| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Sådan Bliv Bredbånd ISP
    Nogle erhvervsprojekter synes bestemt til at trives i gode økonomier, og stå fast under hårde økonomiske tider . At være en Internet Service Provider ( ISP) er en sådan venture , især hvis du tilbyder high -speed bredbånd internet service. De fleste mennesker har en tendens til at overveje deres internetforbindelse til at være en nødvendighed mere end en luksus , og på grund af dette, vil de altid stræbe efter at holde en aktiv Internet-konto , selvom de skærer ned på udgifterne på andre områder. Start en bredbåndsforbindelse ISP virksomhed kræver en betydelig investering , og en omfattende mængde af hårdt arbejde, men det er et opnåeligt mål for alle, der er villige til at arbejde for det. Hvis du tror, ​​du har hvad det tager som en bredbåndsforbindelse ISP , holde læsning at lære at komme i gang i denne utrolige område. Ting du skal
    ISP fakturering softwareT1 LinesNetwork serversAccess servere
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Skriv en forretningsplan for bredbånd ISP virksomhed, du ønsker at starte. At have en skriftlig forretningsplan er et vigtigt element i enhver succesfuld virksomhed . Det bør omfatte oplysninger om de tjenester, din virksomhed vil omfatte for dine kunder , de ekstra tjenester, der kan købes af kunder , hvem dine mål kunder er, og hvordan du vil nå dette marked. En prøve forretningsplan for en ISP kan findes i afsnittet Ressourcer . Brug denne prøve som en guide til at skrive en unik plan for din virksomhed.
    2

    Pas på grundlæggende business struktur. Besøg kontoret for din lokale by degnen at registrere et firmanavn for din bredbåndsforbindelse internetudbyder. Der vil være formularer til at udfylde og indsende gebyrer til at betale , men du bør ske i løbet af få timer , og det vil vise sig med en officiel selskab registreret med staten. Gå til banken med papirarbejdet fra du registreret virksomheden og bruge det til at åbne en virksomhed bankkonto under navnet på din bredbåndsforbindelse internetudbyder. Med disse fornødenheder ud af den måde, vil du være fri til at fokusere på at opbygge de teknologiske og administrative dele af din ISP virksomhed.
    3

    Find kontor-og server plads til din virksomhed. Enhver placering vil være tilstrækkeligt for dit kontor . Det behøver kun at have plads nok til at rumme din administrative personale, salgsteams og kundesupport. Placeringen af ​​serverplads er meget mere kritisk . Jo længere væk dine servere er fra det lokale telefonselskab eller Internet backbone , jo flere penge vil det koste dig at forbinde din fiber og skifter til Internet hubs. Prøv at hoste dine servere på en ISP bygning, en tilsluttet datacenter eller on-site på det lokale telefonselskab .
    4

    Vurdering af antallet af T1 adgang linjer , du bliver nødt til at bestemmelse. Hver T1 linje kan understøtte et gennemsnit på 200 samtidige brugere , afhængigt af hvilke aktiviteter de brugere engagere sig i med deres internetforbindelse. Fordi ikke alle medlemmer vil bruge internettet på samme tid , de fleste opkomling internetudbydere anslår, at de har brug for én T1 linje for hver 1.500 medlemmer. Antallet af T1 linjer kan altid blive forhøjet som du tager på vores medlemmer, eller hvis du bemærker, at opkoblingshastigheder begynder at halte i myldretiden .
    5.

    Anskaf en adgang switch for din bredbåndsforbindelse ISP virksomhed. Mange små ISP startups vil bruge et POTS ( Plain Old Telephone System). Dette er en forældet metode, der vil give dig problemer senere. Dit bedste resultat er at købe en PRI (Primary Rate Interface) eller en 24 -kanals T1 . Begge disse kontakter vil tillade dig at route et stort antal Internet-konti , og du kan opgradere dine T1 adgang linjer flere gange, før du når et punkt, hvor du har brug for ekstra kontakter .
    6

    Køb servere udføre de primære funktioner på din internetudbyder. Du bliver nødt til at sammensætte et netværk af PC -baserede servere til at udføre dine DNS , e-mail , web browsing og usenet nyhedsgruppe funktioner. Hvis budgettet overvejelser er et problem , kan du sikkert klare sig med at bruge en enkelt pc for alle disse funktioner. Men det anbefales , at du har en separat PC til hver funktion , og at du selv ekspandere ud én pc hver , når du begynder at tage på en lang række kunder .
    7

    få adgang servere give dine brugere at logge ind på din bredbånd internet service. Access -servere er en relativt ny teknologi , der blander en bank af modemer med et netværk terminal. Populære producenter af adgang servere inkluderer Nortel , Cisco, 3Com , Livingston og Ascend . Én indgang server skal være tilstrækkelig til at styre et vilkårligt antal abonnenter logger på din bredbåndsforbindelse internetudbyder.
    8

    Forbind alle dine enheder . Brug et netværk hub til at forbinde din adgang server og funktionelle servere til access switch. Din switch vil derefter have en to-vejs forbindelse til internettet backbone ved telefonselskabet ved hjælp af de T1 linjer , du har lejet .
    9

    Køb en softwarepakke til at håndtere fakturering og konto - vedligeholdelse aspekter af din bredbåndsforbindelse ISP . Der er en række kommercielle produkter tilgængelige på markedet . En af de mest populære er OptiGold internetudbyder. Et link til denne software kan findes i afsnittet Ressourcer . Du kan prøve denne ISP fakturering og konto -management software gratis i 30 dage. Hvis du ønsker at fortsætte med at bruge den, udgifterne til softwarelicens er $ 1.000. De fleste mennesker anser dette for at være en lille pris at betale for software, der styrer alle dine kundekonti .
    10

    Opsæt din kerne operationer. Du bliver nødt til at ansætte personale til administrative funktioner , salg og markedsføring , som well som kundeservice repræsentanter . Hver af disse afdelinger har brug for møbler til hver person , samt et LAN ( Local Area Network ), så alle på kontoret vil have en computer eller terminal til at gøre sit job.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Formålet med Rollover Cables 
    ·Sådan installeres en Plex ATV 
    ·Sådan aktiveres Outlook Anywhere Med Exchange 2007 
    ·Sådan installeres en Sound Driver Hvis jeg ikke har cd…
    ·Sådan Block Websites i ISA Server 
    ·Sådan Set Up en DDNS klient på en BEFSX41 
    ·Er en fax Mess med DSL 
    ·Hvordan flytter jeg mail fra en gammel computer til New…
    ·Hvordan skal tjekkes din båndbredde 
    ·Sådan Set Up en netværksadgangsserver Med en Cisco sw…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan finder du den IP-adresse af My Computer Network 
    ·Sådan Send en VMS Shutdown Meddelelse 
    ·Sådan tilslutte en Linksys Four Switch Router 
    ·Sådan slettes en Microsoft Windows-netværk Navn 
    ·Definition af Networking Software 
    ·Hvordan til at kontrollere en gyldig CCNA certificering…
    ·Er My 2Wire Modem Har WiFi 
    ·Sådan installeres DirectX 9.0 
    ·Hvordan at vælge mellem bredbånd og trådløst intern…
    ·Sådan installeres et trådløst kort på en Dell Inspi…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com