| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Grundlæggende om indlejrede systemer i C
    et indlejret system er et system , der forbinder forprogrammeret software på en controller indlejret i computerens hardware. Softwaren er installeret på controlleren , hjerner af den elektroniske enhed. Hver indlejret system bruges til en bestemt funktion. Et komplekst enhed som en PDA eller smartphone kan have indlejret enheder, der kan styre flere funktioner. Men indlejrede systemer er ikke så kompliceret eller programmerbar som en personlig computer . C er en af ​​de mest almindeligt anvendte programmeringssprog i indlejrede enheder . Anvendelse af indlejrede systemer

    Indlejrede systemer bruges til at styre elektroniske enheder, såsom DVD -afspillere , mobiltelefoner , ure og medicinsk udstyr. Grafikkort og netværk switches er indlejrede systemer , der anvendes i computerudstyr. Den fartpilot og blokeringsfri pauser i en bil er også indlejrede systemer . Indlejrede systemer er billigere end komplekse processorer på grund af deres enkelhed og hyppig masseproduktion . Software skrevet i et sprog som C bruges til at styre de mekaniske anordninger i indlejrede system .
    Grunde C er almindelig i Indlejrede Systemer

    C er en af ​​de mest almindeligt anvendte software anvendte sprog på indlejrede system controllere . En af grundene er, fordi det er en af ​​de få software sprog, der opererer på begge 8 bit controllere og 64 bit -pc'er , hvilket betyder, at mange edb-programmører kan skrive C software til både personlige computere og indlejrede enheder. C-sprog kan også bruge meget simple kommandoer til at styre enheden , frigøre den begrænsede hukommelse på enheden til at holde mange kommandoer eller parametre. C kan skrives til både microcontrollere og digitale signalprocessorer .

    C sprog, der anvendes i indlejrede systemer

    C og C ! anvendes hyppigt i skabelsen af indlejrede systemer . Indlejrede systemer er sjældent programmeres ved hjælp af C + + , fordi indlejrede systemer sjældent har hukommelse til det kompleks programmering bruges i C + +. C # er lejlighedsvis bruges på indlejrede Linux-systemer .
    Hvordan C programmer er skabt og installeres på Embedded Systems

    Code er skrevet i C på en programmør PC. Code bliver kørt gennem en compiler på programmørens pc til at oprette et program. Den integrerede systemsoftware kan køres gennem en simulator på programmørens computer. Den software program er kopieret over på controlleren ved hjælp af et " programmør ". Controlleren er derefter testet på en "test bed " for at sikre , at det fungerer korrekt.
    Almindelige indlejrede systemer, der bruger C

    Bluetooth-enheder er programmeret i C. PIC microcontrollere som dem der bruges i web kameraer er ofte programmeret i C. PIC microcontrollere programmeret i C er også blevet brugt i LED ( lysdioder ) enheder og LCD (liquid crystal display) skærme. USB-enheder er indlejret enheder ofte kodet i C.
    Standarder for Embedded System Programmering i C

    American National Standards Institute ( ANSI ) har skrevet standarder for C programmering sprog . The International Standards Organization skrev standard ISO /IEC 9899 til C programmeringssprog . The Motor Industry Software Reliability Association har skabt et proprietært sæt standarder for programmering i C for indlejrede enheder i biler .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konvertere en streng til Boolean 
    ·Hvad er Direct3D og OpenGL 
    ·Sådan Stop C bufferoverløb 
    ·Sådan Word Juster i C30 
    ·Sådan Design din egen spil ved hjælp af C + + 
    ·Sådan Call Visual Basic DLL fra C 
    ·Sådan Konverter QString til Int 
    ·C + + og kontrollerer for syntaksfejl 
    ·Beskrivelse af C System Funktion 
    ·Sådan får du adgang videopodcasts Med iPhone SDK 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at returnere en boolesk værdi i Java 
    ·Omdiriger Vs. Fremad i Java 
    ·Java Classpath Tutorial 
    ·Sådan Program Microsoft Windows CE 
    ·Sådan opdatere siden efter 3 SEC i PHP 
    ·Vigtigheden af ​​beslutningsstrukturer i programmering 
    ·Sådan Cache PHP Resultater 
    ·Sådan Indsæt en dato i en DB2-database 
    ·Sådan Test Python Stream Handlers 
    ·Hvordan man laver en Ruby program , der udskriver et do…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com