| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Voice Over IP >> Content
    Hvordan at foretage gratis opkald via internettet
    Foretage gratis telefonopkald via internettet er en simpel proces, hvis du har den rigtige hardware og software. Dette er en fantastisk måde at komme i kontakt med venner og slægtninge i fjerne steder , uden at skulle betale de høje omkostninger ved lange afstande afgifter på traditionelle fastnet linjer eller internationale opkald gebyrer på mobiltelefoner. Ved anvendelsen af ​​denne tutorial , vil vi gå gennem processen med at hente og bruge Skype og Google Chat som to populære eksempler på VOIP software. Ting du skal
    mikrofon ( ofte indbygget i computere og bærbare computere )
    Vis Flere Instruktioner
    Brug Google Chat at foretage gratis telefonopkald via internettet
    1

    Brug din computer og internetforbindelse til at foretage telefonopkald udnytter teknologi kaldet Voice over Internet Protocol ( VOIP) . De fleste udbydere nu opkræve et gebyr for opkald til jordledninger og mobiltelefoner , men computer-til- computer- opkald er normalt gratis , selv om begge brugerne normalt skal være på det samme program. Hvis du ønsker at ringe til en person ved hjælp af VOIP, sørg for, at din computer har en tilsluttet mikrofon.
    2 p Der er snesevis af virksomheder, som nu leverer VOIP kapacitet , men to af de nemmeste og mest populære at bruge er Skype og Google. Hvis du allerede bruger Gmail , Googles Chat service er særlig let at bruge. Hvis ikke, tilmelde dig en e-mail- konto via Google for at bruge deres service . E-mail- konti er gratis og tager kun et par minutter at sætte op . Når du har oprettet din Gmail-konto , er du klar til at gå.
    3

    Log ind på Gmail . Når du begynde at sende e-mails, vil Gmail gemme dine kontakter, så du ikke behøver at indtaste e-mail- adresser hver gang. Hvis du er ny til Gmail , skal du gå ind i " Settings " fanen i øverste højre hjørne af dit vindue , og klik derefter på " Konti og import " fanen. Den første børsnoterede mulighed vil være "Importer mails og kontaktpersoner ", som du kan klikke på for at importere mail og kontaktoplysninger adresser fra en anden e-mail- konto. Gmail vil også bruge din kontaktliste til at lade dig vide, hvem der er online til at chatte. Kun andre Gmail-brugere kan chatte med dig via Google Talk, men du kan bruge din Gmail-adresse for andre chat-tjenester . Såsom iChat på Mac-computere eller Adium . For at gøre nogen chatter selv, du først nødt til at downloade Google Talk.
    4

    Gå til http://www.google.com/talk/. Vælg "Video Chat Right From Gmail ", og derefter " Install Voice and Video Chat . " Sørg for, at computerens operativsystem opfylder de anførte krav. Et vindue skal poppe op , der lyder : "Du har valgt at åbne GoogleVoiceandVideoSetup.dmg . " Klik på "OK " for at gemme denne fil på skrivebordet eller åbne det . Dobbeltklik på GoogleVoiceAndVideo.mpkg fil, som skal begynde installationen. Når installationen åbnes , skal du klikke på "Fortsæt ". Vælg din harddisk som destination , og klik på " Fortsæt " igen. Klik på " Install" , og processen skal begynde . Du bliver nødt til at lukke ud af alle aktive web browser sider . Det kan også bede dig om en adgangskode for at installere software på din computer , afhængigt af dine indstillinger.
    5.

