| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Voice Over IP >> Content
    Sådan Slut To IP-telefoner med et Inhouse SIP Server
    Mange små virksomheder og organisationer bruger nu Voice over Internet Protocol telefonsystemer til lavere omkostninger til telefon service og langdistance opkald. Med udgivelsen af ​​flere af høj kvalitet open source VoIP software baseret PBX -pakker , nu flere og flere virksomheder med at skabe og vedligeholde deres egen in-house kommunikation servere. Denne fremgangsmåde sparer virksomhederne penge versus leje eller køb dyrt , proprietære hardware-systemer , og tilføjer mere konfiguration fleksibilitet i mange tilfælde. VoIP telefon systemer bruger Session Initiation Protocol til at konfigurere opkald og routing regler for ordningen . En ekstra fordel ved SIP er at det er muligt at forbinde telefoner og skabe in-house konferencer eller personsøgesystemer . Ting du skal
    Broadband router (for hardware SIP telefoner)
    Vis Flere Instruktioner
    Connect Software VoIP IP Telefoner
    1

    downloade et software telefon ansøgning . Mange websites nu tilbyde gratis software IP-telefoner , du kan bruge med din egen VoIP eller SIP-server (se Resources). Gem softwaren telefoner installationsfilen på din computer.
    2

    Dobbeltklik på soft -phone installationsfilen . Følg installationsguiden for at installere softwaren telefonens program på pc'en. Genstart computeren, når du bliver bedt om det af installationsguiden.
    3

    Dobbeltklik på telefonen ansøgning skrivebordet ikonet for at starte programmet. Klik på "File " eller "Tools" på menulinjen og derefter "Indstillinger" eller "Indstillinger ". Vent på software telefon konfiguration og indstillinger faneblad eller vindue skal vises.
    4

    Indtast et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til den lokale SIP eller VoIP -server computer. Indtast den lokale IP -adressen på den server i " External Server " eller " SIP Server " feltet. Hvis den lokale server har et domænenavn , skal du indtaste det i den tilsvarende "Domain " eller " Server Network Name " feltet.
    5.

    Klik på " Anvend" eller "Gem " for at gemme konfigurationsindstillingerne .
    6

    Luk softwaren telefon ansøgning og genstarte den. Når du genstarter programmet , vent et minut eller to for anvendelse at oprette en forbindelse til den lokale VoIP eller SIP-serveren.
    7

    installere og konfigurere software telefon ansøgning på en anden computer forbundet til samme lokale netværk .
    8

    Brug opkaldstastaturet i ansøgningen for at ringe til indgåelsen af ​​en anden lokal software telefon på netværket til at placere konference eller samtaleanlæg opfordrer det lokale netværk . Bemærk - SIP eller VoIP tjener tildeler automatisk et lokalnummer for hver IP-telefon eller computer forbundet til serveren
    Connect Hardware IP Telefoner
    9

    Sæt et RJ . -45 netværkskabel i "LAN " eller " netværk "-porten på hardware IP-telefon . Tilslut den anden ende af netværkskablet til netværket router. Vent på hardware IP telefonen til at modtage en IP-adresse fra routeren automatisk. Hvis telefonen har en AC -adapter, slutte den til telefonen som godt.
    10

    Tænd for strømmen til den hardware IP telefon. Vente på at telefonen at formatere og vise telefonens konfiguration IP-adresse på LCD-skærmen . Selv om den konfiguration IP-adresse varierer fra telefon , bør det være lig " 192.168.1.200 ".
    11

    Åbn en webbrowser på en computer forbundet til samme bredbånds routeren som VoIP-server og hardware IP telefon . Gå til den IP-adresse, der vises på skærmen af hardwaren IP-telefon . Der henvises til brugsanvisningen til hardware IP-telefon for standard brugernavn og password for at få adgang til hjælpeprogrammet.
    12

    Klik på " Configure ", " Install " eller " Setup" linket i hardware IP telefoner ' webbaserede konfigurationsværktøj. Følg vejledningen på skærmen for at opsætte lokale VoIP eller SIP-server oplysninger og hente indstillingerne til den hardware IP-telefon . De eneste nødvendige indstillinger for tilslutning af telefonen til den lokale server er SIP-server navn, SIP-server IP-adresse og brugernavn og adgangskode.
    13

    Indtast værdierne i de relevante felter , og klik derefter på " OK "eller " Opdater "-knappen. Vent, mens konfigurationsprogrammet gemmer indstillinger og henter dem til den hardware IP-telefon . Genstart hardware IP-telefon , hvis du bliver bedt om at gøre det.
    14

    Tilslut og konfigurere en anden hardware IP-telefon til samme router og lokale netværk.
    15

    Bemærk de lokalnumre vises på telefonernes skærme . Brug tallene til at placere intercom eller telefonkonferencer på telefoner forbundet til den lokale server og netværk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Hvisk i Ventrilo 
    ·Sådan Tillad VoIP Over WCDMA 
    ·Ulemperne ved VoIP 
    ·Sådan tilføjes SIP Ruter i Nortels Signaling Server 
    ·VoIP nummerportabilitet Regler 
    ·Hvordan man gennemfører SIP protokoller 
    ·Hvad Er VoIP Socket Ports 
    ·Hvordan indstiller jeg VoIP derhjemme 
    ·Sådan Beregn båndbredde til VoIP 
    ·Sådan bruges Verizon VoIP 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvorfor mit trådløse signal er kun 54 Mbps 
    ·Hvordan kan jeg sætte WiFi på min ældre bærbar 
    ·Tutorial om Network Attached Storage 
    ·Sådan tilføjes et faxmodem 
    ·Sådan Ping IP men ikke Computer Name 
    ·Sådan Se sikkerhedscertifikater gemt på din computer 
    ·Laptop Krav til Web 
    ·Hvordan man opbygger en Client Server Computer 
    ·Sådan opdaterer ACL 
    ·Alternativer til Ethernet Ledningsføring 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com