| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Sådan udskriver på et trådløst netværk gennem en anden router
    Uden deltagelse fleste mennesker , er det muligt at have mere end ét trådløst netværk på samme sted . Denne funktion er bedst egnet til virksomheder med forskellige niveauer af adgang - nogle medarbejdere kan netværk med et par computere , mens nogle kan netværk med andre. Det er ikke anderledes at oprette trådløs udskrivning via en anden router. Nogle printere kræver tilslutning til en trådløs printerserver , andre kan blot tilsluttes direkte til den anden router. Ting du skal
    trådløse printerserver (fx D -Link DPR- 1260 )
    2 CAT - 6 kabler ( også kendt som Ethernet-kabler )
    Computer med trådløst netværk
    USB-kabel til printer (USB Type A til Type B)
    Printer , installeret og fungerer korrekt
    Printer software
    Vis Flere Instruktioner
    Brug en trådløs printserver
    1

    Bestem hvis din printer skal tilsluttes til en trådløs printerserver. Nogle printere kommer med præ-installeret trådløs tilslutning. Andre kan sættes i netværk ved hjælp af et CAT -6 ( eller Ethernet- kabel). Tjek din printer manual for at se, om det har nogen netværksmuligheder. Hvis ikke , så fortsæt med at installere den trådløse printerserver .
    2

    Tilslut den trådløse router til det trådløse printerserver via et Ethernet-kabel. En Ethernet-port , som vil være til stede på både router og printserver , udseende og fungerer som en alt for stor telefonstik , skal du blot indsætte enderne med den tilspidsede ende pegede i retning af mindre side til at oprette forbindelse . Derefter slutte printeren til en ledig USB-port på printerserveren . Endelig tilslutte computeren til den samme router ved hjælp af et ekstra Ethernet-kabel. Ethernet -kabler er til opsætning alene.
    3

    Indtast administrationen menuen for den trådløse printerserver. Printerserveren vil enten blive vist i netværksgrupper steder eller manualen vil give dig en adresse til at indgå i en Internet browser , og ofte er de varianter af 192.168.0.1 , men det varierer baseret på fabrikat og model af printerserveren < br . >
    4

    Kør den indledende opsætning, eller de trådløse indstillinger , menu . Her skal du trådløst forbinde printerserveren og router. Selvom metoden er varierer, generelt viser skærmen tilgængelige trådløse netværk , og derefter give muligheder for indtastning af password . Vælg det rigtige netværk , og indtast derefter adgangskoden ( hvis nødvendigt). Når opsætningen er fuldført , skal du genstarte computeren. Når computeren genstarter , frakoble Ethernet-kabler er knyttet til både computeren og print server fra routeren.
    5.

    trådløst tilslutte computeren til routeren , hvor printerserveren bliver tilsluttet. I Windows , vil der være et ikon i systembakken i nederste højre hjørne af skærmen, på en Mac , skal du dobbeltklikke på lufthavnen ikonet i øverste højre hjørne. Vælg navnet på det netværk , og indtast adgangskoden ( hvis der er en). Lad computeren til at oprette forbindelse .
    6

    Indtast menuen Administration på printserveren . Vælg at installere en printer. Vælg din printer på listen over tilgængelige (der kun skal være én printer , medmindre du har tilsluttet mere end én til print server). Print server vil derefter gå videre til at installere den nødvendige software . På et tidspunkt , kan det anmode om de originale drivere til printeren. Hvis dette sker , skal du blot indsætte den oprindelige software, der fulgte med computeren i dit optiske drev. Tillad at fuldføre installationen , og udskrive en testside , når du får muligheden.
    Direkte tilslutning til en trådløs router
    7

    Tilslut printeren til routeren som anvist af printerens producenten. Nogle printere kan forbinde ved hjælp af trådløs teknologi. Andre har brug for at blive tilsluttet direkte til routeren via et Ethernet-kabel , og derefter tildelt en IP -adresse. Da disse metoder variere vildt af fabrikat og model af printeren , skal du følge instruktionerne , der følger med printeren .
    8

    trådløst tilslutte computeren til routeren , hvor printeren bliver tilsluttet. I Windows , vil der være et ikon i systembakken i nederste højre hjørne af skærmen, på en Mac , skal du dobbeltklikke på lufthavnen ikonet i øverste højre hjørne. Vælg navnet på det netværk , og indtast adgangskoden ( hvis der er en). Lad computeren til at oprette forbindelse .
    9

    Print noget fra ethvert program for at teste forbindelsen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find en DSN nummer 
    ·Sådan oprettes en delt mappe på en Mac 
    ·Sådan bruges Exchange Med Terminal Server 
    ·Sådan konfigureres multihomed Computers 
    ·Hvad der er behov for en VLAN 
    ·Sådan deaktiveres en Winsock Proxy Client 
    ·Sådan bruges Kiwi Syslog 
    ·Hvordan til at forbinde flere fiberoptiske kabler til L…
    ·Måder at forberede mørbrad Steaks 
    ·Definition af ISATAP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Del Rettigheder for en Group Policy i Wi…
    ·Sådan Tilslut til en Apache -server Via DSL Router 
    ·Hvordan finder jeg ud af , hvis en anden er knyttet til…
    ·Registry Indstilling til en bærbar Wi-Fi Switch 
    ·Sådan Find Trådløst internet på en Asus Eee PC 
    ·Sådan kontrolleres det, at computeren er online , når…
    ·Sådan Tilslut til et netværk fjerndrev 
    ·Sådan Setup en trådløs forbindelse med en computer 
    ·Forståelse Netværk Hardware 
    ·Kabelmodem Vs. Telefon Modem 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com