulighed nederst i vinduet.
    7

    Søg efter " crw32.exe "fil ved at skrive navnet (uden anførselstegn) i Windows søgeprogram . Windows XP viser søgningen følgesvend i startmenuen og Vista har et søgefelt nederst i startmenuen vinduet. Notér den mappe, hvor filen er fundet ved at kopiere placering til en notesblok fil eller ved at skrive det ned et eller andet sted . Slet alle forekomster af filen findes ved søgningen følgesvend.
    8

    Søg efter eventuelle skjulte forekomster af filen via kommandoprompten interface. Åbn kommandoprompten vindue ved at vælge " Kør " fra start menupunkter og skrive " cmd " (uden anførselstegn) i kommandolinjen. Når kommandoprompten vinduet åbnes, skriv " cd + de vigtigste bibliotek , hvor filerne blev fundet i trin 3 " (uden anførselstegn ), og tryk på knappen RETURN . For eksempel . Cd C :/windows /problemer Nu skrive i " dir /a " (uden anførselstegn ) for at vise alle filer i mappen . Slet eventuelle forekomster af cre32.exe fil ved at skrive " del + nøjagtige filnavn . " Indtaste kommandoen uden anførselstegn , og nøjagtigt som den vises på listen herunder filtypen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation Internet Explorer scriptfejl 2021 
    ·Sådan Fix Partition Magic Fejl 27 
    ·Sådan Fix en IO Fejl 
    ·Sådan Fix en No- Disc Fejl på en CD-afspiller 
    ·Sådan Fix en Memory Parity Error 
    ·Sådan Fix : "En fejl opstod under Register Enumeration…
    ·Hvad er Runtime Error 203 
    ·Sådan Fix Runtime Error 76 
    ·Sådan Fix en HTTP 400 Bad Request Fejl 
    ·Sådan Stop c000021a Fatal System Error den Session Man…
      Anbefalede Artikler
    ·Defekt Hard Disk Recovery 
    ·Hvordan man laver en Vizio TV Brighter 
    ·Sådan ændres adgangskoden på computeren, hvis du har…
    ·Symptomer på en Dead computer Batteri 
    ·Hvordan du tilslutter til en anden persons PC til Suppo…
    ·Sådan Konverter Kristal Audio Into MP3 
    ·Hvordan du manuelt registrere og fjerne spyware fra XP …
    ·Sådan Reset dit netværk Wireless Adapter DNS 
    ·Sådan Konverter video til mobile enheder 
    ·Sådan kontrolleres en HP DV5 Battery 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com