| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Sådan Del Kanaler for Cabling
    Deling kanaler til at placere nye kabler fra punkt A til punkt B, er en fantastisk måde at undgå anlægsudgifterne for at placere en ny kanal . Der er nogle kritiske spørgsmål, der skal overvejes, før du placerer kablet i en eksisterende rørledning , der allerede er optaget af andet kabel . Du skal sikre tilladelse fra ejerne af ejendommen, hvor kanalen er placeret. Det kan ikke være svært for privat ejendom , men det kan være uoverkommelig for kanal placeret på offentlig ejendom . Du skal også sikre tilladelse fra ejerne af kanalen , som du har til hensigt at bruge. Når du har fået de nødvendige tilladelser er du klar til at gå. Ting du har brug
    Shop Vac eller luft kompressor
    Fish tape
    elektrikere tape
    kabel smøremiddel
    træktov
    pull string
    Vis Flere Instruktioner
    Skub det nye kabel gennem kanalen
    1

    Skub det nye kabel gennem den eksisterende rørledning , hvis den eksisterende rørledning har kapacitet til det nye kabel og kanalen længde er 100 meter eller mindre, og kabel er du placere er stive og kan skubbes .
    2

    Åbn begge ender af den eksisterende rørledning . Den eksisterende rørledning skal være tilgængeligt i begge ender inde i en flush -mount underjordiske hvælving eller en overjordisk piedestal. Begge ender af kanalen vil have eksisterende kabel (r) indgåelse og udtrædelse af kanalen , og disse ender sandsynligvis vil blive forseglet for at forhindre fugt --- såsom regnvand eller sprinkler vand --- ind i kanalen. Disse sæler kan være en gummiprop eller RTV tape eller endda silicium sealer. Dette materiale skal fjernes for at give fri adgang til begge ender af kanalen.
    3

    Skub og træk på de eksisterende kabler til at flytte dem 1 eller 2 inches frem og tilbage inde i kanalen. Hvis det eksisterende kabel kan flyttes , har du bekræftet , at der er ingen skjulte splejsninger eller blokeringer i kanal . Hvis disse kabler ikke kan flyttes , er det usandsynligt , at du vil blive en succes i at skubbe nye kabler længden af ​​denne kanal .
    4

    Forbered ende af kablet , som du har til hensigt at presse gennem kanalen ved at skære kablet på en 45 graders vinkel , og derefter tape de sidste 6 inches af kablet med elektrikere tape, så enden ikke bliver hængt op, mens at blive skubbet igennem kanalen .
    5.

    Skub det nye kabel langsomt gennem kanalen . Hvis du får hængt op et sted inde i kanalen , trække kablet tilbage 6 inches og sno kablet, før skubbe det fremad. Du kan være nødt til at gentage dette flere gange for at overvinde , hvad hænger den op.
    6

    underjordiske kabel smøremiddel eller opvaskemiddel til pels det nye kabel , som du skubbe den ind i kanalen. Ofte kablet ikke bliver hængt op på enden af ​​det nye kabel , men bliver hængt op på langs , da det nye kabel kan sno mod eksisterende kabel . Coating dette nye kabel med smøremiddel vil minimere dette problem.
    Ved hjælp af en fisk Tape
    7

    Brug en fisk tape ved at starte ved afgangen ende af kanalen , som du vil at besætte . Den maksimale fisketape længde, der er effektiv, er 100 fod . Fisk tape er en flad , tynd længde stål, der kan skubbes fra exit ende gennem ledningen og ud posten , hvor du vil indsætte dit nye kabel.
    8

    Vedhæft dit nye kabel til den udsatte ende af fisketape , der nu stikker ud fra kanalen , hvor du vil indsætte dit nye kabel. Den ende af fisketape bør bøjes som en fiskekrog , så man kan passere enden af ​​det nye kabel gennem krogen og derefter tape det ned på sig selv . Du ender med to sikringsanlæg "U" figurer , det ene er fiskene tape og den anden er dit nye kabel. Brug elektrikere tape til at vikle de sammen stykker , så det vil trække glat gennem kanalen.
    9

