| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Hvordan man opbygger en Affiliate Website
    En affiliate er nogen, der gør penge henvise folk til de produkter og tjenester af andre. Dette kan være en meget indbringende forretning , og det næsten har ingen udgifter , da der ikke varebeholdningen. Den bedste måde at tjene penge som partner er at lave en hjemmeside med mange produkter og tjenesteydelser til salg alle på ét sted. Det gør det nemmere for kunden er at shoppe og nemmere for dig at annoncere. Denne måde kan du annoncere en hjemmeside link i stedet for 100 affiliate links. Ting du skal
    computer
    Internet
    virksomheder til at fremme
    Domænenavn
    Website Builder
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Få dig en hjemmeside builder , medmindre du kender html som bagsiden af ​​din hånd. Der er ingen skam i at få hjælp til at opbygge en hjemmeside , og i virkeligheden det er, hvad de fleste mennesker gør . Hvis du er ny på opbygning af hjemmesider , Site Build Det (SBI ) er et godt sted at starte. De tager dig trin for trin gennem hjemmesiden byggeprocessen , herunder indsættelse de rigtige søgeord til at få søgemaskinerne ser på dit websted. Site Build Det koster $ 299 per år og inkluderer hosting og domænenavn. Dybest set alting på ét sted. Hvis du ikke ønsker at tilbringe $ 299 kan du bruge Yahoos Site Builder til $ 144 om året, men det vil ikke hjælpe dig med at få dit websted klar til søgemaskinerne.
    2

    Beslut hvad din niche er. Du ønsker ikke en hjemmeside, der tilbyder feriepakker, loppe medicin til katte , og træningsudstyr . Det vil forvirre læserne og vil lade dem vide, at du ikke er en ekspert i nogen af ​​disse områder. De vil ikke blive på dit website for længe. Du ønsker at holde sig til et emne per hjemmeside , så du bliver en autoritet på området . Hvis du vælger træningsudstyr som din primære fokus end alt på hjemmesiden skal beskæftige sig med , hvordan at forblive raske.
    3

    Tilmeld dig nogle gratis sites som Share -A -Sale denne liste de virksomheder, du kan fremme og tjene på . Som en affiliate du kan tjene en procentdel af salget via din hjemmeside , bliver betalt per fanget bly eller få betalt per annonce klikket . Du skal bruge en kombination af alle tre på dit websted for at maksimere fortjenesten. Sørg for, at virksomheder, du tilmelder dig med, er legit og betale til tiden. Her er nogle flere steder, der er opretstående : Clickbank , Kommissionen Junction, og MaxBounty . Det er bedst at tilmelde dig med hver , så du kan finde alle de tilbud i den niche, du har valgt.
    4

    Tilføj nogle artikler til dit websted. Dette er yderst vigtigt . Du ønsker ikke kun produkter , fordi det vil lade folk vide, at du kun er interesseret i deres penge og ikke rigtig i at give dem værdifulde info. Du kan få artikler gratis online, hvis du ikke ønsker at skrive dem selv . Du bliver nødt til at inkludere forfatterens byline og et link til forfatterens hjemmeside . Det er bedst at skrive artikler selv , så du ikke sende folk til en andens hjemmeside , men hvis du er kværnet for tid og du ikke føler du har de skrivefærdigheder er dette en stor mulighed. Et godt sted at få artikler er Ezine artikler .
    5.

    Vælg et domænenavn baseret på din niche. Det skal være så kort og mindeværdig som du kan få det. Brug ikke dit navn som domænenavn , fordi ingen kommer til at søge efter den . Hvis du sælger træningsudstyr , du ønsker ord, som folk på udkig efter træningsmaskiner kommer til at søge efter . Naturligvis prøv øvelse equipment.com . Nogle andre forslag kunne være equipment4health.com , exerciseequipment4u.com , exercise4life.com . Lav en liste, fordi de fleste af dine forslag vil blive taget allerede .
    6

    Add Google Adsense annoncer for at maksimere dit websted. Jo mere trafik, du får det bedre du kommer til at gøre med Google-annoncer. Det er gratis at gøre, og når du sætter det op , kan du temmelig meget glemme alt om det og bare samle den kontrol , når de kommer . Bare husk at tjekke tilbage med Google, før du får din første check til at indsende din info som anmodet .
    7

    Kombiner alle disse aspekter på dit websted. Tilføj grafik eller billeder , som du måske har taget med dit digitalkamera. Du kan få gratis billeder på Stockxpert . Dine site bygning programmer vil vejlede dig om, hvordan du tilføjer grafik , og hvordan man tilføje alle dine affiliate program links og bannere . Sørg for, at hvis du ikke bruger Site Build Det , at du studerer søgeord og vælge flere for dit websted. Det er de sætninger folk vælger når de søger efter dine produkter. Jo mere reklame du gør med dine søgeord jo højere dit websted går på søgemaskinerne. Det betyder flere mennesker kommer til at få dit websted er opført som et resultat af deres søgning.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man gennemfører et VeriSign PKI 
    ·Sådan kopieres min trådløse router indstillinger i V…
    ·Hvordan man kan omgå en Proxy i UAE 
    ·Hvad er Amazon FPS 
    ·Hvordan laver venner på en Networking fanskare 
    ·Ulemperne ved Routere 
    ·Sådan Gør din egen Wireless Adapter 
    ·Sådan ændrer du din Traceroute 
    ·Hvordan finder man en europæisk Adapter til at tilslut…
    ·Bredbåndsadgang Krav til Video Webcasting 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opkaldsnumre på VoIP Services 
    ·Sådan ændres en VNC Listening Port 
    ·Hvordan kommer man ind Wireless Brug af Telnet 
    ·Sådan ændres adgangskoden på NAS200 
    ·Sådan opdaterer firmware på Cisco telefoner 
    ·Hvordan laver Vanilla duftende olie 
    ·Sådan konfigureres en Remote Access Server 
    ·Sådan Debrick Linksys 
    ·Sådan får du adgang SBC Global DSL Mail Away From Hom…
    ·Sådan ændres til et DSL-modem 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com