| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Hvad er funktionerne af modemmer
    ? Modemer bruges til at overføre digital information via analoge systemer . Ordet " modem " er afledt af udtrykket " modulator - demodulator . " De væsentlige funktioner i et modem er at modulere et analogt bærebølgesignal at overføre digital information , og at demodulere et lignende signal , således at afkode den digitale information fra det analoge bæresignal . Modulerede signaler

    Den centrale funktion for et modem er at skabe en let overføres og afkodet signal, som giver digitale data skal sendes fra sted til sted uden tab af information. Den mest kendte brug af modemer er at sende oplysninger via en telefon -kanal , men modems kan bruges til at relay-data i løbet af ethvert system, der giver mulighed for at transmittere analoge signaler , herunder radio og optiske netværk .
    Datakomprimeringssystem

    For at reducere mængden af ​​tid, det tager at sende data og til at skære ned på mængden af ​​fejl i signalet , modemer brug for at ansætte data komprimering. Dette var især nødvendig i de tidlige dage af modem -teknologi, da data skulle sendes via konventionelle telefonlinjer. Ikke er beregnet til digital information , telefonlinjer placeret tunge begrænsninger på størrelsen og hastigheden af ​​signaler, der sendes over dem. Datakomprimeringsteknikker reducere størrelsen af signalet er nødvendig for at sende de nødvendige data.
    Error Correction

    Når oplysninger overføres mellem modem , kan det undertiden være beskadiget - hvilket betyder, at dele af data er ændret eller gå tabt. For at omgå dette , modemer bruge fejlkorrektion . Informationen samles i partier , kaldet frames. Hver ramme er kodet med en checksum , et lille stykke af data fra oplysningerne i rammen. En checksum kan opfattes som en slags fingeraftryk , unikke til data i en bestemt ramme. Det modem, der modtager oplysningerne får sin egen checksum fra rammen den er sendt , så sammenligner sine checksum data med checksum sendes af den transmitterende modem. Hvis checksummer match, er oplysningerne ubeskadiget. Hvis de ikke passer , er data blevet ødelagt i transmission , den recieving modemet sender den tilbage og venter på den transmitterende modem til at re- sende , at rammen
    Flow Control
    < br . >

    Individuelle modemer sende oplysninger ved forskellige hastigheder. Det er nødvendigt for hurtigere modemer til at bremse ned, så langsommere modemer kan indhente, ellers langsommere modem vil modtage flere data, end den kan behandle. Hvis dette begynder at ske , jo langsommere modem sender et tegn til hurtigere en. Denne karakter er et signal til hurtig modem til pause i at sende oplysninger, indtil den langsomme modem bliver fanget . Når den langsomme modem er klar til flere data sender en anden karakter , som signaler til hurtigt modem at det kan begynde transmission igen . På denne måde kan de to modemer matcher deres hastigheder.
    Modem Speed ​​Klassifikation

    hastigheden af ​​en modem er typisk klassificeret af den mængde data, det kan sende i en bestemt tidsperiode . Dette er normalt udtrykt i bits per sekund (bps ) . En alternativ måde at klassificere modem hastighed er ændringen i den tilstand af signalet per tidsenhed - antallet af gange et modem sender en ny signal i en given tid . Dette er kendt som et symbol sats og måles i enheder kaldet baud (BD) .
    Interne vs eksterne Modem

    Et eksternt modem er en diskret enhed til huse i en separat sag . Typisk vil et eksternt modem forbindes til telefonlinien og computeren via kabler. Interne modemer er printkort , der passer ind i en computers bundkort. Interne modemer kan være dial-up eller trådløs (Wi -Fi) . Dial -ups bruger telefonen til at sende og modtage signaler . De kræver godkendelse til at oprette forbindelse . Dial-up er markant langsommere end andre former for modemforbindelse - på datoen for offentliggørelse, den hurtigste opført hastighed for en dial- up modem er 56,6 Kbps. Wi-Fi- modemer behøver ikke at være forbundet til telefonnettet og ikke altid kræver godkendelse
    Bredbånd: . Kabel -og ADSL-modemer

    Kabelmodemer bruger samme radiofrekvens størrelsesorden som kabel-tv. Kabelmodemer har den fordel af at bruge eksisterende kabel-tv- infrastruktur , så kabel-tv- selskaber til at levere Internet-tjenester . Asymmetric Digital Subscriber Line ( ADSL) modemmer bruger telefonlinjer til at sende og modtage data, men gør brug af en anden frekvens band end modemer bruger talebånddata frekvensområde . ADSL-modemer er meget hurtigere end konventionelle talebånddata modemer. ADSL og kabelmodem er vant til at levere bredbånd , som giver flere data , der skal overføres , og dermed gør brug af internettet hurtigere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·HTTP Method Bruges i Form -baseret godkendelse 
    ·Top 10 tricks til Mario Kart spil til Wii 
    ·Hvordan man kan omgå en Internet Provider 
    ·Sådan Beregn et IP Subnet Mask 
    ·Sådan Network 2 pc'er til Internettet 
    ·Sådan Se, hvor hurtigt din Internet Er 
    ·Jobbeskrivelse for en NOC Tekniker 
    ·Hvordan vælger en internetforbindelse 
    ·Internetforbindelse : Hvordan at kontrollere, hvor hurt…
    ·Sådan foretages fejlfinding Kabel-tv og internet Probl…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan testes en Home Networks Security 
    ·Standard modem Typer for en Dell Computer 
    ·COSEM Protocol 
    ·Speed ​​forskellen mellem Wireless & Direct DSL Connect…
    ·Sådan fejlfinding af et ZTE MF626 modem 
    ·Sådan faxer ved hjælp af DSL 
    ·Sådan installeres en Ruby VeriFone 
    ·Traceroute Tutorial 
    ·Instruktioner til Linksys Range Extender 
    ·Start en ISP Erhverv 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com