| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Sådan beskyttes mod Internet Intrusion
    Højhastighedsinternet er alle de vrede . Hver midaldrende forretningsmand kræver det for enhver hotel reservation, selv når ferie. Ethvert barn , kræver det til at chatte , e-mail og gaming. Men højhastighedsforbindelse åbner også bred en gateway til dit privatliv , så alle i verden til hensynsløst invadere dine personlige anliggender. De risici, er stor, når du er en åben bog for verden, så du er nødt til at bortfiltrere alt og alle, du kan ( især massevis af spammere ) . Instruktioner
    1

    Vælg din Internet udbyder omhyggeligt og bevidst . En high- speed tjeneste reducerer feltet betydeligt, men en virkelig avanceret IP såsom Earthlink eller Roadrunner vil styre internettrafikken transparent , hvilket giver et ekstra lag af sikkerhed med filtrering muligheder, der reducerer spamming sammen med risikoen for invasive cookies og hackere. En professionel service vil ikke bytte om dig med konstante opfordringer uden af den månedlige afgift , som ikke er billig på nogen måde på $ 35 til $ 40 om måneden. Dette skridt alene er langt den vigtigste ting du kan gøre.
    2

    Opsæt den første af mindst to e-mail konti. Den ene er din vigtigste email , hvor du planlægger at holde på et langsigtet grundlag for nære venner og vigtige kontakter. Behandl denne e-mail med respekt, beskytter det som du ville et hemmeligt telefonnummer - altså aldrig give det ud , medmindre du virkelig ønsker at personen har det, og ikke bruger det for at tilmelde dig noget. Du kan endda aktivere filtrering , der blokerer e-mail fra nogen, hvis adresse er ikke forhåndsgodkendt
    3

    Opsæt yderligere e-mail -adresser til forskellige andre anvendelser - . Ligesom tilmelding på en større avis ' hjemmeside eller subscibing til en e- nyhedsbrev. Earthlink og Roadrunner (eller alle tilsvarende IP-adresser ), vil give op til 10 e-mail adresser til en enkelt konto . Eller du kan tilmelde dig gratis e-mail via dusin, selv hundredvis , af udbydere , herunder Gmail og Yahoo ..
    4

    Slet en e-mail , du ikke kender . It'sa spild af tid, og e-mail er spores. Åbning udover udvikler din markedsføring profil til email -markedsføring og list- management firmaer.
    5.

    Undgå at klikke på links i e-mail , og aldrig åbne vedhæftede filer , medmindre du er sikker på kilden. Earthlink vil normalt fange de fleste, hvis ikke alle, virus i vedhæftede filer , men det er ikke værd at tage chancen , hvis du har et Windows-operativsystem installeret.
    6

    Stram sikkerheden inde i dit web browser. I Windows Internet Explorer , menuen åbne i hovedmenuen , og vælg derefter " Internetindstillinger". Tilbring lidt tid inde i denne dialogboks vælge alle former for sikkerhedsforanstaltninger på de forskellige faner. Du kan altid bakke ud af en markering , hvis det forhindrer dig adgang til et websted , du ønsker at se. Du kan derefter ændre indstillingen igen, så snart du forlader dette websted.
    7

    Undgå Instant Messaging (IM) og enhver form for chat- site. Det er de værste syndere , når det kommer til at høste e-mail adresser til markedsføring lister.
    8

    Brug en e-mail -klient, der har en " forhindre kopiering " eller " ikke kopiere "-funktion. Når denne funktion er aktiveret, kan din e-mail ikke videresendes, udskrives eller kopieres eller din e-mailadresse registreret i andre handlinger end et svar (uden historie ) til dig .
    9

    Installer en personlig firewall -system foruden sikkerhedsinfrastruktur for din IP . Windows indeholder en god firewall i XP og nyere operativsystemer , men du bør nok også installere et Symantec produkt. (Bemærk: du bliver nødt til at deaktivere Windows firewall , hvis du installerer Symantec. )
    10

    Find en hardware enhed, du kan installere mellem dit kabel -modem og din computer - f.eks en Ethernet-hub - som har en vis form for firewall indbygget i det.
    11

    Installer lokale kryptering programmer eller enheder for at beskytte dine data. Du kan nemt aktivere kryptering til din e-mail -program , og for mere avancerede brugere med tilstrækkelige midler , er RAID adaptere med krypteringsteknologi nu tilgængelig.
    12

    Installér yderligere kryptering for trådløse enheder, som du enten bruger nu eller vil en dag blive bruger. Du bør ikke tillade nogen inden for et par blokke af dig at være i stand til at logge ind via din gateway. Ikke alene vil de have adgang til nogle af dine oplysninger, men deres aktivitet kunne være at gå på kompromis med dig.
    13

    Work offline så meget som muligt , og ikke forlade din computer åben for verden. Når du gennemser internetsider eller sende og modtage e-mail , er du invitere invasion af cookies eller hackere . Den eneste måde man rigtig sikre din computer er at trække kablet fra kabel -modem.
    14

    Never give personlige oplysninger over internettet , medmindre du er helt sikker på prøvelse af organisationen, og er sikret deres kryptering og sikkerhedsforanstaltninger. Desværre kan du ikke oprette en dummy SSN eller kreditkort -konto , som du kan med email , så aldrig tillade denne information for at komme ud i det åbne eller forblive på fri fod.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find Gratis Wi-Fi Access 
    ·Sådan får Trådløst internet til pc 
    ·Sådan Administrer BT Broadband 
    ·Tips til at tage online undersøgelser 
    ·Sådan oprettes en Avatar Face 
    ·Sådan installeres en router til at bruge med optimal O…
    ·Fejlfinding en AT & T Sierra 881 Wireless 3G Card 
    ·Windows XP netværksforbindelse Fejlfinding 
    ·Fordele & Ulemper ved Wireless Media 
    ·Sådan testes en Reverse DNS opslag 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slut en router med USB 
    ·Er en router Stop en trojansk hest 
    ·Sådan Set Up D- link Ønske om Windows Media Center 
    ·Sådan Konverter en Serial Signal Ethernet 
    ·Hvordan kan man øge Internet hastighed Nokia 6681 USB …
    ·Hvad er PGP 
    ·Client Server Arkitektur Fordele & Ulemper 
    ·Sådan aktiveres Fil & Print Share i Windows Mobile 6 
    ·Sådan oprettes forbindelse til et trådløst hotspot 
    ·Hvordan Wi-Fi Range Extender Work 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com