| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Bluetooth Klargøringsvejledning
    Bluetooth er en praktisk form for personlige netværk , der fungerer enkelt og nemt. Hook op Bluetooth-udstyr som en mobiltelefon eller stereo hovedtelefoner til enhver ny computer og nyde den lette forbindelsen og pålidelighed denne nye protokol giver. De fleste enheder vil have en nogenlunde fleksibel rækkevidde og styrer personlige lyd ligesom mobiltelefoner håndfri , flytning af billeder taget på telefoner til computere og trådløse udskrivning . Typer af Bluetooth-applikationer

    Når Bluetooth får begyndt, er et piconet dannes , som består af to eller flere noder. Uvægerligt et system som dette består af en lytter station og en anden enhed, som sender , når det er aktiveret. En Bluetooth håndfri system vil have en øresnegl eller en anden enhed , der lytter ud til transmissioner .

    At sætte det op med en mobiltelefon , vil det først at blive anerkendt af telefonen. Så efter det er blevet godkendt , vil en adgangskode skal indtastes i telefonen ( i nogle tilfælde også på den anden enhed). Standarden pass kode er 0000 , men nyere enheder har seks cifre . Der skal være en fin balance mellem bekvemmelighed selverkendelse og besværet med at dreje dette fra for at øge sikkerheden . Sandsynligheden for et brud er ganske lav, da de mindste enheder ikke normalt har mere af en rækkevidde end 3 meter .

    Nogle gange er der mere end én enhed arbejder i et scatter netværk, hvor bevægelsen af ​​data deles mellem to eller tre enheder, der veksler mellem controller og kontrolleret .

    en stereo Bluetooth-enhed vil have streaming stereomusik spiller ind hovedtelefoner og vil lytte ud for et andet signal , som afbryder dette og dirigerer en telefon signal til hovedtelefonerne. Hovedtelefonerne har en indbygget mikrofon , der sender til mobiltelefonen , og når opkaldet er i løbet af de stereomusikoptagelser afkast.

    Bluetooth kan også bruges til at sideloade billeder fra et kamera - telefon til en bærbar computer. Disse enheder kan også levere ringetoner til en mobiltelefon fra internettet downloades på en bærbar computer.

    Bluetooth giver den bedste form for trådløs udskrivning.

    Endelig Nintendo Wii bruger Bluetooth til at kommunikere mellem sine enheder.
    De forskellige typer af Bluetooth System

    Bluetooth bruger en radio teknologi kaldet frekvens -hopping spredt spektrum , der bruger 79 frekvenser, og er i stand til at foretage flere tilslutninger samtidigt . Der er tre klasser af Bluetooth-standarden , klasser 1 til 3 . Klasse 1 er 100 mW og rejser op til 300 meter . Disse enheder er temmelig sjældne , da de fleste mobile enheder er klasse 2 og gå en afstand på op til 30 fod med en udstrålede output på 2,5 mW . Klasse 3 kun rejser 3 meter og udstråler kun 1 mW .

    Bluetooth erstattet den lidt akavet infrarøde trådløs print med meget mere fleksibilitet og en bedre båndbredde , selvom det ikke er særlig høj båndbredde.
    < p> Den lethed, hvormed enhederne forbindelse til hinanden betyder, at de er ideelle til privat brug , og et enormt antal Bluetooth-enheder er blevet skabt til fritid forbrug. Mobiltelefoner bekvemt overføre data frem og tilbage fra bærbare computere via Bluetooth --- og Apple Macintosh , Windows og Linux har masser af bilister til at konfigurere Bluetooth på computer -enheder.

    En ny computer vil have noget problem tilslutning til et Bluetooth enhed, da driverne er inkluderet i alle nye operativsystemer. En Bluetooth-enhed vil forbinde let som en " Plug-and- play "-enheden.
    Connection protokoller

    Bluetooth fungerer som en lagdelt protokol og har tre obligatoriske protokoller , der styrer opdagelse , der forbinder og link kontroller. Der er også mange valgfrie protokoller. Bluetooth opererer på en 3 -bit MAC-adresse , hvilket forenkler protokollen noget . Normalt kan en master -enhed oprette forbindelse til op til syv enheder, men det kan også være at lytte til op til 255 flere enheder, der er i standby-tilstand , klar til at blive tændt af master-enheden . Bluetooth fungerer på licensen fri 2,4-2,4835 GHz ISM -båndet. Det griber ikke ind på nogen måde med 2,45 GHz-båndet anvendes til andre enheder som routere og trådløse telefoner . Det opdeler båndet i 79 frekvenser , at det ændrer sig til 1600 gange i sekundet . Ligesom mange andre netværksenheder i dag , Bluetooth har til formål at reducere strømforbruget og opnår dette ved at reducere sendetid.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·DIY Trådløst internet antenne 
    ·Hvordan man opbygger en High- Gain Omni Antenna 
    ·Sådan Test trådløse signalstyrke 
    ·Risikoen for trådløse hjemmenetværk 
    ·Sådan Setup en trådløs repeater med Netgear WG602 AP…
    ·Sådan Slut en 2010 MacBook Pro til AT & T Wireless 
    ·Sådan Break Trådløst internet Firewall 
    ·Hvordan man laver en Wi- Fi Connection Med en Toshiba S…
    ·Rundstråleantenne Typer 
    ·EasyTether Kørselsvejledning 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slet VPN i Windows 7 
    ·Fordele & Ulemper ved etablering af VPN 
    ·Hjælp med Network File Structures 
    ·Magic Jack Problemer 
    ·Sådan Script en CGI proxy 
    ·Hvad er forskellen mellem switche og routere 
    ·Hvordan man gør Wireless Fildeling 
    ·Sådan fjernes et modem på Dell 8250 
    ·Hvad er Wireless Protocol 
    ·Sådan bruges Hulu på PS3 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com