| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Typer af Wireless LAN Technologies
    En trådløs LAN eller " lokalnet ", er en type data forbindelse, der fungerer ved hjælp af radiobølger . Wireless LAN-teknologi er almindeligt anvendt til at tilslutte mobile enheder til internettet uden kabler , så brugerne kan bevæge sig frit inden for dækningsområdet . Mens det generelle princip forbliver den samme, forskellige anvendelser af teknologien er til rådighed. Hjem netværksteknologi

    Hjem netværk er en af ​​de mest almindelige typer af trådløst LAN. Trådløse hjemmenetværk teknologi er beregnet til at blive brugt over en forholdsvis kort afstand , som regel en radius på under 200 meter . Hjem trådløst udstyr er baseret på " 802.11 " standard . Alle enheder, der overholder denne standard er bygget til at være kompatible med hinanden, selv om de er bygget af forskellige virksomheder.

    I en grundlæggende trådløse hjemmenetværk setup, en enkelt anordning, der typisk fungerer både som router og adgang punkt . Det betyder, at når enheden er tilsluttet til internettet, er det automatisk opretter et netværk signal og sender den i hele hjemmet. Sådanne anordninger kan normalt købes for under 100 dollars . Enhver kompatibel 802.11 -enhed, såsom netkort i en bærbar computer eller håndholdt computer , kan dele den netværksforbundne Internet signalet , så længe de er inden for rækkevidde .
    Wide Area Network Technology
    < br >

    Wide Area Network -teknologien fungerer på stort set samme måde som en grundlæggende trådløse hjemmenetværk , men er beregnet til at blive brugt over længere afstande. For at opnå dette , er højere magt transceivere og mere specialiserede antenner anvendes. Teknologien bag et wide area network stadig bruger 802.11 forbindelsen standard , selvom det er beregnet til længere rækkevidde applikationer.

    Et almindeligt eksempel på wide area trådløst netværk teknologi er som et bindeled mellem to bygninger . For eksempel kan en organisation ønsker at linke to af dens positioner i en by . I et sådant tilfælde kan løbe fysiske ledninger mellem bygningerne være dyrt og tidskrævende. Med et wide area network , kan organisationen placere langtrækkende antenner i begge placeringer og danne en trådløs forbindelse . Denne teknologi giver en lang -distance -forbindelse for at nå op til 10 miles, afhængigt af forhindringer og miljømæssige faktorer .
    Business Network Technology

    business-netværk udvider på den grundlæggende teknologi af et hjem LAN , og tillader, at flere forskellige adgangspunkter , der skal tilsluttes på én gang . Disse adgangspunkter al udsendelse på én gang, skabe et samlet signal, der kan dække mange forskellige områder af en bygning. Til brugeren, er kun ét netværk signal til stede, selv om mange separate adgangspunkter rent faktisk er forbundet med hinanden .

    Et business-netværk , de adgangspunkter sender det trådløse netværk signal holde sig til 802.11-standarden , hvilket gør dem tilgængelige ved næsten alle trådløse enheder . Disse adgangspunkter er som regel de samme billige off-the -shelf enheder, et hjemmenetværk bruger. I stedet for at være direkte forbundet til internettet , dog er de adgangspunkter i en virksomheds netværk forbundet til en " hub ". Navet deler internetforbindelsen i flere streams , og giver to eller flere adgangspunkter til at sende det samme signal .
    Enterprise Network Technology

    En virksomhed trådløse LAN er mest komplekse form for netværksteknologi. Enterprise netværk er endnu større end standard business-netværk . På grund af denne kompleksitet og størrelse er yderligere teknologi, der anvendes til at gøre nettet nemmere at konfigurere , administrere og fejlfinde . Denne type LAN er mest almindeligt forekommende i virksomhedernes , akademiske eller offentlige indstillinger.

    I en virksomhed trådløst LAN er data styres af en central trådløs controller. Denne regulator er faktisk en kraftig computer . Adgangspunkter forbindelse til denne centrale controlleren trådløst , hvilket fjerner behovet for direkte kabelforbindelser. Den centrale controller er i stand til at re- konfigurere hver adgangspunkt efter behov. Fordelen ved denne teknologi er, at netværket teknikere kan foretage ændringer fra et sted , uden at skulle programmere hvert adgangspunkt manuelt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·En tutorial på AT & T Sierra Wireless HSDPA Adapter 
    ·Vigtigheden af ​​trådløse lokalnetværk 
    ·Hvordan til at købe en trådløs internetforbindelse C…
    ·Hvordan man udvider en 2Wire Network Via Airport Expres…
    ·Hvordan Wireless adaptere Work 
    ·Hvad er farerne ved en usikrede Wi -Fi 
    ·Sådan Tænd en trådløs adapter 
    ·Linksys Wireless Network Problemer 
    ·Sådan Find en Mac Address Off af PC WiFi -kort 
    ·Kan WiFi være hurtigere end Wired 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilslut en USB til en Dual Speed ​​Ethernet Conv…
    ·Sådan deaktiveres SSL V2 
    ·Hvordan man gør Kabelnetværk Fra en Xbox 360 til en c…
    ·Sådan Set Up en trådløs HP Laptop 
    ·Hvad er Video Beskeder 
    ·Hvor langt Må WiFi hotspots Reach 
    ·Forskellene mellem Ethernet hubs og Switch Routere 
    ·De typer af protokoller , der opererer i OSI 
    ·Sådan Beregn Broadcast IP 
    ·Hvordan du forbedrer din Facebook tilstedeværelse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com