    Når du ser det vindue, der siger, " Install Lykkedes " og en grøn markering , kan du klikke på "Luk ". Du kan også lukke ud af den fil, der havde installationsfilen i det. Åbn en webbrowser , og opdrage Gmail. Log i. På den venstre side bar , vil du se en liste af muligheder der begynder med " Compose Email ". Nederst på denne liste , kan du se " Chat ", og under det, din Gmail brugernavn. Når du har alle dine kontakter importeres til Gmail , vil du se brugernavne nedenfor din med et grønt ikon ved siden af ​​dem, når disse brugere er online. Blot dobbeltklikke klikke på deres navn for at starte en chat. Hvis kontaktpersonen har kun en grøn cirkel , de er kun tilgængelig for tekst chats. Hvis brugeren har et grønt telefon ikon, kan du stemme chatte . Og hvis kontakten har et grønt kamera ikon, kan du videochatte . Når du åbner chatvindue , vil du se kontaktpersonens navn opført på toppen og en kasse med et gråt omrids , som du kan begynde at skrive ind til tekst chats. For at starte et telefonopkald til den person , klik på " Video & mere" linket i bunden af kassen, og vælg "Start voice chat " valgmulighed. Du skulle høre en ringetone , indtil din kontaktperson besvarer opkaldet på den anden ende . Når du hører din ven svar, bare begynde at tale , som du ville gøre i enhver telefonsamtale .
    Brug Skype til at foretage gratis telefonopkald via internettet
    6

    Skype ligner til Google chatte funktion. Først skal du gå til http://skype.com/og klik på "Download ". Åbn filen og kør gennem installationsprocessen . På en Mac kan du bare trække Skype logo til programmappen , og det vil kopiere til din harddisk . På en pc , skal du dobbeltklikke på Skype -ikonet og følg installationsprocessen. Når du har fuldført installationen, åbner programmet .
    7

    Når Skype åbner , vil du se et vindue, der ligner chat programmer som iChat eller AOL , notering dit navn øverst . Du kan gå ind i den øverste menu og importere dine kontaktpersoner eller tilføje kontakter en for en . At foretage et telefonopkald til en anden Skype-bruger , du har brug for deres login navn eller email adresse , de brugte til at oprette deres konto. Brug disse oplysninger til at tilføje den person, du vil ringe til en kontakt. Hvis kontaktpersonens navn dukker op i din liste med en grøn check ud for det , så kan du ringe eller chatte med dem . Klik på brugerens navn på listen én gang og de ​​forskellige chat muligheder vil dukke op i et lille vindue . Du kan begynde at skrive i det hvide felt for en tekst chat , eller klik på telefonen ikonet for at begynde at kalde . Du skulle høre en ringetone og derefter din kontaktpersons stemme, når de svarer. Begynde at tale som du ville på enhver telefonsamtale .
    8.

    Nu hvor du ved hvordan man bruger Google Talk og Skype , kan du sikkert regne ud de fleste af de andre programmer , der er tilgængelige , da de fleste er struktureret på samme måde. Tal med dine venner og kolleger for at finde ud af hvilken applikation fleste af dem bruger . Du kan også prøve forskellige udbydere til at se, hvad der virker bedst med dit system .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fordele & Ulemper af VoIP 
    ·Sådan måler Latency & Jitter på VoIP 
    ·Sådan installeres Optimum Voice 
    ·Sådan Optag Lyd på Ventrilo 
    ·Sådan nulstilles en Linksys Phone Adapter 
    ·Sådan Slut en MTA XT 
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding en Avaya Phone 
    ·Sådan Deltag Ventrilo 
    ·Sådan har Voicemail for en VoIP telefon 
    ·Sådan Konverter en Fastnet til VoIP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slut Både en Wired & en trådløs computer til …
    ·Sådan downloader Mail Fra Exchange Via POP3 
    ·Sådan dele en Photo Gallery 
    ·Hvordan konfigurerer jeg en Netgear WGR614 Wi- Fi-route…
    ·Sådan Slut en Linksys WRT310N router til en DSL- Syste…
    ·Sådan Put en sikkerhedskode på en Cricket Modem 
    ·Microsoft Network Monitoring Tools 
    ·Hvem Er Domain Controller 
    ·Sådan øge følsomheden af ​​en trådløs G -Link modt…
    ·Sådan Forklare Term Internet Protocol 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com