| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Routere >> Content
    Sådan konfigureres en Cisco 2500 Series Router
    Routere historisk mægler computer kommunikation mellem et lokalnetværk og andre netværk . Fordi der var mange modeller af Cisco 2500 Series router produceret med forskellige fysiske egenskaber , vil nogle detaljer varierer, men konfigurationen processen ikke. Ting du skal
    Cisco 2500 Series router
    computer eller terminal til programmering af routeren
    Rollover kabel afsluttet for et RJ -45-stik
    AUI Ethernet og /eller TokenRing forbindelser, hvis de ønskede
    Modemer hvis det ønskes
    Vis Flere Instruktioner
    Planlægning
    1

    undersøge systemet . Der var flere modeller af produceret 2500, men de typisk involveret Ethernet og TokenRing interfaces til Local Area Network ( LAN) og serielle porte til modem-forbindelser til en eller flere Wide Area Networks ( WAN ) . Du vil bemærke, at selvom der er RJ- 45 stik i bagsiden af ​​enheden , de er ikke for 10BaseT Ethernet. Den eneste Ethernet-forbindelsen er den AUI -forbindelse, Thicknet . Hvis du tilslutter denne enhed til en anden Ethernet topologi , kan du brug for en adapter . Bemærk, at denne AUI interface er 10 megabit per sekund .
    2

    Overvej konsol port. Denne router er designet til at blive konfigureret lokalt ved hjælp en hard-wired terminalen eller via en modemforbindelse bruges til at ringe direkte ind i enheden. For at bruge denne konsol port , enten finde en computer med en klassisk DB- 9 eller DB- 25 til RJ-45 seriel port adapter eller find en dum terminal med sådanne bindevæv gear.
    3

    Brug det rigtige kabel . Sørg kablet mellem pc'en og konsollen er en " rollover "-kabel . Sådanne kabler har modsatte ledninger mønstre i terminatorer . Hvis du holder terminatorer siden af ​​hinanden , vil det mønster af tråde i terminatorer være et spejlbillede af hinanden . Hvis orange med en stribe længst til venstre på i en terminator , så det bør være yderste højre i den anden.
    4

    Match terminal indstillinger. Din terminal eller terminal emulering software , du bruger , hvis du konfigurere systemet fra en computer , skal have de samme kommunikations indstillinger som routeren eller konsollen porten vil ikke fungere. Konsollen porten, kræver 9600 baud , 8 databit , ingen paritet og 2 stopbit .
    Initial Setup
    5

    Boot routeren. Firmwaren vil automatisk forsøge at indlæse sit operativsystem fra Flash-hukommelse i routeren. Hvis routeren ikke kan finde eller starte sit operativsystem (kaldet internetwork Operating System , eller IOS ) , vil det begynde i ROM mode - bruges til at opdatere eller installere et nyt operativsystem. I det endog systemet gør indlæse sit styresystem , vil den indlæse en tilgængelig konfigurationsfil. Hvis der ikke konfigurationsfil bliver fundet , vil den afvente manuel konfiguration fra konsollen , eller hvis der er aktive netværksforbindelser til rådighed , vil 2500 series forsøge automatisk konfiguration gennem de tilgængelige netværksforbindelser.
    6

    Begin systemkonfigurationen dialogen. I tilfælde af at konfigurationsfilen ikke bliver fundet, eller er ugyldig , og auto- konfiguration ikke virker, vil enheden forventer at blive konfigureret interaktivt fra konsollen porten. Indstillingsdialogen vil omfatte standard svar for de fleste spørgsmål, til operatøren. Disse standard svar vil vises i firkantede parenteser i slutningen af ​​hvert spørgsmål. Trykke på "Enter" tasten vil acceptere standard svar .
    7

    Set passwords. Der findes to typer af adgangskoder muligt for disse modeller . Der er en almindelig " enable " password , som er gemt i klartekst i konfigurationsfil, og en krypteret " aktivere hemmeligt " password . Enable adgangskode bruges til nogle ældre software , og i de situationer, hvor enable hemmelige adgangskode er ikke blevet indstillet. Der er også en separat adgangskode til den virtuelle terminal server, som hjælper med at beskytte systemet mod hackere opkald ind gennem ekstra port modem.
    8

    Vælg protokoller. Routeren er udstyret til at forstå en bred vifte af tid gældende protokoller , herunder Banyan Vines , DECnet , Apollo og Internet Protocol (IP) . Også inkluderet er routing protokoller , der blev brugt mellem routere til at sikre koordinering af routing processen.
    9

    Konfigurer specifikke grænseflader. Hver port skal også eksplicit konfigureret. Betydelig forståelse af den fysiske og logiske indretning af LAN og WAN antages , så hvis du har spørgsmål om disse indstillinger , skal du trække på hjælp fra din netværksadministrator. Fejlkonfiguration af en router kan korrupte kommunikation på tværs hele netværket , så tøv ikke med at stoppe konfigurationen til enhver tid og gøre yderligere forskning . Routeren vil vente på ubestemt tid for dit afkast .
    10

    Når grænsefladerne er konfigureret , vil softwaren præsentere dig med hele konfigurationen og spørge, om du vil bruge konfigurationen. Reaktion "ja" vil skrive konfigurationsfilen ind NVRAM som ny standard konfigurationsfil brugt ved opstart . At gense konfigurationen , skal du skrive " konfigurere " ved en kommandoprompt på kørende system .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Hent et Mistet Router Password 
    ·Sådan aktiveres Channel Bonding på NETGEAR 
    ·Sådan får du adgang My Dlink 
    ·Sådan konfigureres din Ativa Router 
    ·Sådan udvide antallet af porte på en DSL-modem 
    ·Sådan Setup en Mikrotik Router 
    ·Hurtigste Consumer Routere 
    ·Hvordan at finde nøglen Kode for et to-ledet Router 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en Linksys modem 
    ·Kort beskrivelse af en trådløs router 
      Anbefalede Artikler
    ·Traceroute Alternativer 
    ·Sådan slettes en VLAN 
    ·Sådan Slut Data kabler 
    ·Sådan tilføjes en printer til en printserver 
    ·Sådan Set Up iPhone Touch Wi-Fi Gennem en bærbar 
    ·Sådan fjernes en IsoBuster Toolbar 
    ·Hvad har jeg brug for at få adgang til internettet på…
    ·Forbundet til en trådløs router , men stadig ikke kan…
    ·Er VPN Arbejde Over forskellige undernet 
    ·Sådan oprettes en Access List til Cisco PIX Firewall 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com