| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> trådløse Routere >> Content
    Sådan bruges en enkelt trådløst netforbindelse på flere pc'er
    Dagens cellulære internetudbydere har skabt et stort netværk, hvor web-adgang kan fås fra næsten hvor som helst, herunder køretøjer og autocampere . Når du rejser med en gruppe af mennesker, kan ikke alle have en trådløs internetforbindelse plan for adgang , i hvilket tilfælde du måske ønsker at dele din forbindelse på en parkeringsplads , hvor alle parker for natten . Eller du kan blot ønsker at dele en trådløs forbindelse med flere computere derhjemme. Moderne teknologi har igen trukket igennem for dig, giver en levedygtig og enkel måde at gøre det . Ting du skal
    Computere med trådløse LAN-kort og webbrowsere installeret
    Operation manual til netop dit operativsystem
    EVDO trådløs router med USB eller ExpressCard -slot (afhængigt af din type modem .)

    Vis Flere Instruktioner
    1

    tage hver computer til en lokal computer tekniker og har et trådløst LAN -kort installeret , hvis maskinerne ikke allerede har en. Spørg teknikeren at efterlade alle krypteringsindstillinger " OFF" , så du kan konfigurere denne selv.
    2

    Consult dit operativsystem instruktionsbogen hvordan du får adgang netværksindstillingerne for dit system. Gå til den netværkskonfigurationsindstillinger konsol eller skærm på hver computer.
    3

    Giv et entydigt netværksnavn for hver af dine computere, og indtaste den i dit system "Computer Name" indstilling, eller lignende . Mens der i denne skærm , skal du indstille hver computer til at acceptere " DHCP Only ", så computerne vil modtage en IP-adresse fra den trådløse router på en efter behov grundlag . Klik på "Anvend " og /eller "OK" når du er færdig med disse indstillinger , men lad netværksindstillingerne skærme åbne.
    4

    Tilslut trådløst modem , der leveres til dig af din trådløse luftfartsselskab , i EVDO routerens "WAN " port.
    5.

    Sæt EVDO routerens netledning i en nærliggende stikkontakt og høre routerens manual for at afgøre, om det fungerer normalt pr fabrikantens anvisninger .
    < br > 6.

    Tjek strømindikatoren på din trådløse modem til at sikre routeren leverer det med magt.
    7

    Consult routerens instruktionsbog for at finde adgangsoplysninger for routeren , du har valgt , sammen med standard brugernavn og adgangskode. For at få adgang til routerens log- in skærmen , skal du bruge routerens IP-adresse den blev givet af producenten.
    8

    Tænd en webbrowser , og indtast IP -adressen på routeren i browserens adressefelt vindue . For de fleste trådløse routere , vil denne IP-adresse være 192.168.0.1 , 192.168.1.1 eller 192.168.2.1 Tjek din router manual for IP-adressen på din enhed.
    9

    Indtast standard brugernavn og adgangskode og klik på "Send" i browseren skærmen for at indtaste routerens konfigurationsindstillinger. Sæt din router til DHCP-tilstand og indstille " Broadcast Network ID " til "ON". Routeren kan også kræve din trådløse internet udbyders gateway IP-adresse og login- oplysninger til det for at gøre brug af din trådløse modem. Indtast disse oplysninger, mens i konfigurationsindstillingerne. Klik på " Anvend" eller "OK" efter at disse ændringer , men lader routerkonfigurationen skærmbilledet åbent .
    10

    Vælg den ønskede sikkerhed krypteringsmetode i routerens "Wireless Security" indstillinger, eller lignende . Generelt valg vil være enten WPA eller WAP. Konfiguration af en trådløs sikkerhedsnøgle og skrive nøglen ned på et stykke papir og skriv det ind i trådløse sikkerhedsindstillinger for networking konsoller på hver af dine computere , gør, at du vælger den samme krypteringstype : WPA eller WAP. Klik på " Apply" efter at denne ændring.
    11

    Indtast EVDO trådløse modem IP-adresse i " Gateway " tekstindtastning blok i netværksindstillinger areal af hver computer, så hver maskine ved, hvordan adgang til router.
    12

    Klik på "Apply " og " Save " i netværkskonfigurationsindstillinger for hver computer, så afslutte. Klik på " Anvend" og "Exit " i router konfiguration skærmen. Genstart hver af dine computere, og kontroller, at du har adgang til internettet på hver.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Up en trådløs router på en Mac 
    ·Sådan ændres en Wi-Fi Port 
    ·Sådan Udskift en Netgear WNR3500 
    ·Sådan slutter en Dell 964 printer til min Verizon Mode…
    ·Sådan ændres en adgangskode på en Linksys WRT350N ro…
    ·Sådan tilslutte en NetGear Wireless Router til et kabe…
    ·Sådan bruges Roadrunner WiFi 
    ·Fejlfinding en 2Wire Gateway 
    ·Sådan konfigureres en router for en Nintendo DS 
    ·Sådan Slut T-Mobile Dlink Wireless Router 
      Anbefalede Artikler
    ·Wireless Security Metoder 
    ·Hvordan skal tjekkes din IP-adresse på Mac OS X 
    ·Sådan får du den IP-adresse Nogen i Yahoo Messenger 
    ·Sådan installeres et SDH 
    ·Sådan Set Up en Netgear EN104 Ethernet Hub 
    ·Sådan genkender en VoIP Packet 
    ·Sådan bruges WiMax Teknologi 
    ·Sådan installeres et netværkskamera 
    ·Sådan at uploade filer til Megaupload 
    ·Hvordan vælger Ethernet-kabel 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com