| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
  Hvad er en Registry Fejl
  ? Windows-registreringsdatabasen er en stor database , der indeholder de indstillinger og konfigurationer til hardware , programmer og applikationer, der kører på din computer. Når du installerer programmer , er dens nøgler og værdier indlejret i registreringsdatabasen, hvor du kan konfigurere dem eller udføre fejlfindingstrin til at reparere beskadigede programmer. Hvis registreringsdatabasen ikke er ordentligt vedligeholdt , kan det lider fejl, der forårsager system, og ansøgning problemer . Årsager

  Registry fejl kan være forårsaget af forkert afinstalleret programmer , der forlader poster i registreringsdatabasen , der forårsager opstart problemer. Virus, trojanske heste og spyware er også kendt for at forårsage registreringsdatabasen fejl , fordi de installerer poster i registreringsdatabasen , der er meget svære at fjerne manuelt. De også ændre fil foreninger og forhindre dig i at åbne eksekverbare filer . Registry fejl er også forårsaget af en lang række unødvendige filer på din computer system, der anvendes systemressourcer uden ekstra fordel .
  Typer

  Den " Blue Screen of Death "er en almindelig form for fejl i registreringsdatabasen. Når indstillingerne er forkert konfigureret på registreringsdatabasen, at computeren går ned og viser denne hyppige blå skærm fejl som følge af registreringsdatabasen fejl. " Dll fejl " er andre almindelige typer af registreringsdatabasen fejl, der opstår, når et program mangler en vital . Dll fil, der hjælper med at køre eksekverbare filer af denne ansøgning. Registry opstart fejl er andre fælles registreringsdatabasen fejl. Disse fejl opstår normalt , når et start-up del mangler eller forkert konfigureret.

  Effekter

  Registry fejl forårsager det samlede system til at bremse ned . Fordi registreringsdatabasen er den centrale konfiguration center for programmer og systemkomponenter , eventuelle fejl forårsager langsom opstart og nedlukninger . Registry fejl forårsager applikationer til at sætte farten ned , fryse og til sidst går ned . Registry fejl også omkonfigurere boot muligheder og forhindre din pc fra opstart. Registry fejl er også kendt for at forårsage netværksfejl, især hvis der er malware poster , der skaber netværk indtrængen.
  Forebyggelse /Solution

  Korrekt afinstallere programmer og applikationer , du ikke brug . Mens de fleste programmer kan afinstalleres fra " Tilføj eller fjern programmer " vinduet på Kontrolpanel, skal andre afinstalleres ved hjælp af et værktøj til fjernelse leveres af din software -producenten. Kør hyppige virusskanninger og slette ondsindede filer, der installerer på registreringsdatabasen og forårsage programmer til at gå ned . Fix registreringsdatabasen fejl med gratis registreringsdatabasen rengøring værktøjer såsom CCleaner (se Resources nedenfor). Registry rengøringsassistenter fjerne unødvendige poster i registreringsdatabasen og reparere ActiveX og manglende fil extensions.
  Warning

  Aldrig downloade programmer, spil eller programmer fra ondsindede websites såsom Warez . De fleste af de downloads er bundtet sammen med Trojan virus , der installerer poster i registreringsdatabasen . Hvis du ikke er en professionel, aldrig forsøge at manuelt at fastsætte registreringsdatabasen fejl , fordi du sandsynligvis alvorligt skade din computers funktion . Altid sikkerhedskopi af registreringsdatabasen , så du har et gendannelsespunkt , du kan komme tilbage til i tilfælde af systemfejl.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix DLL Fejl 1723 
  ·Hvad er en NTLDR Fejl 
  ·Fejlkode 1316 i Windows 7 
  ·Port 80 Fejl på iTunes 
  ·Sådan Fix Crypt32 Fejl 
  ·Sådan fjernes en HPCMPMGR.EXE Fejl 
  ·Sådan Reparation Run-Time 372 Fejl 
  ·Sådan Fix En fejl i et script på denne side 
  ·Blue Screen Fejl forårsaget af en enhed eller driver 
  ·Sådan Fix Fejl Kode 41 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix en Vista fejlmeddelelse, der siger Windows h…
  ·Sådan forhindrer et websted fra at blive hacket 
  ·Sådan geninstalleres Defrag i Windows XP 
  ·Sådan Gør Laptop Speakers Louder 
  ·Sådan fjernes en USB 2.0 driver 
  ·Sådan Konverter N70 MP4 til AVI 
  ·Dell Inspiron 8600 vil ikke tænde 
  ·Sådan tilføjes et søgefelt på Google Maps til din h…
  ·Hvordan at slippe af en Dr. Watson Computer Virus 
  ·Sådan holder du din pc Sund 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com