| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Om Wireless Credit Card Terminals
    Som den amerikanske økonomi vokser mere afhængige af kreditkort som betalingsmiddel , er behovet for kreditkort forarbejdning kapaciteter har udvidet uden behovet for et traditionelt kabelbaseret netværksforbindelse . Med udbredelsen af mobiltelefoner og trådløse datanetværk , har evnen til at behandle kreditkort via en sikker trådløs forbindelse lokket mange handlende til en trådløs forædling . Det er vigtigt at undersøge funktionen , effekter ydelser og andre emner med relevans til trådløse kreditkort terminaler . Funktion

    Mange mennesker ser købmænd behandle kreditkort i en subtil form for ærefrygt , uden ledninger fastgjort til det kreditkort terminal og ingen indlysende netværksforbindelser , er de tilbage spekulerer på, hvor transaktionen er behandlet. I praksis er den trådløse kreditkort terminal lidt mere end en modificeret "smart phone ", begrænset til udførelsen af ​​én funktion meget, meget godt. Når købmanden glider kreditkortet gennem terminalen , en magnetisk sensor læser titusinder af små magneter på kortets magnetstribe . Orienteret til en fysisk repræsentation af binær kode , magneterne fortælle terminalen vitale kreditkortoplysninger såsom kontonummer og udløbsdato. Terminalen derefter syntetiserer disse oplysninger i et trådløst signal, som den kommunikerer på tværs af en sikker trådløs dataforbindelse som f. eks. 3G CDMA eller GSM , ofte ved hjælp af en særlig sikker kanal leveres af store trådløse operatører som Sprint eller AT & T. Når kreditkortet netværket behandler transaktionen er et svar tilbage til terminalen på tværs af samme sikker trådløs forbindelse , fuldføre transaktionen .
    Effects

    ægteskab kredit kort behandling terminaler til trådløse kommunikationsprotokoller har haft en dybtgående indvirkning på handelsskibe evner , og på en større skala, den samlede økonomi. Ved at frigøre købmænd at binde af kablede netværk , tillader trådløse terminaler handlende til at drive virksomhed på området, på loppemarkeder eller andre områder med ingen telefon service, på kundens forudsætning, eller endda på stedet ved afslutningen af ​​et job. Denne udvidelse af markedet har løftet geografiske krav til virksomhederne , så de kan blomstre med erhvervslivet , de ellers ikke ville få . Når handlende og små virksomheder trives, så gør økonomien yderligere udvidelse af de positive virkninger af trådløse kreditkort terminaler .
    Fordele
    p Som nævnt i afsnit 2 ovenfor har de positive effekter på købmænd været dybtgående. Ved at frigøre købmænd kablede krav forbundet med traditionelle terminaler , i høj grad trådløse kreditkort forarbejdning udvider rækkevidden af mange små virksomheder. Ud over denne ekspansion imidlertid trådløse terminaler har også andre fordele . Med en trådløs terminal , for eksempel købmænd frigøre sig fra den ekstra regning for en dedikeret telefonlinje. Handlende, der opererer i flere forskellige steder ikke behøver at have en dedikeret terminal i hvert sted , i stedet kan de flytte en enkelt terminal mellem lokaliteter . Endelig kan handlende, der driver virksomhed i landdistrikter eller områder med ingen telefon tjeneste ( såsom loppemarkeder , pistol udstillinger eller andre midlertidige placeringer ) behandle trådløse transaktioner, når de ellers ville være begrænset kun til kontanter.
    < Br > Overvejelser

    i betragtning af de enorme fordele, der kommer med trådløse kreditkort terminaler , ville man forestille sig, at valget af en trådløs terminal ville være en nem beslutning for en mobil købmand . Fordi trådløse terminaler kræver en overflod af teknologi, som ikke findes i mere traditionelle terminaler , de er væsentligt dyrere end deres kablede kolleger. Afhængig af den udstedende bank, kan nogle terminaler også kræve en ekstra trådløs dataplan fra en større trådløse luftfartsselskab , og dette krav vil udgøre en yderligere omkostning , undertiden gør trådløse terminaler uoverkommeligt dyrt for små virksomhedsejere
    < br . > Misforståelser

    Ved første øjekast kan nogle forbrugere udtrykker bekymring over sikkerheden for trådløse kreditkort forarbejdning. I virkeligheden er imidlertid trådløse terminaler er så sikker eller endnu mere sikker end deres kablede kolleger. Moderne trådløse terminaler bruger high -grade datakryptering til at sende følsomme kontooplysninger på tværs af en allerede digitalt sikret trådløs forbindelse, hvilket gør deres følsomme transmissioner næsten uimodtagelig for den teknologiske aflytning.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du en USB til at arbejde for DSL 
    ·Sådan Set Up Wireless Email 
    ·Sådan ændres det SSID på en ekstern trådløs 
    ·Problemer med Wireless Network Security 
    ·Typiske Trådløse Setups 
    ·Sådan aktiveres Wireless på en Inspiron 1526 
    ·Sådan Find ud af hvad din NETGEAR sikkerhedsnøglen 
    ·Hvordan Wireless adaptere Work 
    ·Sådan Aktiver Bluetooth på en Dell Inspiron 1501 
    ·Linksys Wireless Card problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter en IP Mask 
    ·Hvordan opsætter jeg en Linux computer til at dele en …
    ·Sådan Set Up en Microsoft VPN 
    ·Hvordan at oprette en Linksys Router på en Dell-comput…
    ·Netværk Trafik analyseværktøjer 
    ·Sådan Slut trådløse enheder 
    ·Sådan at genkende symptomerne på depression 
    ·Sådan tilføjes en webadresse til Google 
    ·Sådan deaktiveres DSL 
    ·Hvad er en Uplink port på en router 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com