| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Ethernet >> Content
    Sådan installeres et Ethernet DSL-modem
    Et DSL -modem giver en high-speed internet -forbindelse , der bruger en telefonlinje til at få adgang til internettet. I modsætning til en dial -up modem , dog vil et DSL-modem ikke binde dit hjem telefonlinje , så du kan ikke modtage opkald. DSL-modem også en tendens til at få adgang til internettet ved meget højere hastigheder end en dial -up forbindelse . Når du kontrakt med en internetudbyder ( ISP ) for at få internet-tjeneste, typisk en install tekniker vil tilslutte modemet og sørg for at det kan gå online, før han afslutter sit arbejde. Hvis du har indgået aftale med en internetudbyder , men er nødt til at installere modem på din egen , processen med at gøre det er enkel og kræver lidt teknisk ekspertise. Ting du skal
    DSL-modem med strømforsyning
    1 telefonlinje
    1 Ethernet-kabel
    computer eller anden enhed til at få adgang til internettet
    Vis Flere Instruktioner
    < br > 1

    Sæt din DSL-modem til en telefonlinie . En typisk DSL-modem vil have 3-4 porte på bagsiden . Man vil være til strømkablet til stikket til elektricitet , vil man være for en standard telefonlinje. Modemet vil også have en Ethernet-port , der ligner en telefon port kun lidt større . Nogle modemmer er udstyret med en USB-port så godt.

    Tag en almindelig telefonledning (se figur 1 ), og sætte den ene ende i telefonstikket på bagsiden af DSL -modem. Den anden ende skal sættes i telefonstikket , at din Internet Service Provider ( ISP) er udpeget til DSL-internetforbindelse . Hvis du ikke har haft en internetudbyder oprettet et telefonstik for en internetforbindelse , bliver du nødt til at gøre dette først. En standard telefonstik vil ikke være i stand til at støtte en internetforbindelse. Kontakt en internetudbyder og kontrakt med dem for at have Internet service installeret på dit hus.

    Når modemmet er sluttet til et telefonstik, der er blevet installeret med internetadgang , modemet rustet til at gå online.

    2

    Tilslut DSL-modem strømforsyningen til en stikkontakt. Modemet skulle nu have magten.
    3

    Slut DSL-modem til din computer. Tag Ethernet-kablet ( se figur 2) og tilslut den ene ende til Ethernet -porten på bagsiden af ​​din DSL-modem , og det er ligegyldigt hvilken ende du bruger. Tag den anden ende , og sæt den i en Ethernet-port enten på en computer eller anden netværksenhed ( router , switch , Xbox spillekonsol, TiVo, eller en anden enhed , der bruger internettet ) . Dit DSL -modem er nu fysisk tilsluttet til computeren.
    4

    indstille modemmet til din internetforbindelse . DSL-modem adskiller sig fra kabelmodem og andre højhastighedsforbindelser , så for at gå på internettet, DSL-modem kræver et brugernavn og en adgangskode , der leveres af din internetudbyder. Enten modem selv, vil den computer, du bruger til at få adgang til internettet eller et andet netværk enhed som en router nødt til at sende brugernavn og password til internetudbyderens netværk , for at modemet til at gå online. Hvis brugernavnet og adgangskoden er gemt på modemet selv , modemet siges at være i PPPoE mode. Hvis en anden enhed har DSL brugernavn og password gemt på det, er modemet siges at være i " bro " eller " passerelle "-tilstanden .

    På dette punkt er det nødvendigt at kontakte teknisk support linje din internetudbyder. Hvorvidt modemet skal være i bro eller PPPoE mode og alle andre forbindelsesindstillinger modemet får brug for at gå online , vil variere fra ISP til ISP . Teknisk support repræsentanter vil være i stand til at gå dig gennem trin -for-trin opsætningen af ​​din DSL-modem .
    5.

    Log på internettet. Når modemmet er konfigureret korrekt for din internetudbyders netværksindstillinger , skal du være i stand til at åbne en Internet browser som Internet Explorer , Mozilla Firefox eller Google Chrome , og indlæse en webside. Hvis du ser nogen form for tilslutning fejl såsom " Internet Explorer kan ikke vise websiden ", " Server not found " eller " Webside utilgængelig, fordi du er offline, " kontakte teknisk support linje af din internetudbyder , så at de kan foretage fejlfinding din forbindelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Load en Dell Optiplex Gx60 Ethernet driver 
    ·Sådan kører en anden Ethernet Jack i et andet rum 
    ·CAT - 5e Vs . CAT -6 Ethernet kabler 
    ·Sådan Control Ethernet Card på en Mac 
    ·Hvad er en indbygget 10 /100 Base -T Ethernet LAN 
    ·Sådan installeres et Ethernet -kort på en Desktop 
    ·Sådan Set Up en Netgear EN104 Ethernet Hub 
    ·Min Ethernet LAN virker ikke på min Acer Aspire 5500 
    ·Forskellene mellem Ethernet, Token Ring, FDDI og Wirele…
    ·Længden for en standard Ethernet-kabel 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes en trådløs printer 
    ·Sådan fjernes en IsoBuster Toolbar 
    ·Sådan ændres en adgangskode i Ventrilo 
    ·Sådan Bestem antallet af PCS per husstand 
    ·Min Cisco VPN er langsom i Microsoft XP Mode 
    ·Sådan konfigureres en Cisco 2610 Terminal Server 
    ·Sådan konfigureres Wireless Extenders 
    ·Sådan Set Up Linksys routere for klar kommunikation 
    ·WinMX Music Forbindelsesproblemer 
    ·Sådan Søg til prisen History af et hus 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com