| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Sådan Slut Two Lans i separate bygninger
    Efterhånden som virksomhederne vokser , så gør deres kontor pladsbehov . Nogle gange , tilføjer yderligere kontorplads i en anden bygning er billigere end at flytte hele virksomheden til nye lokaler . For at gøre dette , selv om, er du nødt til at udvide din computer netværk fra én fysisk placering til den anden. Afhængigt af det budget , du har, er der to måder at gøre dette , både tilbyder deres egne udfordringer , fordele og fordele. Ligegyldigt hvad den fysiske afstand , det være sig et hundrede fod eller hundred miles , er der metode, der passer til dine behov. Instruktioner
    Definition Din Connection Method
    1

    Tal med din ledelse og Bogholderi til at bestemme , hvilken slags budget, du har for projektet. Dette vil være nødvendigt at planlagt ud til det sidste krone, som , afhængigt af de budgetmæssige begrænsninger , steder for de to fysiske bygninger og eksisterende infrastruktur i området, den løsning, du beslutte , vil variere .
    2

    vurdere , hvilken forbindelse , du ønsker : en Internet-baseret VPN tunnel fra det ene sted til det andet , hvilket giver et lag tre forbindelse mellem websteder, eller et site- to-site lejet kredsløb tilslutning eller mørk fiber løb. Den anden mulighed er langt den dyrere løsning , men er mere robust , da den eneste involverede infrastruktur er den hardware, du ejer og kontrol og ikke på internettet.
    3

    købe det udstyr du har brug for . Hvis du bruger site- to-site -forbindelse , bliver du nødt til at få en udbyder til at forbinde de to kontorer gennem deres egen infrastruktur og give en fiber eller Ethernet hånd -off på hvert site for dig at oprette forbindelse til din interne infrastruktur. Hvis der går ned VPN rute, du har brug for nogle VPN enheder, såsom en Cisco PIX firewall eller Juniper firewall enhed (for at nævne to) og tildele de eksterne IP-adresser til dem og få dem op på dit netværk.
    < Br > 4

    Konfigurer din interne udstyr. Hvis du følger VPN tilgang , så bliver du nødt til at konfigurere dit udstyr. Med de interne og eksterne grænseflader sat op, så er du nødt til at definere din VPN tunnel , indstilling af spejlet konfiguration på hver firewall, så webstedet A hedder destinationen er stedet B og site B har siden En som destination . Så vælg dine krypteringsmetoder i tunnelen , således at kryptere alle følsomme data , og træffe afgørelse om en Pre Del nøgle , således at hver side kender den anden er en betroet partner. Hvis du bruger site- to-site -forbindelse , skal du blot vedhæfte handoff fra kredsløbet leverandør til de interne kontakter indstilling havnene som Trunk porte. Det er at give alle VLAN trafik du kan have i de to netværk til at passere gennem denne forbindelse, og dermed giver dig en Layer 2 forbindelse mellem websteder og blot udvider netværket på tværs af de to sites .
    5

    nedsætte routing protokoller , som du har på plads til at passere al trafik til ressourcerne på den anden side af forbindelserne til andet kontor i løbet af din valgte forbindelse infrastruktur. Hvis du bruger Layer 2 site- to-site -forbindelse , vil dette ikke være nødvendig, da de to kontakter skal dele alle ruter , som de har med hinanden automatisk over proprietære protokoller enhederne har , hvis de er Cisco-udstyr , er det er Cisco Neighbor Discovery -protokollen. Hvis du bruger VPN-forbindelsen , bliver du nødt til at oprette en routing-protokol , såsom OSPF ( Open korteste vej først) eller BGP ( Boarder Gateway Protocol) til at dele ruter af hver firewall med de andre og instruere pakker bestemt til andre LAN at passere over VPN tunnel for at komme til deres bestemmelsessted.
    Vær med LAN protokoller
    6

