| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Sådan oprettes en netværksserver
    Opbygning af en netværksserver betyder meget mere end at samle hardware. Denne artikel forklarer kritiske trin i at sætte enhver maskine på internettet for offentlig adgang . Denne artikel fokuserer på kravene til at sætte en server på det offentlige Internet. De fleste funktioner gælder også for en lokal intranet, men du ville erstatte "netværk administrator" for internetudbyder i disse instruktioner . Ting du skal
    Moderne computerInternet Service Provider (ISP ) Static TCP /IP addressDomain nameCorrect DNS resolutionSoftware
    Vis Flere Instruktioner
    Do It Yourself
    1 p Der er et par forskellige måder at få din tilstedeværelse i offentlighedens søgelys på internettet. I dette afsnit beskrives , hvordan du kan tage en maskine , du allerede har, og tilpasse den til brug på internettet. Trin et er at sikre systemet har internet software og mere specifikt , er ved hjælp af Transmission Control Protocol /Internet Protocol ( TCP /IP) . Som navnet antyder, er denne protokol ligger bag alle de klient-og server funktioner, der udføres på internettet. Hvis den computer, du vil bruge allerede kommunikerer med internettet, er det sandsynligvis allerede fået protokollen installeret.
    2

    En Internet Service Provider (eller ISP) repræsenterer den måde dit system vil komme ind på internettet . Når vi diskuterer dine behov med din internetudbyder, skal du sørge for at underrette hende om din hensigt at køre en Internet -server. Der kan være en verden til forskel mellem bare at surfe på internettet via din internetudbyder og vært for en Internet-server via din internetudbyder. Over enhver planlægning hun måske nødt til at gøre for at imødekomme dine server trafikmængder , bliver du nødt til at bede om en " statisk IP-adresse . "

    En IP-adresse er lidt ligesom et telefonnummer. Det er unikt på nettet , og det bruges til at forbinde to partier for en samtale. Ligesom at gøre et telefonopkald , når du er den ene starter samtalen betyder det ikke så meget, hvilken telefon du bruger, fordi du er den ene starter samtalen. For at du skal nås ved en anden, har imidlertid dit unikke nummer blive fastsat og offentliggjort - eller i det mindste kendt på forhånd. De fleste Internet klienter får et midlertidigt nummer fra deres internetudbyder , fordi arbejdet fleste klienter gøre på internettet er den type , der ringer ud - der starter samtaler med andre systemer. At være en effektiv Internet -server, kan dit system ikke bare nogen tal , skal det have det samme antal dag efter dag eller klient computere ikke ville være i stand til at gætte, hvad nummer for at ringe . Dette er din tiltrængt statisk IP-adresse.
    3

    Selv om det er teknisk muligt at standse ved den statiske IP-adresse , næsten alle går det ekstra skridt til at etablere et kaldenavn for hans IP-adresse. Det er en god lidt nemmere at huske " google.com " end det er at huske 72.14.205.99 . Internettet samfund forstod dette år siden og bygget en massiv , global oversætter system kaldet Domain Name System ( DNS) . Selvom det er en god smule mere kompliceret , er det nyttigt at tænke på DNS som en kæmpe telefonbog for internettet . Når en webbrowser ønsker at se op nummeret for www.google.com , spørger DNS for antallet . DNS besvarer spørgsmålet , og browseren bruger internettet nummer for www.google.com .
    4

    For at din Internet-server , der skal findes ved hjælp af et kaldenavn , skal din server får en hostname post i dit domænes DNS -database. Værtsnavn poster forbinder IP-adressen på maskinen med domænenavnet folk vil se op ved hjælp af DNS (f.eks www.sun.com ) . Uanset agentur hjalp du sikrer dit domænenavn vil sandsynligvis have vejledningen til opdatering af DNS-poster til dit domænenavn . Følg disse instruktioner for at oprette værtsnavn til din server.
    5.

    Nu er det tid til at indlæse dit system med software, der giver en vis form for service til internettet samfund . Fælles tjenester er webtjenester og FTP -tjenester --- som begge kan være aktiveret på de fleste systemer , uden ekstra beregning. Microsoft skibe Internet Information Server ( IIS) med sine operativsystemer. Apple også skibe med både web -og FTP-servere , som gør Solaris ( af Sun Microsystems ), og mest populære distributioner af Linux . Apache webserver software ( de mest almindelige web -server i produktionen på internettet) er frit tilgængelig for mest populære styresystemer på http://apache.org .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan skal tjekkes indeksering i Baidu 
    ·Sådan Monitor dine medarbejderes Internet Usage 
    ·Sådan Beregn subnetting 
    ·Formålet med TCP /IP- protokoller 
    ·Hvordan finder man en computer navn på et netværk ved…
    ·Ting du kan bruge til at beskytte din Computers fra hac…
    ·Sådan redownloade Rhapsody 
    ·Hvorfor har min server Hold Omdirigering Me 
    ·Sådan deaktiveres SMB-signering Inden for en CIFS Milj…
    ·Hvad er de overførselshastigheder for en DSL Cable T1 
      Anbefalede Artikler
    ·Forskellen mellem en server & netværk Provider 
    ·Sådan deaktiveres en Spanning Tree Protocol 
    ·Sådan fjernes SSL Fra IIS 
    ·Sådan downloader gennem en proxy 
    ·Sådan installeres Belkin Wireless G Plus Mimo 
    ·Sådan Slut to pc'er med et USB kabel 
    ·Hvad er funktioner af en Network Bridge 
    ·Sådan deaktiveres Porte på en Dual NIC 
    ·Om Wireless Router Antenner 
    ·Sådan Set Up et modem til NetZero High Speed ​​
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com