| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Historien om World Wide Web eller internettet
    World Wide Web og internettet er så almindeligt i dag , at du ikke kan indse det kun blev udviklet i de sidste 50 år . Selvom folk måske en tendens til at tænke på disse to enheder som det samme, de rent faktisk udfører forskellige funktioner , og blev udviklet på forskellige tidspunkter. Internettet kom over den teknologi scene først som en måde for computere på forskellige steder for at kommunikere med hinanden . World Wide Web blev udviklet senere som en del af internettet . Udgangspunktet for World Wide Web er at knytte sider med oplysninger fra computer til computer ved hjælp af en fælles protokol og sprog. Militære Beginnings

    Den amerikanske regering først oprettet et projekt ved hjælp af internettet i 1969 kaldet Advanced Research Projects Agency Network ( ARPANET ) . Formålet med dette projekt var at udvikle et kontinuerligt fungerende netværk, så robust , at selv om en del af netværket blev ødelagt af en atomkrig eller erfarne delvise driftsstop , ville det i høj grad være i drift og levedygtig . I begge tilfælde ville dette netværk stadig være i stand til at give kommunikationen mellem centrale forsvar organisationer.
    TCP /IP-protokol

    Transmission Control Protocol /Internet Protocol ( TCP /IP ) blev opfundet i 1977. Begrebet denne nye teknologi var at øge netværket globalt , så brugerne kunne linke til andre netværk direkte gennem ARPANET . TCP /IP bestemt, hvad elektroniske meddelelser blev kaldt , og hvordan de blev sendt over netværket. Til sidst blev den National Science Foundation involveret, og skabte et lignende netværk kendt som National Science Foundation Network ( NSFNET ) . Dette gav mulighed for endnu større trafik gennem netværket . ARPANET fortsatte med at vokse så godt og var i stand til at forbinde forskellige edb -stationer sammen kalde disse stationer noder.
    Nå Over hele USA

    By 1985 national Science Foundation var ved at udvikle et program til at skabe adgang til internettet på tværs af USA . Med opfindelsen af ​​NSFNET , var mange andre typer af organisationer i stand til at blive involveret med internettet , herunder både indenlandske og internationale akademiske faciliteter og forskningsorganisationer og andre regeringskontorer . Efterfølgende ARPANET lukkede sine døre i 1989 på grund af manglende finansiering og støtte .
    World Wide Web Concept

    Samtidig , at internettet blev vinder hastighed , Tim Berners- Lee, en uafhængig kontrahent for den Europæiske Organisation for Nuclear Research ( CERN ) , drømte op ideen om at dele og link databaser med information sammen , som ikke bruger de samme computere eller software-programmer. Han begyndte at eksperimentere med hypertekst , der ville skabe et fælles sprog mellem computere og vise de samme oplysninger om du var i USA eller Europa. Selv om ideen blev formuleret i 1980, var det ikke før i slutningen af ​​1980'erne , at nogen begyndte at tage det alvorligt.
    World Wide Web Realiseret

    Berners- Lee samarbejdede med Rober Cailliau i 1990 og omskrev det oprindelige forslag. Alle brikkerne var på plads inden jul samme år herunder protokollen - HyperText Transfer Protocol ( HTTP) - og et fælles sprog - HyperText Markup Language ( HTML) . Den første webbrowser blev kendt som WWW (World Wide Web) . De overførsel stykker blev opkaldt hyperlinks. I de tidlige år blev Web hovedsageligt bruges af videnskabelige afdelinger på universiteter og laboratorier. Med opfindelsen af mere sofistikerede browsere og den første internationale WWW konference i 1994 begyndte nye hjemmesider dukker op hver dag .
    Webservere Emerge

    I slutningen af ​​1990'erne , forskellige servere blev indført , herunder America Online og CompuServe , sammen med populære browsere som Netscape og Internet Explorer , som tilbød web adgang og e-mail. I dag , ikke alene er der mange servere til rådighed for brugerne , men en bred vifte af browsere som Firefox og Google Chrome. Links findes til steder i hele verden , og selv brugerne i deres eget hjem kan oprette personlige hjemmesider.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·De dele af en computer netværk 
    ·Sådan Slet e-mail fra en IMAP 
    ·Hvordan kan jeg finde adressen på en Mac iBook G4 
    ·Sådan får Past en Internet Filter 
    ·Definition af Web Service EndPoint 
    ·Sådan får du vist alle e-mails i HTML- format 
    ·Hvordan man opbygger en hjemmelavet antenne Booster 
    ·Sådan Find en Proxy Server IP 
    ·Sådan Beregn Datatransmission 
    ·Sådan forbindelse til internettet på en bærbar compu…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find en computers Domain Name 
    ·Sådan installeres en Netgear WGR614 v6 
    ·Sådan at afslutte Telnet 
    ·Sådan gendannes en Network Drive Filer 
    ·Etiske spørgsmål af Computer Hacking 
    ·Sådan Beregn Data -Transfer Speed ​​af et Upload 
    ·Sådan nulstilles adgangskoden på en DeskPorte Wireles…
    ·Sådan forbindelse til VNC Server 
    ·Fem Metoder til trådløs kommunikation 
    ·Sådan deaktiveres WPS på en D -Link 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com