    Undersøg, om du ønsker at dele en DHCP pulje mellem de to steder , eller hvis du ønsker at beholde adresse rum for de to steder adskilte . Holde dem adskilt , vil betyde, at du nødt til at have en DHCP-server på hver side af forbindelsen til at levere IP-adresser til den anden. Hvis du ønsker at behandle de to sites som én logisk site, så vil du bare have den ene DHCP server, men bliver nødt til at sikre, at du tillader DHCP-relay skal passeres gennem VPN-forbindelsen. Hvis du bruger Layer 2 tilslutning , vil dette ikke være nødvendig , da de to steder vil tro de er en forlængelse af hinanden alligevel.
    7

    Konfigurer Trunk porte på din forbinder switches. Hvis du bruger Layer 2 tilgang indstille grænseflader på switchene på hvert site som en Uplink Trunk port. For at gøre dette på en Cisco switch, du bruge følgende kommandoer inde fra "Configure Terminal" prompt : Hej

    # Konfigurer terminal

    (config ) # int xxxxx ( det er her du bestemme port i kontakten , fx fa0 /1 for hurtig Ethernet-port 1 på switch)

    (config -if ) # switchport

    (config -if ) # switchport tilstand trunk

    (config -if ) # switchport trunk indkapsling dot1q

    (config -if ) # ende

    (config ) # ende

    # skriver mem (det sparer den nye konfiguration til opstart konfigurationsfil )

    Dette gøres på kontakterne i begge sites, der har site- to-site -forbindelse lappet ind i dem. Dette vil give de to kontakter til at se hinanden , dele deres routing og ARP tabeller og være i stand til at videregive trafik på mellem dem, når det kræves.
    8

    Opret en firewall -politikker, der er nødvendige for at tillade trafik at du ønsker at tillade tværs forbindelsen igennem og blokere enhver , at du ikke ønsker at tillade igennem. Dette gøres kun , hvis du bruger VPN-forbindelsen metode. Du skal bruge en politik på begge sider af forbindelsen , den ene giver den trafik ud af stedet A og en anden på firewall tillader trafik til byggepladsen B. Du ønsker måske at tillade alle former for trafik gennem , i hvilket tilfælde du kan tillade nogen trafik fra enhver kilde, vil enhver kilde ved hjælp af enhver protokol , hvis du ønsker at låse det ned lidt, det er her du kan kun tillade trafik fra bestemte personer eller applikationer igennem, firewall , du bruger vil bestemme den nøjagtige trin at tage.
    9.

    Bekræft, at du har forbindelse mellem stederne . Dette vil indebære nogle ICMP-ping- test i første omgang og spore rute -kommandoer fra en kommandoprompt på en PC i hver ende , og sørg for du er i stand til at videregive data frem og tilbage over WAN link ( forbindelsen mellem de to steder ) . Når du har bekræftet dette , gå videre til den mere dybdegående test af at sikre, at filoverførsler arbejdsfordelingen mellem de to sites og andre applikationer såsom mail , intranet og interne applikationer er funktionelle fra begge steder.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Hook op To computere til en satellit Router 
    ·Sådan forbinder computere Gennem en Switch 
    ·Hvordan tilføjer jeg Undernet i SonicWALL 2040 
    ·Sådan justeres en 2,4 GHz kamera 
    ·Hvor længe kan du køre kategori 5e Cable 
    ·Hvordan man kan skjule USB mapper fra andre computere 
    ·Hvordan at finde den bedste placering til din trådløs…
    ·Hvordan at tilføje XP til en Hjemmegruppe 
    ·Computer Networking Beskrivelse 
    ·Sådan Slut et LAN -kabel til en stikkontakt 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slut to trådløse routere til at udvide dæknin…
    ·Sådan Setup Wi-Fi på en Notebook 
    ·Sådan Slut Linksys Wireless Router i et eksisterende n…
    ·Sådan ændres OWA webadresser 
    ·Sådan Stop Facebook Fra Udstationering Profil Ændring…
    ·Har Marvell Ethernet Driver arbejde på en Mac Mini 
    ·Sådan Set Up en DMZ Linksys 
    ·Sådan Slut en Windows FAT klient til en Edubuntu Serve…
    ·Sådan nulstilles en Verizon Westell Modem 
    ·Sådan Stop en Hypertext Transfer Protocol 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com