| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
  Hvordan at slippe af en Registry Fejl
  Registreringsdatabasen er en stor database, der er tilbøjelig til at løbe ind i fejl, fordi den er tilpasset hver gang du installerer eller fjerner programmer , applikationer og systemkomponenter . Når registreringsdatabasen løber ind fejl , det forårsager computer opstart og lukning problemer , samt problemer med at indlæse software, som kan resultere i run- time fejl . Fordi registreringsdatabasen præstation er afgørende for computerens ydeevne , ved hjælp af registreringsdatabasen - renere software giver dig mulighed for at lave fejl og forbedre systemets ydeevne. Ting du skal Registry - renere program
  Vis Flere Instruktioner
  1

  downloade og installere en gratis registreringsdatabasen - renere program som CCleaner eller Eusing Registry Cleaner . < Br >
  2

  Start programmet efter den er installeret, og klik på " Registry " knappen. Placer en check på alle de muligheder under " Registry integritet" for at øge chancerne for at lokalisere og løse fejl.
  3

  Klik på " Scan for spørgsmål . " Dit program vil scanne registreringsdatabasen for manglende eller beskadigede ActiveX-komponenter , der er nødvendige for webbrowser funktion. Det vil også finde beskadigede komponenter og sidesten poster til afinstalleret programmer . Disse poster er nogle af de hyppigste årsager til registreringsdatabasen fejl.
  4

  Klik på " Fix udvalgte problemstillinger ", når scanningen er færdig , og problembærende filer er blevet opdaget. Klik på " Ja" for at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, når du bliver bedt om .
  5.

  Klik på " Fix udvalgte problemstillinger ", når sikkerhedskopieringen er færdig, og klik på " OK" for at rense registreringsdatabasen og fjerne fejl -forårsager filer .
  6

  Afinstaller fejl forårsager program , hvis registreringsdatabasen stadig løbe ind i problemer . Hvis programmet er beskadiget eller korrupt , er det vigtigt at afinstallere det , før du sætter en frisk , fejlfri kopi. At afinstallere programmet , skal du klikke på Windows " Start" knappen og klik på "Control Panel".
  7

  Dobbeltklik på " Tilføj eller fjern programmer " eller " Fjern et program " ( Windows Vista-brugere ) at åbne programmer vinduet. Klik på det program , der er årsag fejl, og klik "Fjern /Fjern " for at afinstallere det fra din computer.
  8

  Kør registreringsdatabasen renere igen for at fjerne alle poster, der er blevet tilovers ved fejl forårsager program . Når du fjerner disse poster , det er sikkert for du installerer en ny kopi af programmet.
  9

  Geninstaller en frisk og fejlfri kopi af programmet ved hjælp af enten installation disk eller en online-kilde , hvis du tidligere har hentet og installeret det fra internettet .
  10

  Start dit antivirusprogram , og klik på knappen "Opdater" for at installere den nyeste virus og spyware opdateringer. Udfør en fuld scanning og slette alle registrerede ondsindede filer . Mange ondsindede filer (f.eks trojanere , spyware ) gøre deres vej til registreringsdatabasen og forårsage fejl og bør udgå . Hvis du ikke har et antivirusprogram , kan du downloade et gratis program som AVG .
  11

  Start programmet efter den er installeret, og klik på "Opdater" knappen i venstre panel for at installere den nyeste virus og spyware opdateringer. Klik på "Full system scan ", og slette alle de fundne skadelige filer .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Reparation nvlddmkm.sys Fejl på en bærbar 
  ·Sådan Fix Spoolsv.exe Application Error 
  ·Sådan Fix en cykliske redundanskontrol DVD Data Error 
  ·Sådan fjernes vindue, der siger Syntaksfejl 
  ·Sådan Fix en 1935 Fejl 
  ·Sådan Stop en fejlmeddelelse i Pinnacle Studio Plus 
  ·Hvad er årsagen en Master Boot Record Fejl 
  ·Hvad er Runtime Error 217 
  ·Hvordan til at reparere Buffer overrun fejl 
  ·Hvad Er Nv4_Disp.dll Fejl 
    Anbefalede Artikler
  ·Tidsskrifter Computer Ethics 
  ·Sådan Konverter WAVs til MP3-filer med SourceForge 
  ·Hvordan sletter jeg Alt hvad jeg har gjort i dag på mi…
  ·Vista driverinstallation Problem: Ugyldig Adgang til Me…
  ·Min VAIO vil ikke starte 
  ·Sådan fjernes UPS Virus 
  ·Sådan Fix systemfejl i Windows XP 
  ·Defrag Tricks 
  ·Almindelige PC Fejl 
  ·Sådan foretages fejlfinding Gateway Computer Højtaler…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com