| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> modemer >> Content
  Hvordan at tilslutte et DSL -modem til en computer
  Computer brugere, der skifter fra dial- up Internet til en Digital Subscriber Line (DSL) oplever ofte, at de modemer , der kræves for de to tjenester er betydeligt anderledes. Mens dial- up modem kan være interne til computeren , DSL -modem er ekstern og skal tilsluttes med særlige netværks kabler . Denne artikel vil forklare , hvordan man laver denne forbindelse . Hvad du har brug
  Computer med LAN port
  DSL-modem
  DSL-tjeneste
  Kategori Five ( Cat 5 ) Ethernet -kabel
  Router ( valgfrit)
  Show Flere Instruktioner < br > Direkte Slut DSL-modem til en computer
  1

  Sluk for både computeren og modemmet. Det er en god idé altid slukke en computer, før påsætning kabler som en sikkerhedsforanstaltning mod elektriske stød . I dette tilfælde også slukke for modem og computeren hjælper til at undgå mulige netværkskonfiguration konflikter.
  2

  Tilslut Ethernet-kablet til modemmet. Den bageste del af DSL-modem bør indeholde en bred modulær port ligner en forstørret telefonstik ( technophiles vil genkende denne port som en RJ- 45 Ethernet port). Hvis modemet indeholder mere end én port , skal du bruge én mærket " PC" eller " LAN ". Hver ende af Ethernet-kablet er udstyret med en plastik modulært stik med en lille plastik klip. Du skal blot sætte stikket i porten , og tryk forsigtigt, men fast , indtil det klikker på plads.
  3

  Sæt den anden ende af kablet ind i computeren. De fleste moderne computere leveres med en Ethernet-port indbygget, og havnen - regel placeret på bagsiden af maskinen , vil se identisk med porten på modemmet . Find porten , skal du indsætte den løse ende af Ethernet-kablet , og skub fast, men forsigtigt , indtil det klikker på plads. Hvis computeren ikke har en Ethernet-port , Ethernet-adaptere er let tilgængelige på de lokale elektronikforretninger.
  4

  Med modem og computer tilsluttet med Ethernet-kablet , tænd både modem og computeren. Boot computeren og konfigurere adgang til internettet. Lad computeren til fuldt starte op , derefter konfigurere maskinens internetadgang vha. vejledningen fra din DSL-udbyder .
  Slut DSL-modem til en computer med et router
  5

  Sluk for computeren , routeren og modemmet . I dette tilfælde vil slukke alle enheder hjælpe med at undgå Internet Protocol (IP ) løse konflikter .
  6

  Find det Ethernet-kabel til modemmet. Igen, hvis modemet indeholder mere end én port , skal du bruge én mærket " PC" eller " LAN ".
  7

  Find " WAN "-porten på routeren. Den bageste del af routeren vil sandsynligvis funktionen flere RJ-45 Ethernet-porte , og det er vigtigt at tilslutte modemet til den korrekte port. Afhængig af router producent og model , havnen , der skal tilsluttes til modemet , kan være mærket " Modem ", " WAN " eller " Uplink ".
  8

  Tilslut Ethernet-kablet mellem modem og router . Hver ende af Ethernet-kablet er udstyret med en plastik modulært stik med en lille plastik klip. Sæt den ene ende i den identificerede porten på modemmet og tryk den forsigtigt, men fast , indtil det klikker på plads. Gentag denne proces med den løse ende af kablet ved at trykke den ind i den rigtige port på routeren , indtil den klikker på plads .
  9

  Find Ethernet-porten på computeren. De fleste moderne computere er udstyret med en Ethernet-port , selvom placeringen af ​​havnen varierer fra model til model. Kig efter en port identisk med porten på modemmet eller andet sted på bagsiden af ​​maskinen , så under ingen covers på computerens front. Hvis computeren ikke har en Ethernet-port , Ethernet-adaptere er let tilgængelige på de lokale computerforretninger .
  10

  Find computerens port på routeren. Afhængig af model af routeren , kan det have to , fire, otte eller flere porte til tilslutning af computere . Havnen bruges til tilslutning af computeren er ligegyldig , selvom de fleste brugere foretrækker at forbinde den første computer til port nummer ét (med ekstra computere tilsluttet trinvist nummererede porte) . Hvis portene ikke er nummereret , skal du bruge den åbne port tættest på porten bruges til at forbinde til modemmet.
  11

  Tilslut Ethernet-kablet mellem computeren og routeren. Som med Ethernet-kablet , der anvendes i trin 4 ovenfor , hver ende af Ethernet-kablet er udstyret med en plastik modulært stik med en lille plastik klip. Sæt den ene ende i Ethernet-porten på computeren, og tryk den forsigtigt, men fast , indtil det klikker på plads. Gentag denne proces med den løse ende af kablet ved at trykke den ind i den rigtige port på routeren , indtil det klikker på plads.
  12

  Med modem, router og computer tilsluttet via Ethernet-kabler , tænd modemmet , routeren , så computeren . Boot computeren og konfigurere adgang til internettet. Lad computeren til fuldt starte op , derefter konfigurere maskinens internetadgang (og , om nødvendigt, router indstillinger ) ved hjælp af vejledningen fra din DSL-udbyder og router sælgeren.
  < Br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Set Up en ekstern Dial-up modem 
  ·Sådan Login til en Westell Modem 
  ·Hvad Er Forward sti på en kabelmodem 
  ·Sådan nulstilles en Westell DSL-modem 
  ·Sådan oprettes en Null Modem Cable 
  ·Mit modem Holder Rapportering Problem Over en LAN 
  ·Sådan Slut en ARRIS Modem i Vista 
  ·Sådan Port Forward på en 2Wire Modem 
  ·Siemens SpeedStream 4200 Modem Systemkrav 
  ·Sådan nulstilles et RCA Cable Modem Med Comcast Intern…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Flash en Clearwire Modem 
  ·Hvad er 802.1x Authentication 
  ·Sådan tilslutte en CAT5 kabel 
  ·Typer af Netværk Links for Kommunikation 
  ·Sådan tilslutte en NETGEAR Powerline 
  ·Sådan kører PHP på IIS 6 
  ·Sådan konfigureres og Run VoIP og data via et Cisco Ai…
  ·Sådan testes en Secure FTP forbindelse fra en DOS-prom…
  ·Sådan dele en CD-drev på tværs af LAN netværk 
  ·Sabrent Wireless Adaptor Instruktioner 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com