| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Sådan Splice Netværkskabler
    Netværkskabler er tilbøjelige til at skade eller muligvis skal udvides i længden for at nå deres termineringspunkter . Selv om der er forskellige stilarter af netværkskabel ( Cat5, Cat5e og Cat6 ) , kan enhver være splejset sammen , så længe sektionen skal splejses , er af samme type som det at være splejset ind på. Splejsning netværkskabel korrekt, så det ikke trække fra hinanden eller så det ikke forårsager tab af data kræver opmærksomhed for detaljer , når de foretager splejse . Ting du skal
    1 kombination wire skæring og afisoleringsværktøj
    Sharp lommekniv
    Netværk kabel med stik på mindst den ene ende (skal være samme type som det, den er ved at blive splejset ind )
    15 -watt (maksimum) pencil -style loddekolbe med fin spids
    Spool af tråd lodde
    1 rulle sort elektrisk tape
    1 sektion af 1/4-inch varmekrymperør , 3 inches i længden < br > Aluminiumsfolie (hvis netværkskabel er skærmet )
    Vis Flere Instruktioner
    1

    skær den dårlige del af længden af ​​netværkskabel hjælp bidetang . Hvis du kun udvide længden af kablet , skal du blot afbrød stik i den ene ende af kablet .
    2

    Skær en kvart tomme af udvendige isolering fra slutningen af ​​det eksisterende kabel , og også skåret væk en kvart tomme af den ydre isolering fra den ene ende af det nye kabel . Skær langsomt og forsigtigt , så du ikke nick isoleringen af de interne ledninger. Træk den yderste isolering ud af kabel ender og kassér .
    3

    Strip væk om en ottendedel tomme af isolering fra enderne af alle interne farvede ledninger på både de eksisterende og de nye netværkskabler hjælp af en wire afisoleringsværktøj . Hvis dine Afisoleringstænger ikke designet til at håndtere wire så lille som det interne netværk ledningslederne , brug din lommekniv , men gør det forsigtigt. Skær forsigtigt en lavvandet linje omkring isoleringen af hvert farvet tråd, men ikke skære hele vejen igennem til metaltråd indeni. Tag fat i savtakkede isolering mellem din pegefinger og tommelfinger, og trække sig væk fra hver ledning .
    4

    Skub en 3 tommer sektion af varmekrymperør over den ydre isolering af enten eksisterende kabel eller det nye kabel , derefter vride sammen udsatte tråd ender af det eksisterende kabel med den blottede ledning ender nyt kabel. Match wire farver, når vride : gul til gul , hvid til hvid, sort til sort , rød til rød. Kun én twist på hver farvet ledning bør være tilstrækkelig , lige nok til at holde dem sammen til lodning .
    5.

    Touch den skarpe blyant spidsen af ​​din loddekolbe til en af ​​de snoede ledninger og lade det varme for ikke mere end 10 sekunder. Når tråden opvarmes trykke enden af ​​loddetin hvor loddekolben spids og wiren skærer hinanden. Tillad én lille perle af loddetin til at smelte på tråden , og fjern derefter lodde og loddekolbe tip fra wiren straks. Lodde hver af de snoede ledningspar på lignende måde . Lad ledningerne til afkøling i flere minutter efter alle er blevet loddet .
    6

    Wrap hver loddet ledning joint med et lag af sort elektrisk tape , indpakning hver så stramt som muligt .
    7

    Pak farvede ledninger med et lag af aluminiumsfolie , hvis dit netværkskabel er afskærmet. Afskærmet netværkskabel har et lag af folie under det ydre lag af kabelisolering , som blokerer radiofrekvenser fra at nå indre tråde . Manglende tilføje en folie wrap i splejset sektion vil efterlade dine data udsat for en sådan interferens.
    8

    Skub varmekrymperør indtil det dækker splejsede område fuldt og så loddede sektioner er i midten af røret . Bruge hot spidsen af ​​loddekolbe at opvarme slangen så det krymper stramt over den ydre isolering af kablet . Ved opvarmning , at spidsen kommer under en centimeter fra rører slangen , derefter bevæge spidsen frem og tilbage langs længden af slangen . Drej kablet så tilføres varme til alle sider af slangen . Når slangen ikke længere kan flyttes frem og tilbage på kablet , er det blevet blevet permanent klæbet til kablet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Bloker en bruger fra at tilføje en computer til…
    ·Sådan Slut To computere til WildBlue 
    ·Sådan bruges en router for en anden computer med Qwest…
    ·Retninger for en Linksys Home Router 
    ·Sådan tilføjes Skifter til et netværk 
    ·Small Office Network Solutions 
    ·Hvordan man opbygger en simpel LAN 
    ·Sådan Wire et Cat 5 Modular Jack 
    ·Hvordan får jeg adgang til et netværksdrev 
    ·Sådan installeres Quicktime 7.50.61 Med Group Policy P…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan overclocke WNDR3300 
    ·Sådan bruges en Zoom Mini Ekstern USB Med en trådløs…
    ·Hvordan man laver en bærbar Router & Broadcast Opkald …
    ·Hvordan du forbedrer din Facebook tilstedeværelse 
    ·Hvordan konfigurerer jeg Cisco 7960G Telefoner 
    ·Sådan får du adgang en WAP54G 
    ·Hvordan at tildele en IP -adresse til den Cisco Catalys…
    ·KNX -protokollen 
    ·Sådan Tilslut en Slingbox til et trådløst modem 
    ·Hvad er AppleTalk-protokollen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com