| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Sådan konfigureres en Home Server
    Efter du har bygget en server maskine og installeret den nødvendige styresystem og server -software, din opmærksomhed vender sig til konfiguration. Konfiguration af en hjemmeserver helt afhænger af dens formål. Uanset om du har bygget en separat server maskine eller bruge din aktive computeren som en deltids- server, vil korrekt konfiguration give brugervenlighed og sikkerhed i drift denne server. Denne guide vil vise dig konfigurationseksempler bruger XAMPP Server Software . Ting du skal
    Pre -installeret server eller server maskine
    XAMPP server software
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Vælg en server program. Programmet XAMPP er en god en til at starte med . XAMPP er en Apache -server bygget for sin pålidelighed , brugervenlighed og installere. Det er open source , så det er gratis software. De bygger softwaren med " lægmand " mentalitet i tankerne. Med andre ord, hvis du ikke har nogen forudgående kendskab til konfigurering og køre en server dette program er perfekt for dig. Den leveres komplet med en Apache -server , MySQL, PHP og Perl. Det er også pakker en SMTP-server , og en FTP-server . I et enkelt installation , har du de nødvendige værktøjer til at udvikle nogen form for server , du ønsker , uanset om det er et web site, fildeling eller en e-mail -server. At være i stand til at starte og stoppe denne server til enhver tid er en indbygget funktionalitet skabt af kontrolpanelet. XAMPP er tilgængelig til Linus , Windows, MAC og Solaris .
    2

    Brug installationsfilen . Det er den bedste måde at oprette denne software på din computer. Det kører ligesom enhver anden installatør. Når den er færdig , vil du have et ikon på skrivebordet til betjeningspanelet ( billedet vist). Som du kan se , dit kontrolpanel giver dig mulighed for at starte /stoppe en række serviceydelser .
    3

    Start Apache og MySQL tjenester. Når du starter disse tjenester , kan du åbne en webbrowser og gå til adressen http://localhost/. Localhost er din computer. Du kan også bruge http://127.0.0.1 . Som du kan se , en velkomst side kommer op . Det giver dig indledende instruktioner om, hvordan at fortsætte , begyndende med at kontrollere din server status. Du vil bemærke, at FTP-og SMTP -tjenester viser som deaktiveret. Det er fordi du først startede Apache og MySQL. Brug af kontrolpanelet igen, kan du aktivere FileZilla og kviksølv. Henholdsvis , det er de FTP-og SMTP -tjenester.
    4

    Klik på "Security" linket i navigationen vinduet. Du vil bemærke, at på sikkerheden siden , lister de ydelser som værende " usikker ". For at ændre dette , skal du blot klikke på security.php linket nedenfor status kassen. En side vil åbne , der giver mulighed for adgangskoder. Indtast disse. Husk der er to passwords , så rulle ned til den anden . Kontrol off "gem password som alm " ikke anbefales. Hvis du har valgt en adgangskode, som du muligvis kunne glemme , så skriv det ned. Hvis du har valgt en adgangskode, som du ikke tror, ​​du vil glemme , skriv det ned alligevel.
    5.

    Genindlæs sikkerhed siden for at se ændringerne. Du vil bemærke, at det viser en grøn sikker varsel. Nedenfor disse, i PHP sektionen det stadig lister som " usikker ". Ignorer dette sikkert . PHP-scripts , du installerer skal have tillid til , og du vil ikke have nogen problemer med dette. Mens dette skrives , vil PHP 6 løse dette falsk tryghed foranstaltning. Hvad du har gjort, er fastsat password sikkerhed til din XAMPP bibliotek og din database.
    6

    Test dette ved at genindlæse din server side , http://localhost/. På dette tidspunkt, bør en boks poppe op og spørge om et brugernavn og en adgangskode. Brug disse til at få adgang til din server konsol. Din sikkerhed konfiguration er ikke gennemført , dog. Der er en iboende risiko i alle standard opsætninger. Enhver, der har kendskab til setup vil forstå, hvad standard brugernavne er tilgængelige , og at kende din IP-adresse, kan være i stand til at få adgang til din database. Derfor er vi nødt til at løse dette .
    7

