| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Routere >> Content
    Sådan bruges en Verizon Actiontec Router med Optimum
    Actiontec routere leveret af Verizon er meget lig de Actiontec routere fremstillet til detailhandlen . De primære forskelle mellem en Verizon Actiontec og en forbruger -grade Actiontec er branding. Hvis du har skiftet fra Verizon til Optimum , kan du ønsker at fortsætte med at bruge router med dit Optimum kabelmodem. Hvis du vil bruge Actiontec router med Optimum , gendanne routerens standardindstillinger og forbinde den til den optimale modem. Du kan derefter få adgang til Actiontec opsætning interface og konfigurere den til at oprette forbindelse til Ethernet -forbindelse fra Optimum kabelmodem. Ting du skal
    Ethernet -kabler
    Vis Flere Instruktioner
    Reset Actiontec Router
    1

    Sæt Actiontec router i en stikkontakt . Tryk på " On" vippekontakt på bagsiden af ​​routeren for at tænde den , og lad det sidde inaktiv for en fuld minut.
    2

    Find " Reset" -knappen på bagsiden af router . Dette ligger mellem LAN Ethernet -porten og "Power" switch.
    3

    Tryk og hold knappen "Nulstil" i mindst 10 sekunder med spidsen af ​​en kuglepen eller lignende.
    4

    Slip knappen efter mindst 10 sekunder er gået, og vent, til "Power" LED på forsiden af routeren er solid grønt.
    5

    Tryk på " off" på vippekontakt på bagsiden af ​​routeren til magten det. Vent fem sekunder, og tag routerens magt. Routeren er nu nulstillet til fabriksindstillingerne . Dette giver en ren baseline indstillinger til at starte fra .
    Installation
    6

    Sluk computeren og tage stikket fra din Optimum modem. Du bør slukke alle andre netværksenheder , du ønsker at oprette forbindelse til routeren . Dette kan omfatte enheder såsom medieservere , printere og spilkonsoller .
    7

    Slut et Ethernet -kabel mellem bagsiden af ​​din Optimum modem og WAN-porten på bagsiden af ​​Actiontec router.

    8

    Tilslut et andet Ethernet -kabel mellem en af ​​LAN -porte på bagsiden af ​​Actiontec router og en Ethernet-port på computeren. Selv hvis du agter at bruge Actiontec trådløse funktion skal du først oprette forbindelse til computeren via en kabelforbindelse få adgang til sin opsætningsmenuen.
    9

    Tilslut eventuelle ekstra Ethernet-enheder til LAN-porte på bagsiden af Deres Actiontec router.
    10

    Sæt din Optimum modem netledning i stikkontakten . Vent til modemet har forbindelse til Optimum ved at vente på "Status" eller " Online" lys på dit modem til at komme videre. Sæt Actiontec routerens strømkabel i en stikkontakt , og tænd routerens vippekontakt til "On ".
    Configuration
    11

    Tænd computeren , og åbn en webbrowser . Skriv " 192.168.1.1 " (uden anførselstegn) i browserens adresselinje. Tryk på " Enter" tasten for at starte Actiontec routerens konfiguration skærm. Den første skærm beder dig med en login -opsætning .
    12

    Skriv ordet "admin " i små bogstaver nyt brugernavn kassen. Indtast en mindeværdig , men sikkert, adgangskode i New Password og Gentag ny adgangskode . Klik på Time Zone drop -down og vælg den korrekte tidszone. Klik på den blå " OK" for at gå videre til hovedsiden.
    13

    Klik My Network -ikonet, som er placeret øverst på hovedskærmen. På den følgende skærm skal du klikke på Netværksforbindelser option på venstre side af skærmen. Dette åbner en Netværksforbindelser siden.
    14

    Klik på den blå "Avanceret" knappen nederst . Dette udvider alle netværksrelaterede indstillinger. Klik på aktion ikonet ved siden af ​​" Coax . " Dette åbner en Properties siden. Klik på " Disable" knappen og klik på " Anvend". Dette tager dig tilbage til den forrige skærm.
    15

    Klik på aktion ikonet ved siden af ​​" Bredbåndsforbindelse ( coax) . " Dette åbner en anden Egenskaber . Klik på " Disable" knappen og klik på " Anvend". Dette tager dig tilbage til den forrige skærm.
    16

    Klik aktion ikonet ved siden af ​​" WAN PPoE " og klik på " Disable" på næste Egenskaber . Når det tager dig tilbage til den forrige skærm , skal du klikke på aktion ikonet igen ved siden af ​​" WAN PPoE 2" og klik på " Disable ". Denne effektivt deaktiverer alle netværksprotokoller bortset fra Bredbånd Ethernet-forbindelse fra din Optimum modem.
    17

    Klik på " Action " knappen ved siden af ​​" bredbåndsforbindelse (Ethernet) . " Dette åbner sin Properties siden. Sørg Status linjen siger ikke "Disabled . " Hvis det gør, skal du klikke på knappen "Aktiver" . Skriv " Optimum " i feltet Navn , og klik på knappen "Anvend" . I tilfælde af du nogensinde brug for at fejlfinde din forbindelse i fremtiden, vil dette give dig mulighed for lettere at anerkende , hvilken af ​​de netværksindstillinger er for din optimale service.
    18

    Klik på knappen Avancerede ikonet øverst af hovedvinduet . Dette åbner en avanceret indstillinger og administration side . Klik på Reboot Router linket i venstre rude, og klik på "OK" knappen. Dette genstarter routeren. Efter genstart skal routeren nu bruge din Optimal kabel service.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er standard password til en Netgear WGR614 router 
    ·Sådan konfigureres To SonicWALL Routere til SMTP 
    ·Sådan åbner NAT for Belkin Basic 
    ·Sådan deaktiveres UPnP på en Linksys WRT54G2 
    ·Om Linksys trådløse routere 
    ·Sådan ændres KBS Rate Cap Med 2Wire 
    ·Sådan nulstilles en Netgear DGND3000 
    ·Risikoen for virus, orme og trojanske heste på Wireles…
    ·Sådan nulstille indstillingerne på en Zhone Router 
    ·Sådan opgraderer Cisco routere 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up et videoopkald 
    ·Hvad er forskellige typer af trådløse enheder 
    ·Sådan krypteres VoIP 
    ·Definition af en Router & Hvordan det virker 
    ·Sådan Bloker en e-mailadresse i Exchange 2003 
    ·Mit Atheros netværkskortet kan ikke forbindelse til in…
    ·Hvordan kan jeg fax via VoIP- 
    ·Computer til computer Videokonferencer 
    ·Hvordan opretter jeg en Wireless Access Point med min t…
    ·Sådan gendannes en Belkin WEP-nøgle 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com