| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Ethernet >> Content
    Hvordan laver man et Ethernet Patch Cable
    Oprettelse af din egen Ethernet-kabler er ikke typisk nødvendig, da Ethernet-kabler er almindeligt tilgængelige på selv nærbutikker og apoteker , men det kan være en kilde til stolthed for gør-det- selv-typen , eller til dem, der har brug for en mere skræddersyet pasform til deres ledninger. Denne artikel vil forklare , hvordan man laver et Ethernet patch -kabel. Ting du skal
    kategori 5 uskærmede parsnoede kabler
    2 8P8C stik
    Wire cutter
    Wire stripper
    Krympetang
    Vis Flere Instruktioner
    Materials < br >
    1

    Vælg kabler.

    Specifikationer for uafskærmet parsnoet ( UTP ) Ethernet giver mulighed for kategori 3 , 5 eller 6 til brug i Ethernet-netværk . De forskellige kategorier er effektivt kvalitetsindikatorer. De højere tal giver mulighed for større Ethernet båndbredde. Kategori 3 kan stadig almindeligt forekommende og er billigere , men det bør ikke bruges som dens bedømt båndbredde er kun 10 megabit per sekund . Et hundrede megabit og endda gigabyte netværk er ved at blive almindelig nok, at Cat 5 bør betragtes som en praktisk minimum. Cat 5 og Cat 5e UTP kommer som en kappe , der er bindende fire par sammenflettede ledninger. Hvert par af tråde i kappe twist omkring hinanden en komplet revolution mindst tre gange pr tomme til at reducere støj på grund af cross-talk i skeden .
    2

    skæres til.
    < p> Det er vigtigt ikke at køre Cat 5 Ethernet til mere end 100 meter i et enkelt løb. Hver 100 meter Cat 5 UTP kræver en repeater til at rydde op i signalet og sender det en større afstand. Selvom ikke en hård grænse , kan overskride specifikation danner ejendommelige spørgsmål på nettet , som kan være svære at diagnosticere senere . Planlægger at bruge en repeater til at udvide rækkevidden over 100 meter.
    3

    Expose parrene .

    Ved hjælp af en bidetang eller en wire stripper , skræl det ydre hus væk fra de indre parvis med omkring en tomme. Dette vil eksponere parrene . Bemærk at parrene er farvekodede . Hvert par har en solid farve og en stribet version af den samme farve.
    4

    Trim parrene .

    Hjælp af bidetang , trim parrene sådan, at når pustet fladt ud , de er alle de samme længde. Det vil være vigtigt for montering af de enkelte tråde i otte position otte kontakt ( 8P8C ) modulært stik . Bemærk disse stik er ofte omtalt som RJ-45 stik .
    5.

    Arranger par.
    P Der er to forskellige standarder for terminering UTP Ethernet, T568A og T568B . Rækkefølgen af ​​ledningerne fra venstre mod højre er forskellig i hver standard . Hvis du ikke blander standarderne på samme kabel, skal disse forskelle ikke skabe meget besvær. Arbejde fra venstre mod højre , skal rækkefølgen af ​​de enkelte tråde til T568A være : stribet grøn, grøn, stribet orange, blå, stribet blå, orange, stribet brun , brun

    specifikation for T568B kræver . : orange stribet , orange , grøn stribet , blå, blå stribet , grøn, brun stribet og brun. Forskellige producenter vedtog forskellige præferencer, og foreviget deres egen sådan, at begge standarder er i almindelig brug i dag. Cisco Systems , for eksempel, kræver specifikation T568B i sine manualer , men AT & T kan almindeligt brug T568A .

    Fan og tromle dette mønster . Re - trim om nødvendigt at sikre spidserne af alle de ledninger er i overensstemmelse med hinanden .
    6

    Indsæt ledningerne ind 8P8C Plug Connector.

    Hold 8P8C stik med metal "tænder" overfor dig og plastiktappen væk fra dig . Lede pustet -out ledninger i stikket , således at hver tråd er rent adskilt fra enhver anden wire. Ingen ledning skal røre en anden ledning. Ideelt set vil en del af kabelkappen indtaste bunden af konnektoren så godt, så at ingen af ​​de individuelle par vil blive udsat mellem bunden af proppen og starten af hylsteret .
    7 < p > Crimp .

    forsigtigt indlæse plug og dens ledninger ind i krympetænger , være omhyggelig med ikke at lade ledningerne skift inden stikket . Anvend skarpe og fuldstændig tryk greb af crimptang , kørsel metal tænderne i ledninger og klemme dem permanent på plads.
    8.

    Gentag. Følg trin 3 til Trin 7 for den anden ende af kablet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Kan ikke finde Ethernet Controller på en Dell 2350 
    ·Sådan installeres et Ethernet -kort på en Dell Deskto…
    ·Hvordan til at identificere en Ethernet -kort 
    ·Fejlfinding Ethernet Card problemer 
    ·Sådan Slut to computere med et Ethernet-netværk 
    ·Sådan Hook DSL Op til et Ethernet Jack 
    ·Sådan Hook op en Ethernet Cord til en router 
    ·Hvordan laver man et Ethernet CAT6 Patch Kabel med sort…
    ·Sådan bruges Powerline Ethernet 
    ·Ethernet-kabel Størrelse Forskelle 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan jeg Begræns andre folks båndbredde på samme …
    ·Sådan Set Up en Linksys Five port switch på en Comcas…
    ·Sådan Reset Password på Westel 327W Router 
    ·Sådan nulstilles Linksys Standard 
    ·De strategiske fordele ved VoIP 
    ·Sådan Host en dedikeret online-server 
    ·ZigBee Wireless Protocol 
    ·Sådan gendannes en tabt netværksnøgle for en Linksys…
    ·Sådan bruges router i en Toshiba Satellite Computer 
    ·Sådan Set Up et LAN i AVG 7.5 Firewall 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com