    Log ind på din phpmyadmin konsol http://localhost/phpmyadmin . Indtast dit brugernavn og password. Husk, at standard brugernavn er "root ", og du var ude af stand til at ændre dette under installationen. Du kan indtaste den adgangskode, du har valgt. Root-brugeren er vores primære bekymring. Bemærk, at der er to root brugere . Den ene er opført som localhost , og den ene er opført som 127.0.0.1 .
    8

    flueben i boksen rod, og rul derefter ned , indtil du ser privilegier. Klik på dette link og derefter kontrollere root bruger. Rul ned, indtil du ser " Change Login Information /Kopi User ". Det er her du vil ændre oplysninger og tilføje mere sikkerhed til din database
    9

    Change " root" til noget andet - . Dit valgte brugernavn - og derefter indstille /nulstille din adgangskode ved hjælp af teksten field mulighed. Nedenfor dette , har du mulighed for at "Opret en ny bruger med samme privilegier " efterfulgt af sub- muligheder. Standard er " holde det gamle. " Lad standardindstillingen.
    10

    Afslut ud af phpmyadmin , og derefter logge på igen med dit nye brugernavn. Gå til privilegier igen, og slette de grundlæggende brugerkonti. Forlad PMA alene, da dette er nødvendigt for database -funktion.
    11

    Rediger index.php til at omdirigere adgang til htdocs mappe. Når du starter serveren, du har din XAMPP konsol siden. Men ønsker du ikke denne side til rådighed for enhver , der forbinder til din computer. Hvis du bruger XAMPP for en web -server, så bliver du nødt til at tilføje en index.html fil til at holde din konsol skjult. Så godt, vil fuld hjemmeside mapper være i mapper i XAMPP /htdocs mappe. Konsollen , som du ser , når du lægger din localhost adresse er faktisk det bibliotek på /XAMPP /htdocs /XAMPP . I htdocs folderen , er der to indeksere filer : index.html og index.php . PHP-filen forrang og omdirigerer til XAMPP mappe i htdocs . Da dette ikke er hvad du ønsker seerne til at se, når din server er aktiv , har du to valgmuligheder. Oprette et websted og omdirigere til at webstedets mappe eller oprette en " forsiden " index -fil. Hvis du vælger at omdirigere , bliver du nødt til at redigere index.php fil. Åbn dette i notesblok og kigge efter : header ( ' Location : ' . . $ Uri «/XAMPP /") .
    12

    Change XAMPP til en ny mappe. For eksempel, hvis du installerer WordPress på din server kan du ændre det til WordPress. Pointen her er , at vi omdirigerer den oprindelige side til en mappe end din XAMPP console.The anden metode er at redigere filen index.html passer til dine behov og fjern index.php fil.
    13 < p> Husk, at hver hjemmeside du bygge vil gå ind i sin egen mappe under /XAMPP /htdocs /. Dette vil give dig adressen på http://localhost/yoursite/. Du har fuldført konfiguration XAMPP server og tilføje sikkerhedsforanstaltninger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Banke på min internetforbindelse 
    ·Sådan Upload Rainmaker Temaer 
    ·Alternative Phone Service 
    ·Hvad er Fjernadgangsteknologier 
    ·Hvordan laver man et RJ45 Tilslutning til CAT5 -kabel 
    ·Sådan tilføjes en printer til Linux HP JetDirect 
    ·Hvad betyder Anonymous FTP Mean i Web Hosting 
    ·Peer to Peer Tunneling Protocol 
    ·Sådan ændres en IP Mask 
    ·Sådan Optag Network Information på en Udskriftsmedie …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Group Policy Editor i Windows 
    ·Sådan aktiveres den trådløse N Evne i en HP-computer…
    ·Hvordan får jeg vist skjulte en System Drive 
    ·De bedst vurderede VoIP udbydere 
    ·Sådan Transfer Domæner til Netfirms 
    ·Hjem Network Security Tips 
    ·Sådan bruges Wireless Zero Configuration 
    ·Sådan ændres adgangskoden til Netgear 
    ·Sådan Tilslut Comcast Signal 
    ·Sådan Slut en router med en firewall til en DSL- modem…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com