| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Network Security >> Content
    Sådan bruges en gammel pc som Firewall
    En firewall er en vigtig sikkerhedskomponent , der blokerer uautoriseret adgang udefra et netværk , samtidig med at autoriseret kommunikation for at fortsætte. Formålet er at beskytte servere og arbejdsstationer på netværket bliver kompromitteret af hacking. En firewall kan være et program, suite af programmer , hardware enhed eller en computer er konfigureret til at overvåge indgående og udgående netværksaktivitet. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på at købe en firewall , kan du slå en gammel computer til en ved at installere et gratis, open -source software kaldet IPCop . Ting du skal
    Workstation computer
    CD - brænder
    CD-ROM drev
    2 netværkskort
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Installer en andet netkort i den gamle computer i en ledig PCI -kort slot. Den gamle computer skal have to netkort , en harddisk med en kapacitet på mindst 300MB og en arbejdsgruppe CD-ROM drev installeret .
    2

    Download den nyeste IPCop ISO-fil på arbejdsstationen computeren (se ressourcer). Brug cd -brænding software til at brænde ISO på en tom cd-rom'en , hvilket skaber en IPCop boot disk.
    3

    Indsæt IPCop cd'en i den gamle computer og boot computeren til CD . Dette kan kræve, at du ændre startrækkefølgen i systemets BIOS. Den første skærm vil du se efter opstart til cd'en er en advarsel om , at alle data på den gamle computer , vil blive slettet, hvis du vælger at installere IPCop . Tryk på " Enter" tasten på "boot : " . Bedt om at fortsætte
    4

    Vælg dit foretrukne sprog til installation IPCop og tryk på " Enter "-tasten. Vælg "CD-ROM ", som installationen kilden og tryk på "Enter "-tasten. Tryk på " Enter " for at bekræfte partition og installation af programfiler. Vælg " Skip " og tryk "Enter".
    5

    Vælg " Probe " og tryk " Enter" for at registrere din netværkskort. Indtast IP -adresse " 192.168.1.1 " i "Grøn " interface , og tryk "OK". Den IPCop disk vil blive skubbet ud. Fjern disken fra cd-drevet bakke, og tryk på " OK " knappen.
    6

    Vælg tastaturlayout og tidszone . Lad hostname indstillet til " ipcop ", og domænenavnet indstillet til " localdomain ". Tryk på " Tab "-tasten for at deaktivere ISDN , og tryk på "Enter "-tasten. Vælg "Network Configuration Type ", rul ned for at vælge " Grøn + Rød, " tryk " Tab" for at markere "OK" og tryk " Enter".
    7

    Vælg " Drivere og Card Opgaver ", og tryk på "Enter "-tasten. Vælg " Probe " at detektere "Rød" netværkskort og tildele et kort til at være "Rød" netværkskort. Tryk på " Tab" for at markere "OK" og tryk " Enter". Vælg "Address Settings" og tryk " Enter". Vælg "Rød" og tryk på " Enter "-tasten. Brug mellemrumstasten til at vælge " DHCP", skal du vælge " OK " og tryk " Enter". Vælg "Udført " og tryk " Enter".
    8

    Tryk mellemrumstasten på DHCP siden for at aktivere DHCP og indtast " 192.168.0.10 " som start-IP -adresseområde . Enter " 192.168.0.30 " som slutter IP-adresseområde . Indtast kodeord for root-brugeren , admin bruger og backup bruger. Tryk "OK" for at genstarte.
    9

    Slut netværkskablet kommer fra DSL-modem til netkortet i den gamle computer , der blev udpeget som "Rød" under installationen . Slut netværkskablet fører fra netværks-switch eller direkte fra netkortet i din arbejdsstation computer ( afhængigt af din netværkskonfiguration) ind i den anden (grøn) netværkskort i den gamle computer.
    10

    Open en webbrowser på din arbejdsstation computer og skriv " 192.168.1.1:81 " i adresselinjen . Log ind som " admin" med den adgangskode du opsætter . Du bør se IPCop hjemmeside. Herfra kan du konfigurere sikkerhedsindstillingerne for den firewall eller aktivere /deaktivere proxy indstillinger i "Tjenester > Proxy " område.
    11

    Kontroller internetforbindelsen fra computerne på netværket , og sørg for at de er i stand til at surfe på internettet og sende /modtage e-mail. De IPCop indstillinger skal muligvis finjusteres afhængigt af din netværkskonfiguration. Hvis alle computerne på netværket kan få adgang til internettet, så IPCop er blevet installeret , og din gamle computer er nu en arbejdsgruppe firewall.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Network Intrusion Detection forebyggelse 
    ·Hvad er SMS Verifikation 
    ·Sådan konfigureres Wireless Authentication i XP 
    ·Sådan ændres Wireless Network Security Keys 
    ·HIPAA Computer forordninger 
    ·Public -Key Kryptering Forklaret 
    ·Hvad er Win32 Alureon 
    ·Hvordan man opbygger en firewall i Linux 
    ·Sådan tilføjes en computer til et trådløst netværk…
    ·Hvad er One -faktor vs To Factor Authentication 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad Er ILO -servere 
    ·Sådan får du adgang en lokal DYMO printer tilsluttet …
    ·Hvad er en Root Directory for min hjemmeside for DNN 
    ·Fejl 806 Med en forbindelse mellem computer og server 
    ·Sådan Set Up et sikkert Linksys Network 
    ·Sådan bruges en Belkin Wireless G Adapter Med WPA Secu…
    ·Hvad Er UDP portnumre 
    ·Åbning af porte på en Cisco router til Tillad Exchang…
    ·Sådan konfigureres en DHCP Relay på en Cisco Catalyst…
    ·Sådan oprettes en Networking Plan for en Business 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com