| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> modemer >> Content
    Hvad er forskellen mellem Port Speed ​​& Modem Speed ​​
    ? En overflod af akronymer og tekniske referencer i computer industrien overvælder mange computer novicer , og nogle gange efterlader brugere i markedet for et modem følelse forvirret . Blandt de mange specifikationer er to tilsyneladende lignende : port hastighed og modem hastighed. Modem Speed ​​

    mere almindelige af de to begreber , modem hastighed henviser blot til modemmet maksimale data throughput på en ideel forbindelse. Modemhastigheder , målt i bits per sekund ( bps) , beskriver, hvordan mange tegn pr sekund modemet kan skubbe gennem en forbindelse til et andet modem af lignende kapaciteter. Mange modemer bruge digitale komprimeringsalgoritmer at maksimere overførselshastigheder , hvilket resulterer i de meget høje hastighed bredbåndsforbindelser til rådighed i moderne netværk.
    Porthastighed

    modemhastigheder beskrive hvor hurtigt modemer kan overføre data mellem to maskiner , havnen hastigheden beskriver strømmen af ​​data mellem en computer og dens interne eller direkte forbundet perifere. Mens modemhastigheder er bremset af det medium, hvorigennem de skal sende data , er hastigheden af ​​en bestemt port på en computer kun begrænset af teknologien bruges til at skubbe data igennem at port.A modem tilsluttet til en seriel port , for eksempel, kan være begrænset til en overførselshastighed på 230.000 bits per sekund ( 230 Kbps) på grund af de teknologiske begrænsninger på den serielle port . En Universal Serial Bus (USB) port ved sammenligning bruger nyere teknologi til at understøtte hastigheder på omkring 480 millioner bits per sekund ( 480 Mbps) . Meget enheder med høj hastighed kan også tilsluttes til en mere avanceret port som en intern Small Computer System Interface ( SCSI ) port, som understøtter hastigheder på op til 1280 millioner bits per sekund ( 1.28Gbps ), eller en FireWire-port ( i stand til 1600 millioner , eller 1,6 Gbps ) for maksimal port hastigheder.
    History

    I de tidlige dage af edb- netværk, modemer var kun i stand til at overføre et par bits per sekund ( bps ), som teknologien har udviklet sig , har dog avancerede modemer fået evnen til at overføre tusindvis af bits ( kilobit per sekund , eller kbps ) . Nogle af de tidligste modemer modulerede hver bit af data i separate , adskilte lyde , disse tidlige modemer varierede i hastighed fra 50 bps til 300 bps . Som modemer blev mere udbredt i slutningen af ​​1980'erne og begyndelsen af ​​1990'erne , teknologi udviklet sig hastigt og modemer fået evnen til at overføre data så hurtigt som 57.600 bits per sekund ( 57,6 kilobit per sekund , eller 57,6 Kbps ) . Bredbåndsteknologi skubbede disse hastigheder endnu hurtigere , så hastigheder for at nå ind de millioner af bits per sekund ( megabit per sekund , eller Mbps ) . Nye kommercielle-grade høj hastighed dataoverførsel nå ind de milliarder af bits per sekund ( gigabit per sekund , eller Gbps ) .
    Throughput

    evne modemer og havne at overføre data med bemærkelsesværdigt høje hastigheder kan efterlade nogle computerbrugere spekulerer på, hvorfor deres overførselshastigheder er betydeligt mindre end annonceret . Nogle brugere kan tro , for eksempel, at en 56 Kbps -modem forbindelse hastighed kombineret med en endnu højere port hastigheden bør være i stand til at overføre en fil med en størrelse på " 56K " på ét sekund. I virkeligheden er der imidlertid to forskellige målinger , der anvendes i filstørrelser og modem /port overførselshastigheder. Selvom modem overførselshastigheder er vurderet , og annonceres i bits , der er gemt på edb-medier er dimensioneret i bytes , eller antallet af 8 -cifrede oktetter af information , der anvendes til at komponere filen. Fordi en byte er lig med otte bits , kan annoncerede modemhastigheder synes at være otte gange så hurtigt som den faktiske throughput ( eller overførsel af data) opleves af brugeren.
    Overvejelser
    < br >

    Mens de fleste moderne edb-systemer bruger avanceret port teknologi til at holde trit med høj båndbredde netværk eller internetforbindelser , kan nogle ældre computere har problemer med at holde op med bredbåndsmodem hastigheder. Vintage computere dating til så sent som i slutningen af ​​1990'erne kan være begrænset til Serial Port eller Parallel Port teknologi. Hvis en højhastigheds- bredbånd modem er forbundet til en af disse ældre havne , vil modem modtage data ved en højere hastighed end det kunne overføres til computeren ( på grund af den nedre åbning hastighed). Resultatet ville være usædvanlige latency (en meget langsom forbindelse ) , korrupte data eller endda en fuldstændig tab af netværksforbindelse som computeren konstant kæmper forgæves for at holde trit med de data, der kommer ind gennem modem. Moderne computere støtter dog port hastigheder, der er betydeligt højere end de hurtigste tilgængelige modemer , så dette problem er usandsynligt på nye maskiner.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan jeg fejlfinding en EV -DO USB Modem 
    ·Motorola Surfboard kabelmodem User Guide 
    ·Sådan Hook Up My Wireless Modem 
    ·Forskellene mellem en ekstern og intern modem 
    ·Sådan køber et bredbåndsmodem 
    ·Sådan Setup en SpeedStream 4200 Modem 
    ·Sådan Lås My Time Warner Modem 
    ·Hvordan konfigurerer jeg en Arris 450 Modem 
    ·Sådan Network Med en DSL-modem 
    ·Sådan installeres et internt modem på en stationær c…
      Anbefalede Artikler
    ·Er en virtuel port Network kun arbejde med dynamiske IP…
    ·Sådan Slut Windows Vista Home Edition til Domain.Net 
    ·Hvad Kroge Ethernet -kabel til computeren 
    ·Maksimale længder til Ethernet Segments 
    ·Hvorfor er computere et nyttigt redskab 
    ·Sådan får du adgang en netværkscomputer 
    ·Sådan Ordentligt installeres et modem Fra US Robotics 
    ·Indstillinger for cFosSpeed ​​at forbedre Ping 
    ·Sådan Set Up SonicWALL TZ 180 
    ·Forskellen mellem NAS & SAN Opbevaring 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com