| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Konflikt i Internet Connection Sharing (ICS ) IP
  Ligesom hvert hus på en gade brug en adresse, hver enhed på World Wide Web har brug for en Internet Protocol, eller IP , adresse, så trafikken kan dirigeres til det. Svarer til den måde lejligheder i et højhus deler en fælles adresse, Internet Connection Sharing , eller ICS , tillader flere tilsluttede computere til at dele en offentlig IP-adresse ved at tildele en privat adresse til hver computer. Fordi hver Internet Anmodningen skal stamme fra en offentlig IP-adresse, ICS konverterer en privat adresse til en offentlig adresse og omvendt som data går til og fra internettet . Forestil det tilfælde, hvor to lejligheder i samme bygning har hver den samme lejlighed nummer. Dette ville medføre en konflikt , ikke ulig den konflikt, der opstår i ICS , når en computer forsøger at bruge en privat IP-adresse , der er allerede er i brug af en anden computer. Offentlig og privat

  En IP-adresse svarer til en adresse for enheder tilsluttet til World Wide Web , fordi det giver computere til at finde og sende information til hinanden. Der er to former for IP-adresser: offentlige og private. Al færdsel på internettet skal stamme fra en offentlig IP -adresse, og alle på internettet kan sende trafik til en offentlig IP-adresse. Intervaller af IP-adresser er reserveret som private , hvilket betyder at de kan genbruges af alle, og er kun gældende i forbindelse med den lokale gruppe af computere, der bruger dem. For eksempel, " 74.125.65.105 " er en offentlig IP- adressen på en Google-server . Hvis jeg direkte internet trafik til denne adresse , vil det blive dirigeret til Google-server , som måske eller måske ikke foretage nogen handling på det. " 192.168.1.100 " er en privat adresse, der anvendes af mange hjem Internet-brugere. Internet trafik sendt til 192.168.100 vil nå min computer , hvis det kommer fra andre lokalt tilsluttede computere ved hjælp af denne række adresser . Det har ingen betydning på World Wide Web.
  ICS

  Når du tilmelder dig til Internet service, din Internet Service Provider tildeler dig en enkelt offentlig IP -adresse, som kan ændre sig fra tid til anden . Hvis du har flere computere i hjemmet , der har brug for at få adgang til internettet, de hver har brug for at have deres egen private IP-adresse og dele den offentlige IP-adresse , fordi hver Internet anmodning har at stamme fra en offentlig IP . Internet Connection Sharing , eller ICS , er en funktion i Microsoft Windows , der gør dette muligt. Den tildeler en privat IP -adresse til hver lokal computer. Når en lokal computer sender oplysninger til internettet, ICS erstatter private IP -adresse med den delte offentlige IP-adresse plus et portnummer. Når oplysningerne kommer tilbage , erstatter det det offentlige adresse og portnummer med den private IP-adresse og sender oplysningerne tilbage til den rigtige computer .
  ICS Conflict

  Det er muligt at tildele private IP-adresser manuelt til computere på dit lokale netværk snarere end at tillade ICS at tildele dem. Men hvis du manuelt har tildelt en adresse til en computer, der ikke aktuelt er sluttet til netværket, og en anden computer anmoder om en adresse fra ICS , er det muligt for ICS til at tildele den samme adresse, som du allerede har givet til den anden computer. Når den anden computer forsøger at bruge IP-adressen , der er allerede er i brug af en anden computer , det skaber en IP-adresse konflikt i ICS .
  Identifikation Modstridende Computere

  Når en IP-adresse konflikt opstår , den computer, der allerede bruger den modstridende adressen holder denne adresse , og dens Internet service ikke afbrydes . Men en fejlmeddelelse på den pågældende computer og hver anden computer forsøger at bruge den samme adresse. For at finde ud af, hvilke computere er modstridende , tjek hver pc på det lokale netværk for ICS konflikten fejlmeddelelsen.
  Forebyggelse ICS Konflikter

  For at forhindre ICS konflikter , vælge en metode til at tildele private IP-adresser . Enten tildele adresser manuelt til hver computer og kontrollere, at hver adresse er unik eller lad ICS håndtere de opgaver for dig.
  Løsning ICS Konflikter

  For at løse ICS konflikter , redigere den manuelt tildelte adresse for en af ​​computerne i konflikt-og enten ændre det til en unik adresse eller tillade ICS til automatisk at tildele adressen .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Slut Cisco 2960 Skift til Cisco 2600 Router 
  ·Sådan Network én computer til en anden 
  ·Når jeg Sæt internettet til porten i min laptop det b…
  ·Sådan Wire en Keystone telefonstik 
  ·Sådan se MAC-adressen for andre computere på netværk…
  ·Sådan bruges iTunes på flere computere 
  ·Hvad er en Smart Network Switch 
  ·Sådan Begræns Antal logins til en Terminal Server 
  ·Sådan Tænd Bluetooth i en Toshiba bærbar A200 
  ·Nem LAN Network Setup 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan kan jeg kontrollere hastigheden på My LAN Ethe…
  ·Sådan Find en router adresse til Windows Vista 
  ·Sådan Set Up RoadRunner 
  ·Sådan ændres Forbindelseshastigheder 
  ·Sådan Optimer en Linksys opsætning 
  ·Sådan Find en ledig IP -adresse på det lokale netvær…
  ·Sådan Oversæt en Reverse Network Address 
  ·Sådan ændres en Belkin DNS 
  ·Sådan Put DSL-forbindelser sammen gennem en WAN router…
  ·Sådan Set Up et netværk Internetforbindelse på Windo…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com