    Pull på fiskene tape fra afgangen ende af kanalen , mens en anden person, hånd- feeds det nye kabel ind kanalen . Træk langsomt og støt , og ikke forsøge at tvinge det, hvis det hænger op . Hvis det hænger op , kan du og din hjælper skubbe og trække det nye kabel og fisk tape frem og tilbage, indtil du foretager fremad fremskridt.
    Ved hjælp af en Træktov
    10 < p > Placer en pull snor i kanalen først. En pull streng er en lys , poly streng som en dragesnor eller et stykke sejlgarn . Denne pull string er for lys til rent faktisk at trække kablerne gennem kanalen uden at bryde , men det kan trække en "pull reb " gennem kanalen , som derefter kan bruges til at trække kablet gennem kanalen
    11 < ​​. p > Brug et bærbart shop Vac ved udgangsenden af kanalen til at suge pull strengen gennem kanalen . En person driver Shop Vac , mens den anden person feeds pull strengen i entry ende af kanalen . Tape afgangen ende af kanalen til butikken vac røret, så der ikke er lækager og butikken vac kan gøre sit job .
    12

    Fastgør træktovet til pull streng ved sikringsanlæg hver ende som to fiskekroge krog sammen og tape hele området med elektriker tape, så det ikke bliver hængt op , som du trækker den gennem kanalen. Når pull reb afslutter kanal og er i stedet er du klar til kablet .
    13

    Fastgør kablet til træktovet , ved hjælp af sikringsanlæg ender som to fiskekroge og dækker området med elektriker tape. Træk kablet gennem kanalen ved hjælp smøremiddel på kablet , hvis det er nødvendigt.
    Ved hjælp af en den eksisterende kabel som en Træktov
    14

    Brug det eksisterende kabel til at trække i nyt kabel hvis alt andet fejler . For at gøre dette , skal du have lange nok haler på indrejse og udrejse ender af kanalen til at re- splejse det eksisterende kablet tilbage i sin oprindelige splejse punkt, når du er færdig med at bruge det som en træktov . Vær opmærksom på at eksisterende kabel vil afbryde uanset hvilken tjeneste , der findes på dette kabel , mens det er ude af provision og bliver brugt som en træktov .
    15

    Skær begge ender af eksisterende kabel bevare så meget af halen som muligt at re- splejse dette kabel , når du er færdig med at bruge det.
    16

    Vedhæft en træktov til posten og eksisterende kabel , så du kan trække dette reb igennem kanalen , som du trække eksisterende kabel ud af udgangsenden af kanalen . Når træktovet er på plads , skal du flytte eksisterende kabel , som du lige har brugt som et træktov , rundt til posten ende af kanalen , og vedhæfte det sammen med det nye kabel til træktovet og træk begge kabler tilbage gennem kanalen . Brug kabel smøremiddel , hvis nødvendigt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Crossover -kabel mellem PCS 
    ·Hvad er formålet med en computer -server 
    ·Effektiv Kommunikation Definition og eksempler 
    ·Sådan aktiveres SSL 3.0 i IIS 
    ·Hvad Er RARP -protokollen 
    ·IEEE Network Management Standards 
    ·Kan en MAC adresse Skift automatisk 
    ·Sådan Wire et RJ-45 Console Cable 
    ·Forskellen mellem Web - baseret og klient-server applik…
    ·Sådan modtage en fax fra en bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres en D -Link Router krypteringsnøgle 
    ·Sådan Slut Inspiron 1545 modem til et telefonstik 
    ·Hvordan at oprette en anonym proxy server 
    ·Hvad er Remote Access for Privilegerede funktioner 
    ·Sådan Test My Bredbånd Hent 
    ·Sådan Tillad automatisk trådløs LAN Roaming 
    ·Hvordan finder man en PPPOE Adresse 
    ·Sådan Crimp Ethernet kabler 
    ·Sådan Slut en Fast Ethernet 8 Hub Tilslutning til DSL …
    ·Typer af båndbredde Rays 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com