| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Hvad er en trådløs printserver
    ? Trådløse printerservere er en enhed, der erstatter printerkablet (bruges til at tilslutte printeren til computeren eller netværket switch /hub) med en trådløs forbindelse. Ved hjælp af en trådløs printerserver er en omkostningseffektiv løsning, der kan reducere omkostningerne ved at installere en printer ved at eliminere printerkablet samt arbejde, som kræves for at installere selve kablet. Derudover trådløse printerservere normalt kan installeres i en rimelig kort tid , hvilket gør dem til et fremragende valg for midlertidige installationer , som kan være påkrævet for en messe . Typer

    Trådløse printerservere understøtter alle gængse printerinterfacer herunder Centronics (også kendt som parallel ) , ethernet og USB. Det er vigtigt at fastslå, hvilken printer interface ( s) din printer er udstyret med , før du køber en trådløs printerserver.
    Technology, Fabrikanter og Cost

    Most trådløs printerserver servere udnytte WiFi-teknologi , som det er relativt billigt og omsiggribende . I kontorer allerede udstyret med en WiFi -adgangspunkt , kan omkostningerne til at tilføje en trådløs printerserver ligge langt under $ 100, med mange tilgængelige for omkring halvdelen denne pris. Trådløse printerservere er lavet af flere producenter , herunder Netgear , Hawking Technologies, ASUS og HP , for at nævne et par stykker.
    Interference

    WiFi-teknologi anvender primært den 2,4 GHz ( uden licens ) bånd . Dette band er også udnyttes af trådløse telefoner og flere andre trådløse enheder . Det er vigtigt at sørge for, at så få trådløse enheder som muligt deler dette spektrum , eller intermitterende ydeevne problem kan opstå med enten WiFi udstyr eller de andre enheder, der deler den spectrum.WiFi udstyr også må aldrig installeres hvor som helst i nærheden af ​​en mikrobølgeovn . ovn
    Krav

    For at lette installationen, software og instruktioner fra flere komponenter er nødvendige : ( a) i vejledningen til dit adgangspunkt (WiFi -forbindelse ), og installations-cd'en, ( b ) den cd , der fulgte med printeren, og ( c ) den trådløse printerserver , installation manual, og CD. Hvis du ikke kan finde disse materialer , kan de sandsynligvis hentes fra producentens websted. Du skal bruge fabrikat og modelnummer devices.In nogle tilfælde - nemlig hvis du arbejder i et netværksmiljø - vil du også brug IP-adresser for adgangspunktet og muligvis printeren og en åben IP-adresse, kan henføres til den trådløse printerserver .
    installation

    steder med et eksisterende adgangspunkt , det første skridt i installationen er at hente konfigurationsindstillingerne fra adgangspunktet således at den trådløse printerserver kan blive matchet med adgangspunktet. Hvis du tilføjer et nyt adgangspunkt , skal du sørge optage den kanal , SSID ( hvis du har brugt en), IP-adresse ( hvis en sådan er tildelt) , og de ​​sikkerhedsmæssige koder til revision, når du installerer din trådløse print server.With mange producenter , når printernetkortet er tilsluttet og tændt op , processen med at forbinde netværkets computere til printeren er ligetil. Normalt er denne består i at finde en placering til den trådløse printerserver umiddelbart i nærheden af printeren, tilslutte printeren interface stik til den trådløse printerserver , tilslutte den trådløse printerserver ind i en stikkontakt og tænder for apparatet op . De fleste, hvis ikke alle , trådløs print servere forsyning alt hvad du behøver for at tilslutte enheden - med undtagelse af Centronics (parallel ) printer sort, som kræver, at du giver din egen printer cable.Once installationen er færdig, er det næste trin at konfigurere den trådløse printerserver. De fleste producenter inkluderer nu en cd setup program med din trådløse printerserver. Typisk vil disse software setup programmer bede dig om at give oplysninger om, hvordan dit adgangspunkt er konfigureret, men for de fleste brugere , vil standard svar work.Once den trådløse printerserver installation program er færdigt , skal du installere printeren på nøjagtig samme måde som hvis fastgørelse via printerkabel.
    Anbefalinger
    p Hvis der er en eksisterende adgang installeret punkt er en trådløs printerserver, lavet af samme fabrikant anbefales, da det vil normalt forenkle installation.In tilfælde, hvor et eksisterende adgangspunkt anvendes meget, som på et kontor , der omfatter mange mobile eller transient ansatte, som benytter WiFi -tilsluttede notebooks , tilføjer en anden for at oprette forbindelse til det trådløse printerserver kan være tilrådeligt , så du ikke lægge alt for tung en belastning på den tilgængelige båndbredde til din primære adgangspunkt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fordele ved Deaktivering af Broadcasting på din SSID 
    ·Sådan oprettes en Wi -Fi- profil for at oprette forbin…
    ·Sådan Slut en Alltel Card WRT610N 
    ·Sådan Find en SSID 
    ·Hvordan til at forbinde computere til AT & T Wireless D…
    ·Sådan Setup et Ad hoc-netværk på din laptop 
    ·Sådan oprettes forbindelse til et trådløst netværk …
    ·Hvor langt Må WiFi hotspots Reach 
    ·Hvordan at slippe af BT Openzone 
    ·Tilslutning WiFi antenne i AP'en 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Er Google Search Bar Arbejde 
    ·Sådan installeres PCMCIA Modem Cards 
    ·Sådan Find Canonical Tags 
    ·Sådan adgang til din T-Mobile Fastnet Voicemail 
    ·Sådan Network Windows XP Home & XP Professional 
    ·Sådan foretages fejlfinding VPN Med Windows XP SP1 
    ·Sådan Wire et Cat- 5e Jack 
    ·Sådan oprettes et selvsigneret certifikat i Apache 
    ·Hvordan at finde ud af adgangsnøgle på din trådløse…
    ·Sådan Konverter båndbredde til Gennemløb 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com