| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Ethernet >> Content
    Installation Ethernet
    Computere bliver mere og mere almindelige i private hjem og virksomheder både store og små. De fleste virksomheder , og mange hjem, har flere computere , printere eller andet periferiudstyr , der er beregnet til at blive brugt af mere end én bruger ad gangen. Den enkleste løsning er at etablere et "Ethernet" tilslutning. Det er nemmere end du måske tror . Funktion

    Funktionen af ​​et netværk er at tillade flere computere til at bruge delte ressourcer såsom en enkelt printer , en internetforbindelse , eller til blot at dele oplysninger og dokumenter med hinanden. Trådløse netværk og kablede netværk er begge såkaldte " Ethernettet , " trækker på den arkaiske navn for luft ( " æter ") og er de netværk, der opretter forbindelse til hinanden, men ikke nødvendigvis til ydersiden world.This vejledning er beregnet til at give et overblik . af de komponenter og formålet med at installere en Ethernet på computere med Windows XP
    typer

    Der er to grundlæggende typer af Ethernettet : kablede og trådløse . Kabelslået Ethernettet bruger et system af " Ethernet-kabler " for at forbinde separate computere og periferiudstyr ( printere, scannere ) sammen. Mest Ethernet forbindelser bruger en enhed kaldet en " hub " som dirigerer trafikken og styrer tilslutning af en computer til den anden . De fleste computere bygget i de sidste 10 år har en kombination "Ethernet /modem " kommunikation kort installeret i dem som standardudstyr. Ældre computere , eller dem uden et sådant kort , kan udstyres med en relativt billig kort fra en forhandler for omkring 20 dollar. Et Ethernet-kabel er indsat i Ethernet-kortet i en computer bliver så trukket til navet , hvor det er indsat i en åben " port ". På dette punkt har det fysiske netværk blevet established.Wireless Ethernettet er lidt lettere, men kræver forskellige komponenter. I stedet for at bruge et Ethernet-kabel , kræver trådløse Ethernettet brug af en trådløs sender normalt placeret inde i computeren. Dette kort er standard på de fleste bærbare computere , men skal måske købes for desktops. Derudover er brugen af ​​en " trådløse hub " i stedet for en hub også påkrævet. Selvom dette kan lyde dyrt , er det ikke , at prisen på lange Ethernet-kabler er sammenlignelig med et trådløst Ethernet-kort , og de fleste trådløse hubs har også porte til at rumme kablede Ethernettet . Når navet er tilsluttet, og den software, der følger med den køres , vil eventuelle aktive Ethernet-kort inden for rækkevidde automatisk genkende det. På dette tidspunkt , er den trådløse Ethernet været established.At dette punkt er enhver computer på begge type netværk er også knyttet til en internetforbindelse , kan alle computere på Ethernet adgang til internettet uden yderligere arbejde, der kræves .
    < br >
    Geografi

    både kablede og trådløse Ethernettet er begrænset af afstanden . I tilfælde af kabelforbundne hubs , er afstanden så længe det anvendte kabel tillader , naturligvis. Med trådløse Ethernet -forbindelser , dog kan området være snesevis af fødder til flere hundrede meter afhængigt udsendelsen styrken af ​​den trådløse hub . Pakken , hvor den trådløse hub kommer i vil give en idé om, hvad Ethernet ideelle rækkevidde vil være, men de er under optimale betingelser . Siden Ethernet bruger radiobølger , objekter og anordninger, der hæmmer radiomodtagelse kan også påvirke Ethernet så godt.
    Overvejelser

    Sikkerhed er næsten altid et problem med trådløst Ethernet forbindelser. Mens kablede Ethernet-forbindelser er nemme at styre , fordi computere skal være fysisk forbundet til at få adgang til netværket, trådløse netværk er mere sårbare over for uautoriserede brugere adgang til dem . Heldigvis er der flere kryptering indstillinger, der kan beskytte din Ethernet , som du bør overveje at oprette for dit trådløse Ethernet.First er WEP eller "Wireless Equivalent Privacy ", og er en meget grundlæggende kryptering , der forhindrer tilfældige brugere få adgang til din Ethernet. Typisk er en adgangskode, der bruges til at tillade autoriserede brugere adgang til Ethernet. For bestemte personer , men WEP er utilstrækkelig og kan nemt breached.The anden er WPA eller Wi- Fi Protected Access. WPA bruger en mere kompleks algoritme end WEP for at holde alle, men de mest kvalificerede computer "hackere ". Det kræver også, at den autoriserede bruger indtaster en adgangskode for at få adgang til netværket.
    Effekter

    For at dele ressourcer på tværs af netværket , er det vigtigt at gøre mere end fysisk oprette din kabelslået eller trådløse Ethernet. Windows XP kommer med en "Network Setup Wizard ", der kan guide dig gennem processen med at oprette dit netværk til at anvende fælles ressourcer. Klik på " Start" og vælg " Kontrolpanel". Vælg derefter " Netværksforbindelser " og til sidst vælge "Setup eller ændre dit hjem eller mindre kontor netværk " for at starte guiden. Du får brug for nogle slags medier lagringsenhed , før du starter processen ( et flashdrev memory stick, en diskette eller en brændbar cd-rom , for eksempel) . Når du har fuldført trin-for- trin guiden , vil din Ethernet nu dele alle sine samlede ressourcer . For eksempel kan et dokument sendes fra en computer til den anden øjeblikkeligt over etablerede netværk eller en computer kan udskrive , mens en anden bruger scanneren. For mere information, se " ressourcer " nedenfor.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er Dual Gigabit Ethernet LAN 
    ·Hvad er Ethernet Delay 
    ·Hvordan at tilslutte en Ethernet Tap 
    ·Sådan konverteres fra Fast Ethernet til Fiber Optics 
    ·Sådan Switch en Toshiba PCX2200 fra en USB til Etherne…
    ·Sådan Del trådløst internet via Ethernet kabel 
    ·Sådan Slut et Ethernet Switch 
    ·Hvordan at oprette en Ethernet-hub 
    ·Fejlfinding en Ethernet-port for en Dimension 4600 
    ·Sådan Konverter Ethernet til GSI 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Wire et RJ45 Patch Panel 
    ·Sådan Wire et hus til en computer Tilslutning 
    ·Hvordan finder jeg min Windows Server IP-adresse 
    ·Hvad er en proxy -id 
    ·Sådan Set MIME-typer i IIS 6 
    ·Sådan oprettes en Mobile Webpage 
    ·Sådan Maksimer Dial -Up Hastigheder 
    ·Jeg kan ikke køre exe-filer på Terminal Server 
    ·Sådan foretages fejlfinding Rogue DHCP-servere på en …
    ·Sådan får du en Mistet kodeord 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com