| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> FTP & Telnet >> Content
    Hvad er en FTP Site
    ? Det stigende behov for at dele alle slags filer på tværs af internettet , samt det stigende behov for online- sikkerhed, har ført til stigningen i brugen af ​​FTP-steder. FTP-steder kan håndtere store filer på en sikker måde , og arbejde bedre end e-mail i disse tilfælde. Du kan selv ønsker at overveje et FTP-sted til dig selv eller dit firma. Hvad er en FTP Site?

    En FTP site er generelt en server ( eller servere) på internettet, eller en in- house -netværk til udveksling af filer . Enhver type fil kan uploades til det, opbevares og senere hentet fra det. FTP er en forkortelse for File Transfer Protocol. Som med mange sætninger anvendes i forbindelse med nettet, er FTP forkortelse tager på flere betydninger . Det er ikke ualmindeligt at høre eller læse "FTP ", hvilket betyder selve webstedet. "Send den til FTP. " Derudover er det ofte bruges som et verbum : ? " . FTP den til mig "
    Hvorfor bruge et FTP- site

    Brugen af ​​FTP-steder er vokset højre ad med filer størrelser og det voksende behov for sikkerhed. Filer kan udveksles som vedhæftede filer , men kan størrelse og sikkerhed give problemer med overførslen fra én computer til en anden. Mange e-mail -udbydere begrænse størrelsen af ​​vedhæftede filer. Udbyderes typiske kvoter for vedhæftede spænder fra 10MB til 20MB , selv om nogle er højere eller lower.Regardless af vedhæftede restriktioner og godtgørelser , er det vigtigt at huske, at filer der rejser over internettet via e-mail er krypteret , og derfor ikke er sikret . Det er uklogt at e-maile enhver slags følsomme eller fortrolige data.
    Hvordan downloader jeg en fil?
    P Hvis du nogensinde har downloadet noget fra en hjemmeside ( musikfiler , e-bøger , rapporter eller film ) , chancerne er gode, at filen blev overført til din computer via et FTP-sted uden at du nogensinde vide det. Den computer, hvorfra du har hentet en fil kan være ved siden af, eller halvvejs rundt om i verden. Den tid det tager at hente en fil , afhænger af filstørrelsen og din internetforbindelse. Internetforbindelser vurderet i form af båndbredde. Tænk på det som et rør : Jo større diameter af røret (dvs. mere båndbredde) , kan de hurtigere data flyde ind i din computer
    Hvordan uploader jeg en fil
    < br . ? >

    Med private FTP-steder , du normalt har brug for tilladelse til at uploade filer til den. Et eksempel på denne type FTP websted kan være ejet af en printer , som du sende filer til output. Mange foto forarbejdning center også tage billeder til output via FTP-sted uploads . Ejeren eller skaberen af hjemmesiden afgør, hvem kan uploade og hvilke, om nogen , kan filerne ses offentligt. Ejeren af ​​webstedet kan forsyne dig med et unikt bruger-id og adgangskode. Når du er på FTP-stedet , kan du være i stand til at se andre filer, der er blevet uploadet , men vil ikke være i stand til at åbne eller downloade dem . Afhængigt af de restriktioner , kan du kun se de filer, du har sendt.
    Anonym FTP Sites
    p Hvis ejeren af ​​et websted tillader offentlig adgang , undertiden bruger-id sættes som "anonymous ", og din e-mailadresse vil fungere som password. Nogle anonyme FTP sites arbejde helt bag kulisserne , og du vil aldrig blive bedt om at indtaste den slags information. Ofte, når du henter filer, du rent faktisk er logget ind anonymt , uden nogensinde at vide det.
    FTP Software

    kaldet en FTP-klient , er det software, der er designet til overføre filer frem og tilbage mellem computere . Normalt denne software skildrer to ruder : en der repræsenterer din computer , og den anden repræsenterer FTP site. De fleste fungerer ved at trække og slippe filer fra en panel til den anden, således at overføre dem mellem computere .
    Have et FTP site

    For at etablere et FTP-sted til dig selv eller din virksomhed, skal du bruge en computer til at håndtere opgaven , helst en , der er dedikeret til denne funktion alene. Derudover vil du brug for en konstant internetforbindelse, en IP-adresse og FTP software. Der er en række forskellige software pakker , hvorfra du kan choose.There er nu en række web -baserede tjenester , der giver dig et FTP-sted til at modtage filer uden at skulle have en dedikeret server og konstant forbindelse til internettet. Mange kan endda tilpasses med dit firmas logo og information.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilpasses FTP Folder View 
    ·Sådan konfigureres SFTP 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en ekstern computer Bru…
    ·Sådan bruges Cute FTP 
    ·Sådan oprettes FTP-brugere i Linux 
    ·Sådan downloader Fra FTP 
    ·Hvordan til at logge på andre Computer Porte 
    ·FDP protokoller 
    ·FTP Transfer Typer 
    ·Sådan installeres en Basic PHP Script 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fejlfinding af et WRT54GS 
    ·Sådan fjernes PDM Fra Cisco Pix 
    ·Sådan Find ud af om LAN er aktiveret på en Dell-pc 
    ·Jeg har glemt min Wi -Fi password i Linksys 
    ·Hvordan at manuelt redigere en Routing Table for Linksy…
    ·Hvordan man programmerer en Telnet Client 
    ·PHS300 Firmware Installation 
    ·Sådan synkroniseres en Dell Axim Med en Computer 
    ·PC til PC-tilslutning på internettet 
    ·Sådan aktiveres EVC 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com