| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Sådan køber du en trådløs DSL Router
    Trådløs DSL internet er en ny teknologi . De fleste husstande i USA foretrækker trådløs ADSL ( eller nogen form for trådløs internetforbindelse ) på grund af mobilitet og bekvemmelighed det giver. Bortset fra andre enheder , du har brug for en trådløs DSL-router til at bruge en trådløs DSL-forbindelse . Trådløs DSL routere indarbejde flere funktioner afhængigt af krav. Her er hvordan du kan købe en kompatibel trådløs DSL-router til dit trådløse DSL-forbindelse . Ting du skal
    Antenne
    Hub /switch
    Netværksadapter
    Kabler
    Wireless LAN-kort
    DSL Router
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Find antallet af værter til at være forbundet til det trådløse netværk. Dette er antallet af LAN-porte , du skal kigge efter i det trådløse DSL-router . De fleste trådløse DSL routere har fire porte tillader fire kablede værter , herunder laptops, desktops , periferiudstyr og håndholdte . Brug en switch til at tilslutte mere kablede enheder. Bemærk, at hvis dine computere er udstyret med trådløse LAN-kort , er de ikke forpligtet til at være tilsluttet det trådløse DSL-router via kabler . I dette tilfælde er trådløs ADSL router antenne, der bruges til at overføre trådløse signaler til det trådløse LAN- kort i hver computer.
    2

    Bestem trådløse standard , der anvendes i netværket for at lede efter en router , der matcher kræves dataoverførselshastighed . 802.11a og 802.11g trådløse netværk standarder ( også kendt som Wi -Fi) angiver 54 Mbps som den maksimale dataoverførselshastighed . Nyere versioner af 802.11g endda angive satser mere end 125 Mbps. I modsætning hertil angiver 802.11n, udkast til nye trådløse netværksstandard , dataoverførsel ved høj hastighed på 540 Mbps. Faktiske dataoverførselshastighed afhænger af standard computerens trådløse netkort og routeren opfølgningen . For at opnå maksimal hastighed, bør begge være forenelig med det samme trådløse netværksstandard .
    3

    Sikre datasikkerheden i det trådløse netværk ved at købe en Wired Equivalent Privacy ( WEP) kompatibel router. Sikkerhed er af største bekymring i trådløse netværk. WEP, datakryptering til trådløse netværk til formål at sikre data, der sendes via radiosignaler . Trådløs datasikkerhed sikre protokoller mere avancerede end WEP Wi- Fi Protected Access (WPA ) og WPA2 med WPA2 tilbyder det maksimale niveau for sikkerhed i trådløse netværk.
    4

    Evaluer , hvis du ønsker en trådløs DSL-router med en ekstern eller intern antenne . En ekstern antenne giver bedre signal transmission, men kan være besværlige at bære rundt , hvis brugeren er ofte mobile. Nogle trådløse routere med intern antenner har mulighed for en ekstern antenne vedhæftet for at forbedre signalmodtagelsen .
    5.

    Vurdere andre funktioner i trådløs ADSL router skal købes. Bortset fra at forbinde netværk og muliggøre deling af internetforbindelse , kan routere udføre flere andre funktioner. Routere typisk bestemme den korteste vej for en datapakke til sit bestemmelsessted. Nogle routere derudover fungere som hubs eller switches , give yderligere firewalls og support port forwarding nødvendige færdighed i at være vært for en web -server. At kende alle de funktioner, den trådløse router skal udrette hjælper med at identificere den bedst egnede model. Husk, at routere med flere funktioner også koste mere.
    6

    Kontroller grænsefladen af ​​den trådløse router med dine computere. I tilfælde af en enkelt computer , kan du tilslutte den trådløse router med et Ethernet-kabel , et USB-kabel eller blot via antennen. I tilfælde af Ethernet-kabel , skal din computer være udstyret med et LAN-kort med en Ethernet- port. I tilfælde af USB router , bare du har brug for en USB-port på computeren. Hvis computeren har et trådløst LAN-kort , behøver du ikke nogen kabler til at forbinde - antennen på den trådløse bredbåndsrouter ville kommunikere direkte med din trådløse LAN-kort. Hvis du tilslutter routeren til en switch eller en hub, skal kontakten enten have en Ethernet-port ( alle kontakter har denne port ), eller en trådløs antenne.
    7

    Forskning markedet for de mange forskellige trådløse DSL routere til rådighed, deres funktioner , top sælgende routere og kundefeedback . Identificer routeren egnet til dine behov. Lær mere om funktioner og priser af forskellige modeller ved at henvise til online købernes guider. Gennemse anmeldelser og sammenligne priser. Nogle populære købernes guider NexTag , Windows Marketplace, MySimon og Epinions ( se links nedenfor).
    8

    Ring til din ISP efter at have identificeret en passende trådløs ADSL router. Check med udbyderen , hvis de sælger den ønskede router. Nogle gange, internetudbydere lease routere for ekstra månedlig afgift . Leasing kan være en bedre løsning for dem i en ny virksomhed, og som kræver multi- funktion high-end routere.
    9

    Alternativt købe trådløs ADSL router fra online-leverandører , en liste over , som vil være til rådighed i de ovennævnte købernes guider. Gennemse populære online butikker, såsom CompUSA , Best Buy og Circuit City ( se links nedenfor).

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konfigureres Linksys WRT54 
    ·Må trådløse 802.11n-kort arbejder kun med 802.11n ro…
    ·Hvad er et trådløst Cardbus Adapter 
    ·Hvad Er 802.11b Standard 
    ·Anbefalede Internet routere til en Mac Laptop 
    ·Trådløst internet kort Definition 
    ·Sådan foretages fejlfinding Your trådløse forbindels…
    ·Sabrent Wireless Adaptor Instruktioner 
    ·Sådan Hook en Privat trådløst netværk med en D-Link…
    ·Hvorfor kan jeg ikke se min Mac Notebook på mit trådl…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up et trådløst netværk med en router 
    ·VNC Vs . Radmin 
    ·Hvad er en usikrede Netgear WiFi 
    ·Sådan Telnet Into en HP printer 
    ·Sådan oprettes et netværk Beliggenhed 
    ·Fordelene ved Spanning Tree Protocol 
    ·Sådan Monitor en Traffic Gateway 
    ·Hub Switch Forskelle 
    ·Fordele & Ulemper ved Computer Networking 
    ·Hvordan man laver en 802.11B Super Wireless Booster Ant…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com