| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Om trådløse netværk
    Computere , printere , mobiltelefoner og spillekonsoller , er almindelige eksempler på gadgets og udstyr, der benytter trådløst netværk . Trådløst netværk giver fleksibilitet og mobilitet. Det tilbyder avancerede netværks teknologi til databehandling og kommunikation , der giver timevis af underholdning og produktivitet for enkeltpersoner og virksomheder. Det er en problemfri måde at opnå netværksforbindelser , hvilket sparer en masse tid og kræfter. Funktion

    Trådløst netværk , som navnet antyder, er en form for netværk , der eliminerer brugen af ledninger eller Ethernet -kabler til at forbinde computere, printere og spillekonsoller til hinanden. Radiobølger og mikrobølger , der anvendes i trådløse netværk til at tillade kommunikation mellem disse ressourcer eliminere brugen af ​​fiberoptiske kabler almindeligvis anvendes i kablede netværk .
    Features

    IEEE 802.11-standarden er, hvad et trådløst netværk bruger . Der er flere stationer kommunikerer med hinanden ved hjælp af en udsendelse på 2.45GHz eller 5GHz . Der er computere, såsom bærbare computere , der kommer med en indbygget trådløst kort . Ældre modeller af computere, printere og spillekonsoller muligvis et trådløst kort installeret først gennem deres hubs eller slots for at arbejde i et trådløst netværk. Man ville forbinde den trådløse router , hvilket er adgangspunktet ( AP) , med et Ethernet-kabel til DSL-eller bredbånds routeren og derefter konfigureret med de nødvendige legitimationsoplysninger såsom netværkets navn og adgangskode. Hver ressource ville så meddele trådløs router, som det vil finde automatisk. Hvis den trådløse router har brug godkendelse for tilslutning , vil den autoriserede ressource komme igennem med brugeren at skrive adgangskoden til godkendelse.

    Typer

    Der er to typer af trådløse netværk : BSS ( basic Service Set ) , også kendt som infrastruktur BSS og IBSS ( Independent Basic Service Set ) . I BSS eller infrastrukturtilstand , er der en hovedcentral , også kendt som adgangspunktet ( AP) , hvor andre stationer forbinder til den. Al kommunikation går gennem AP . Med IBSS , er der ikke behov for en AP eller hovedcentral , så alle stationer til at kommunikere direkte og uafhængigt. IBSS er almindeligt kendt som ad hoc-netværk , hvilket betyder, at det kommunikerer bruge peer -to- peer-netværk .
    Overvejelser

    Før trådløst netværk kan fungere, bør der være en klar forståelse af de behov og krav. Der bør være nøje overvejelser i forhold til at gøre ordningen mere sikker. For eksempel er det lettere for hackere at hacke ind i et trådløst netværk i modsætning til et kabelforbundet netværk , fordi nogle brugere ville oprette deres uden at aktivere den sikkerhed og kryptering funktioner. I de fleste tilfælde har mange basisstationer WEP ( Wired Equivalent Privacy) slået fra som standard , forlader netværket sårbart over for angreb. For at sikre, at netværket er sikkert , må man overveje at bruge WEP -og WPA (WiFi Protected Access ) . Omkostningerne burde også være en anden faktor til at overveje . Til hjemmet computing eller mindre virksomheder , ville det være billigere at oprette et trådløst netværk i forhold til større virksomheder ikke bare kun med hensyn til antallet af bruger-og systemfiler forbindelser, men hvordan trådløst ville fungere i en større eller bredere område. Større virksomheder kombinere anvendelsen eller kablede og trådløse netværk. Brug hotspots og giver brugerne mulighed for at bruge VPN ( virtuelle private netværk ), kan bidrage til at mindske risiciene og tillade brugere at få adgang til netværket, stort set , hvor som helst.
    Fordele

    Trådløst netværk gør det lettere for brugere at oprette forbindelse uden besværet med at forsøge at oprette forbindelse ved hjælp af Ethernet-kabler . Man kan være flere hundrede meter væk fra adgangspunktet og stadig være i stand til at oprette forbindelse med trådløse forbindelser. I kablede netværk , har en til at bekymre sig om, hvordan du opretter forbindelse til netværket , når du flytter fra et rum til det andet. Brug af trådløst netværk giver brugeren mulighed for at være mobile inden for rækkevidde af det signal , uden at skulle bekymre sig om kablerne ikke nå havnene.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Bloker mine naboer i at bruge My Wi -Fi 
    ·Sådan Set Up en HP Deskjet 6980 for Wireless 
    ·Sådan Set Up en computer til computer Ad hoc-netværk 
    ·Sådan bruges en Wi -Fi uden dine data blev stjålet 
    ·Sådan konfigureres et PCI trådløst kort til en tråd…
    ·Sådan får du gratis internet på en bærbar computer 
    ·Beskrivelse af Sprint 4G 
    ·Sådan Tilslut til Wireless på T41 IBM Notebook 
    ·Sådan gendannes en trådløs netværksadapter 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en trådløs forbindels…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver et netværk mellem en Mac og en PC 
    ·Sådan Bridge en WET200 til en WRT54GS 
    ·Sådan konfigureres en 2003 Proxy Server 
    ·Sådan Set Up en Time Warner Modem Router 
    ·Sådan bruges fuldt kvalificerede domænenavne i en udv…
    ·Sådan oprettes en hjemmeside med WordPress 
    ·Sådan oprettes et selvsigneret SSL certifikat til en D…
    ·Sådan Find min trådløse router indstillinger i Windo…
    ·Sådan Detect computere på en trådløs forbindelse 
    ·Hvordan man opbygger en AirCard antenne 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com