| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Hvordan opsætter jeg en Linux computer til at dele en printer med en Windows Vista- maskine
    Et hjem computernetværk er ved at blive lige så almindeligt som et køleskab eller mikrobølgeovn. Det er også ved at blive almindeligt hjemmenetværk til at spænde over flere platforme eller computer operativsystemer, såsom Linux og Microsoft Windows Vista. Et af de mere populære udgaver af Linux er Ubuntu. Mens Ubuntu ikke "tale" lige ud af boksen for at Windows-maskiner , er det muligt at dele printere , filer , musik, film og meget mere inden for dit hjemmenetværk og holde alt kører problemfrit. Hewlett- Packard (HP) er en anbefalet printer valg på grund af øjeblikkelig kompatibilitet eller plug -and- play, når det kommer til netværk kører Linux . Ting du skal
    Ubuntu Linux -operativsystem Wired
    eller trådløs router
    Hewlett -Packard printer
    USB-kabel
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tilslut computerne til routeren. Slut hver computer ved at køre en Ethernet-kabel fra Ethernet-porten på computeren til en ledig port på routeren , eller bruge en trådløs forbindelse for hver computer til routeren , hvis det er Wi-Fi aktiveret . Hver maskine skal være tilsluttet routeren forud for at flytte videre. Kontroller hver computer har adgang til internettet ved at åbne en web browser. Hvis en webbrowser succes åbnes, er de computere forbundet til routeren og er klar til at indgå i netværk .
    2

    Installer netværksprotokol i Ubuntu , der tillader Linux og Windows til at tale med hinanden. I proceslinjen på computeren kører Ubuntu , klik på " System " og derefter " Administration " og derefter " Synaptic Package Manager". I meddelelsen, der vises , skal du skrive dit system adgangskode, og klik derefter på "OK" eller klik på "Enter ". I Synaptic Package Manager vinduet, klik på "Søg "-knappen. I "Søg" vinduet under "Søg " feltet , skriv " samba " (uden anførselstegn) og klik derefter på "Søg ". Rul ned og finde den pakke med navnet " samba " i de anførte pakker. Mærk pakken til installation ved at klikke på afkrydsningsfeltet. Klik på "Anvend " i Synaptic Package Manager -vinduet, og klik derefter på "Apply" igen for at fuldføre installationen. Klik på " Luk ", når installationen er færdig .
    3

    Opret en adgangskode til netværket . På den computer, der kører Ubuntu , klik på " Programmer " og derefter "Tilbehør " og derefter " Terminal ". Skriv " sudo smbpassword a - brugernavn" ( uden anførselstegn ) ( erstatte brugernavnet øjeblikket er i brug ) , og klik på " Enter". Indtast systemets adgangskode ved sudo prompt, og klik på " Enter". På SMB password skal du skrive en adgangskode. Denne adgangskode skal bruges til adgang Windows-filer over det lokale netværk .
    4

    Aktiver fildeling. Ved hjælp af Ubuntu computer til "System " og derefter "Administration" gå og derefter " Brugere og grupper ". Vælg den brugerkonto, du vil aktivere deling på , og klik derefter på " Unlock " knappen. I meddelelsen, der vises , skal du skrive dit system adgangskode og derefter klikke på "Godkend " eller klik på "Enter ". Dernæst skal du klikke på knappen "Egenskaber" . Klik på " User privilegier " fanen, og sætte et flueben i boksen ved siden af ​​" Del filer med det lokale netværk. " Klik på " OK", og derefter genstarte computeren kører Ubuntu.
    5.

    Tilføj printeren til netværket. Printeren skal være sluttet til Ubuntu Linux-computer . Hvis det ikke er , skal den tilsluttes ved hjælp af et USB-kabel. Sæt den ene ende af kablet i printeren og den anden ende i en ledig USB -port. Linux vil automatisk installere de nødvendige drivere til printeren til at fungere. Når printeren er installeret , kan du udskrive en testside for at kontrollere , at printeren virker. Gå til " System " og derefter " Administration " og derefter "udskrive". Klik på " Udskriv testside " knappen. En test side skal udskrives med succes. Klik derefter på " politikker" fanen. Boksen ved siden af ​​ordet " Shared " skal kontrolleres .
    6

    Tilsæt Windows Vista maskinen til netværket . I Vista , gå til " Start" og derefter "Control Panel " og derefter "System ". Kontroller navnet på arbejdsgruppen er arbejdsgruppe. Dette er standard navnet på arbejdsgruppen i Linux og Windows. Luk ud vinduet System tilbage til Kontrolpanel. Klik derefter på "Netværks-og delingscenter "-ikonet. Indstil "Network Discovery " og " File Sharing " til " On". "Password Protected Sharing" skal indstilles til "Off ".
    7

    Tilføj printeren til Windows Vista maskine. Gå til Start , og derefter på Kontrolpanel og derefter Printere. Klik på " Tilføj en printer ". Vælg " Tilføj en netværksprinter , trådløs eller Bluetooth- printer ", og klik på " Næste". Under " Vælg printer ", finde printeren sluttet til Linux-computer , skal du klikke én gang for at markere det og klikke på " Næste". Hvis et vindue , at printeren ikke har den korrekte driver installeret , klik på " OK". Guiden Tilføj printer beder om valget af mærke af printer bliver tilføjet . Vælg Heweitt -Packard som producent . Også vælge den model af printeren noteret på venstre under "Printere ". Bagefter klik på "OK ". Når printerdriveren er installeret, skal du klikke på "Næste ". På det næste skærmbillede , skal du klikke på " Udskriv en testside " knappen for at kontrollere, at printeren er korrekt installeret.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Domain Users 
    ·Sådan aktiveres den trådløse LAN på My HP DV4000 
    ·Hvad er et crossover UTP kabel 
    ·Hvordan finder man en Rogue bærbar på en åben trådl…
    ·Sådan konfigureres Catalyst Express 500 
    ·Sådan Find ud af , hvis nogen har hacket dit netværk 
    ·Sådan Set Up et WRT54GS 
    ·Hvad skal de første seks hexadecimale tal i en MAC -ad…
    ·Sådan Bloker en hjemmeside Brug Squid 
    ·Sådan Auto Share tre computere til One USB Printer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man opbygger en High Speed ​​Internet Super Ant…
    ·Hvad Er Tincan Protocol 
    ·Hvad Er VoIP Socket Ports 
    ·Sådan oprettes en URL for at tilknytte et netværksdre…
    ·Sådan Tænd Wireless til en IBM T40 Laptop 
    ·Sådan aktiveres DHCP på Enterasys 
    ·Sådan Find ud af, hvor en IP- adressen er placeret 
    ·VoIP Law 
    ·Sådan Find en pc Network Address 
    ·Hvad er forskellen mellem en Wireless-N Gigabit & Dual …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com