| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Hvordan at oprette et trådløst netværk
    Et trådløst netværk giver større fleksibilitet og mobilitet. Desktops, laptops og andre enheder tilsluttet til det trådløse netværk kan få adgang til netværket hvor som helst i dit hjem eller kontor. Desuden kan du dele filer, enheder som printere og en internetforbindelse via et trådløst netværk. Trådløse netværk eliminere omfattende kabling . Her er hvordan du kan oprette dit eget trådløse netværk . Ting du skal
    Trådløs router
    kabelmodem
    Cables
    Antenner
    Trådløs netværksadapter (r)
    Wireless LAN -kort til stationære og bærbare computere
    Show Mere Instruktioner
    Opsætning af trådløst netværk
    1

    Vurdere dine krav. Lav en liste over alle enheder, der er nødvendige for at skabe netværk. Disse omfatter trådløse routere, trådløse netværksadaptere og knudepunkter , kontakter eller hubs , kabelmodem, trådløse LAN kort til stationære og bærbare computere , antenner , forstærkere , firewalls, trådløse broer og kabler. Tre typer af trådløse netværksteknologier udbredte er 802.11a, 802.11b og 802.11g. Alt udstyr, du køber bør støtte en af ​​disse teknologier , fortrinsvis 802.11g - den bedste ydende standard af de tre. Nogle af de grundlæggende enheder, som du vil kræve for at oprette et trådløst netværk og deling internetforbindelse på alle tilsluttede computere indeholder et bredbåndsmodem ( kabel eller DSL) , en trådløs router, trådløse LAN kort til alle desktops /laptops og /eller trådløst netværk adapter (e) ( noder) .
    2

    Tilslut dit bredbåndsmodem til den trådløse router. Du kan tilslutte modemet med routeren ved hjælp af en snor ( Ethernet eller CAT5 ) .
    3

    Tilslut den trådløse router med computere. Hvis dine computere har trådløse LAN- kort, kan du sætte dem op til at kommunikere direkte med den trådløse router. Hvis du ikke har kort til trådløst LAN , vil du kræve en trådløs netværksadapter per computer. I sådanne tilfælde vil den trådløse router kommunikere med det trådløse netværkskort ( r), som igen vil blive forbundet til hver computer. USB netværkskort anbefales. Disse kan tilsluttes til computere via USB-porten . Andre adaptere kræver Ethernet-kabel.
    4

    Tilslut alle computere i netværket til hinanden. Igen, hvis dine computere har trådløse LAN- kort, kan du sætte dem op til at kommunikere direkte med hinanden . Men hvis de ikke er udstyret med trådløse LAN- kort, vil du har brug for et trådløst netværkskort for hver computer. I sådanne tilfælde kan netværksadapter ( helst en, der har en USB- interface) være forbundet til hver computer og dens antenne kan bruges til transmission af trådløse signaler .
    Konfiguration Alle enheder og computere

    5

    Konfigurer den trådløse router. Dette kan gøres ved at tilslutte den trådløse router til en computer. Normalt er et Ethernet-kabel er forsynet med et trådløst netværk. Den ene ende af Ethernet-kablet skal tilsluttes til nogen af ​​de havne i den trådløse router (med undtagelse af porte mærket internettet eller WAN) . Den anden ende skal forbindes til LAN -porten på computeren . Åbn din browser og skriv admin webadresse. Dette vil blive omtalt i routerens brugervejledning. Det ville også nævne en login-navn og adgangskode, der kræves for at få adgang til routerens admin site. Når du er logget ind, skal du følge instruktionerne for at konfigurere din router og oprette en SSID ( et unikt navn til det trådløse netværk).
    6

    konfigurere hver trådløse netværkskort , hvis nogen. Hvis du har Windows XP installeret på computerne , vil systemet automatisk registrere netværkskortet , så snart den er tilsluttet. I andre tilfælde kan du nødt til at installere bestemte drivere . Sørg for, at du får en chaufførernes CD sammen med netværkskortet . Dernæst kan du nødt til at indsætte installations-cd'en til at konfigurere adapteren . Cd'en vil tage dig gennem hele installationen.
    7

    Sørg for, at bredbånd modem er konfigureret til internettet. Det er ikke , henvises til bredbåndsmodem brugervejledning for konfigurationsprocessen.
    8.

    Når netværksenheder er konfigureret , bør dit operativsystem viser et trådløst netværk ikon i statuslinjen (nederst på skærmen) . Processen med at forbinde computere til et trådløst netværk , kan variere afhængigt af operativsystem installeret . Der henvises til dit styresystems hjælpefil for detaljer. Men forbindelsen processen i Windows XP (og de ​​fleste andre Windows-operativsystemer ), forklares nedenfor.
    9

    Klik på trådløst netværk ikonen . En liste over alle tilgængelige trådløse netværk skal vises. Dette vil omfatte det trådløse netværk, du har oprettet . Kig efter SSID indtastet under opsætningen af den trådløse router. Hvis netværket ikke vises, opdatere skærmen , eller genstart alle enheder.
    10

    Klik på " Connect " efter valg af trådløse netværk. Du kan blive bedt om at oprette et netværk nøgle ( en adgangskode) for at få adgang til det trådløse netværk. Denne nøgle er påkrævet af alle brugere at oprette forbindelse til det trådløse netværk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Gør det selv Yagi Bredbånd Antenne 
    ·Sådan får KMail til at bruge en Kwallet 
    ·Sådan Put en Linksys BEFSX41 Into brofunktion 
    ·Wireless LAN Standarder 
    ·Sådan Sync en Mac Address Book mellem en bærbar compu…
    ·Sådan slutter en trådløs FIOS printer 
    ·Hvad er forskellen mellem Wireless B -og G adaptere 
    ·Sådan Setup offentlige trådløse Internet Service 
    ·Wireless LAN Produktivitet & Benefits 
    ·Sådan Opdater drivere til en Intel PRO /Wireless Card 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilslut en Netgear WNDR3300 Router 
    ·Hvad er en TPKT protokol 
    ·Min Cisco VPN er langsom i Microsoft XP Mode 
    ·Hvordan man laver en modem hurtigere til internettet 
    ·Hvad er de kontakter til Traceroute Command 
    ·Sådan bruges Symantec AI Builder 
    ·Sådan gendannes en NTS Partition Table 
    ·Accounting Internet Skoler 
    ·Sådan Find en IP-adresse på en Windows Vista-pc 
    ·Sådan Slut et Ethernet-kabel til en pc 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com