| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Hvordan man opbygger en printerserver
    Hvis du har en ekstra computer og et hjem ( eller lille virksomhed ) -netværk , kan du have overvejet at dreje din ubrugte maskinen til en printserver . Med generelle computerfærdigheder , lidt tid og nogle grundlæggende hardware , kan du tilføje en robust printserver til netværket for meget små omkostninger. Hvad du har brug
    Computer (se nedenfor for mindstekrav )
    Local Area Network
    Printer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sørg printserver computer opfylder nogle grundlæggende systemkrav. Mens de funktioner, en printerserver ikke er meget krævende , skal din computer stadig opfylde nogle grundlæggende krav for at fungere ordentligt på netværket. I det mindste , skal din computer have en 80386 processor, mindst en tilgængelig USB-eller parallelport, og enten et Ethernet -kort eller wi -fi -kapacitet. Hvis din computer ikke har netværksforbindelse via enten Ethernet eller Wi-Fi , kan du købe en adapter til at tilføje denne funktionalitet fra din lokale elektronik butik . Din computer skal også have en funktionel kopi af enten Microsoft Windows eller Apple OS X , selvom du kan hente og installere styresystemet Linux gratis, hvis din computer er blevet visket ren .
    2

    Forbind print server computer til netværket. For de fleste moderne computere , er dette skridt så simpelt som at tilslutte computeren til dit netværk router eller hub vha. et Ethernet-kabel , når du starter computeren op, skal den automatisk finde sine netværksindstillinger , få en IP -adresse fra routeren og give grundlæggende netværk funktionalitet. Hvis du ikke er i stand til at oprette forbindelse til netværket , skal du måske til at besøge Microsoft Network Connection Guide linket fra denne artikel .
    3

    Indstil en statisk IP-adresse. IP - en forkortelse for Internet Protocol - er, hvordan din printserver computer identificerer sig selv på netværket. Siden automatisk tildelte adresser , kendt som DHCP , kan ændres helst gang computeren genstartes eller på anden måde taget af nettet , vil du ønsker at tildele en adresse, der ikke ændre ( da adressen ikke ændres, og forbliver statisk , det er simpelthen kendt som en statisk IP-adresse) . Åbn computerens Windows Kontrolpanel , klik på " Netværk " og derefter navigere til fanen for "TCP /IP ". Hvis TCP /IP-indstillingen siger, " Hent IP -adresse automatisk ", ændre denne indstilling til "Brug følgende IP-adresse. " I felterne , tildele en IP -adresse, der ikke er i brug andre steder på dit netværk adressen 192.168.1.250 bør være fint. Klik på OK. Hvis din computer beder dig om at genstarte , skal du vælge "Cancel" og i stedet lukke maskinen.
    4

    Slut en printer eller printere. Når computeren er slukket, vedhæfte et eller flere printere til computerens tilgængelige USB -porte . Hvis du har flere USB-printere , skal du muligvis til at udvide antallet af tilgængelige USB-porte ved hjælp af en hub ( hubs er relativt billige og fås hos de fleste elektronik og rabat kædebutikker ) . Hvis du har en meget gammel printer , kan du blive nødt til at slutte den til den parallelle port på bagsiden af computeren. Når alle printerne er tilsluttet , skal du tænde for computeren , og lad den starte.
    5

    Installation af printerdrivere efter behov. Hvis din printer er en nyere model , kan det understøtte plug -and- play-funktionalitet , der omgår behovet for chauffører. Hvis computeren ikke genkender printeren , selvom, eller hvis printeren kom med software, indsætte den medfølgende disk og følg vejledningen til printeren . Gentag denne proces for hver printer tilsluttet computeren . Du ønsker måske at udskrive en testside for at sikre , at printeren fungerer korrekt ved at klikke på "Start " og derefter " Printere og faxenheder " og derefter højreklikke på en installeret printer. Fra den menu, der vises, klik på "Egenskaber" og derefter " Udskriv en testside. " Kontroller, at alle tilsluttede printere arbejder før du fortsætter.
    6

    Del dine printere . For dine tilsluttede printere til rådighed for brugere på dit netværk , bliver du nødt til at aktivere printerdeling. Klik på "Start " og derefter " Printere og faxenheder ". Klik på en installeret printer, og ( fra " Opgaver " ruden ) klik på " Del denne printer ". Gentag denne proces for hvert installeret printer til at gøre alle tilgængelige printere for brug af nettet .
    7

    Kort printere fra andre computere på netværket. Med din printserver op at køre , er du klar til at kortlægge de printere, så andre computere kan udskrive til dem. På hver tilsluttet computer , klikke på "Start " og derefter " Printere og faxenheder ". Klik på "Tilføj en printer " og derefter vælge " Printer Connection" (afhængigt af din version af Windows , kan dette ordskvalder læse, "Network Printer "). Gennemse netværket til at finde din printserver og tilsæt en af ​​de printere, du har installeret i trinene ovenfor . Gentag denne proces for hver printer på serveren. Når serverens printere er kortlagt , printerserveren er klar til brug .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Up en Linksys Router som en trådløs repeat…
    ·Sådan Set Up en Linksys Workgroup Switch 
    ·Sådan Bloker en hjemmeside Brug Squid 
    ·Sådan netværksundernet 
    ·Sådan Flyt data fra en computer til en anden med en Cr…
    ·Sådan tilføjes en Windows 7 computer til et eksistere…
    ·Sådan tilføjes en printer til en printserver 
    ·Sådan tilføjes en netværksprinter Uden en printserve…
    ·Sådan dele en Air Card Through To computere 
    ·Hvad er funktionerne af NIC med LAN 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at spare en Cisco 3560 switch-konfiguration 
    ·Sådan installeres en bærbar AirCard 
    ·Hvad Er BRI & PRI 
    ·Sådan konfigureres To computere på netværket 
    ·Ethernet Vs . Crossover Cable 
    ·Fejlfinding DNS Fejl 
    ·Sådan Konverter dBi til Km 
    ·Tillidsforholdet mellem to domæner 
    ·Hjem Internetindstillinger 
    ·Netgear Login mislykkedes 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com