| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Typer af Cyber ​​Crime , der typisk producerer Problematisk Evidence
    Cyber ​​beviser er måske den mest problematiske for retshåndhævelse, da det ofte består af en perlerække af binær kode, en lovligt opfanget , men vanskelige at spore , trådløst signal , eller skrøbelige retsmedicinsk bevismateriale kun findes ved en krævende harddisk eksamen. Selv om flere typer af cyber forbrydelser findes, den mest alvorlige omfatter ulovlig aflytning af telekommunikation, kommunikation i fremme af kriminel sammensværgelse , elektronisk afpresning, hærværk og terrorisme og udbredelse af anstødeligt materiale . Disse er måske også de forbrydelser , der forlader den mest problematiske beviser for retshåndhævelse. Formidling af Offensive Materials

    Formidling af anstødeligt materiale refererer til udbredt spredning af offensive og ulovligt webindhold. Denne type af indhold omfatter metoder til produktion til eksplosive anordninger og racistisk retorik og propaganda. Bombefremstilling vejledningen har oversvømmet internettet næsten lige siden det først blev rentabelt at gøre det tilgængeligt personer på en stor skala , der begynder med "The Terrorist Handbook ", offentliggjort online marts 1996. Racistisk propaganda oversvømmelser informationsmotorvejen og hadefulde grupper bruger rekruttere taktik betød at overdrage deres dagsordener til verden som helhed. Offensive seksuelt indhold er ofte rettet mod enkeltpersoner. Det kan manifestere sig som udstationering af private billeder online og kan omfatte følsomme oplysninger såsom ofrets kontaktoplysninger. Beviser skyldes udbredelsen af ​​anstødeligt materiale viser problematisk for retshåndhævelse som et resultat af de hierarkier fælles for grupper, der fremmer propaganda og bombefremstilling instruktioner. Low -level -medlemmer ofte står retsforfølgelse , mens højtstående medlemmer forbliver uberørt grund af gruppernes komplekse kommandoveje.
    Electronic Afpresning , hærværk og terrorisme

    Afhængighed de elektroniske informationsinfrastruktur er steget i takt med den infrastruktur vækst, udsætter sårbarheder , der forlader sine brugere åben for cyber versioner af traditionelle forbrydelser , såsom elektronisk afpresning, hærværk og terrorisme. Cyber- terrorister sponsoreret af hemmelige agenter eller subnationale grupper udgør en væsentlig trussel til computernetværk , påføre politisk motiverede angreb , der resulterer i vold mod noncombatant enkeltpersoner og grupper . Elektronisk hærværk refererer til forstyrre eller ændre et computernetværk , hvilket fik den til at gå ned , ikke eller funktionsfejl. Cyber- extortionists bruger truslen om elektroniske angreb mod en virksomheds edb- system til at udnytte virksomhedens ind møde foruddefinerede krav , oftest monetære . Den fordækte og hemmelige karakter af afpresning og cyber-terrorisme angreb skaber problematisk , næsten usporlige , beviser for de retshåndhævende myndigheder til at undersøge . Beviser efterladt af elektroniske vandaler viser generende for efterforskerne , som gerningsmanden ofte sletter alle systemets hændelser og logfiler beviser en forbrydelse fandt sted .

    Communications til opfyldelse af straffelovens Conspiracy
    < p > Cyber- kriminelle virksomheder er afhængige af informationsteknologi og edb-net på samme måde som legitime virksomheder, men med den hensigt at lagre data relateret til cyber- forbrydelser og konspirationer . Cyber- kriminelle konspirationer medfører to eller flere personer i ledtog med den hensigt at begå og elektronisk kriminalitet såsom elektronisk underslæb og afpresning . Cyber- kriminelle sammensvorne behøver ikke handle på en plan for retshåndhævelse til at handle. Men ligesom i traditionelle kriminelle konspirationer , ondsindede planer ofte kommer til at bære frugt , før de retshåndhævende handlinger. Den relative anonymitet cyberspace efterlader problematiske og svære at spore beviser.
    Ulovlig aflytning af telekommunikation

    Ulovlig aflytning af telekommunikation omfatter digital overvågning , politisk og industrispionage og signal aflytning , såsom aflytning og kloning . Pr. marts 2012 har mange styrende organer ikke har love, der styrer aflytning og overvågning af signaler, der udsendes fra et edb-system , men tilbøjelighed til skader fra ondsindede hensigter tilbage. Ulovlig aflytning af telekommunikation skaber måske den mest problematiske beviser for retshåndhævelse, da ofrene ikke ved, at de bliver overvåget , indtil de modtager en trussel eller et angreb fra en gerningsmand .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges en Proxy Server på en Mac 
    ·Sådan Sync en PC med en bærbar 
    ·Hvad Does 3G Må for Laptops 
    ·Hvordan lukke en Port i Linux 
    ·Microsoft Network Tools 
    ·Sådan Vedhæft en fil til en e-mail 
    ·Sådan Wire Xantrex Network Terminators 
    ·Step-by- Step Cat5e Ledningsføring Tutorial 
    ·Om Turnkey Network Solutions 
    ·Hvad er forskellen mellem 10, 100 & 1000 Gigabits 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up en offentlig Ventrilo Server 
    ·Kan ikke starte Windows Firewall 
    ·Hvordan til at overvåge brugernes Internet aktivitet 
    ·Sådan Test brugergodkendelse 
    ·Sådan tilføjes et andet Ethernet Adapter til Solaris 
    ·Rural Internet Options 
    ·Sådan Opdatere en NVIDIA Ethernet driver 
    ·Hvordan er en Packet indkapslede og Decapsulated 
    ·Hvordan du manuelt forøge zoom External Modem Speed ​​
    ·En liste over de top lagringsenheder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com