| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Fordelene ved en Premium Editor
    web-udviklere og edb-programmører har specialiserede tekst - redigering behov , der afviger fra de funktioner, der tilbydes af Notesblok eller tekstbehandlingsprogrammer . En særskilt gren af ​​software kaldet teksteditorer til formål at betjene dette marked ved at tilbyde værktøjer, der er nyttige under kodningen processen. Fordi hver programmeringssprog er anderledes, skal premium teksteditorer har mange ekstra funktioner til at dække alle eventualiteter . Tekstbehandling vs Tekstredigering

    Tekstbehandlere målrette skrive behov for både offentligheden og professionelle forfattere og har udviklet sig til kraftcentre dækker sidelayout , grafisk design og mange andre nicheområder for at skrive , at kun tangentielt vedrøre ord . Teksteditorer er altid fokuseret på selve teksten og giver generelt meget begrænset formatering og layout . I nogle tilfælde kan en tekst editor kun gælde en tekst stil som fed eller kursiv til en hel dokument i stedet for et enkelt ord eller en sætning . Brug tekstbehandlere , når præsentationen af teksten er lige så vigtig som teksten. Teksteditorer er gældende, når præsentationen ikke noget overhovedet , som det er tilfældet med programmering kode.
    Grundtekst Redaktion

    Både Windows og Mac OS X skib med teksteditorer : Notepad til Windows og TextEdit til Mac . Linux skibe med forskellige teksteditorer i grafiske brugergrænseflade afhængigt af hvilken version, du vælger, og har typisk pico eller nano installeret på kommandolinjen . Brug Notesblok eller TextEdit som teksteditorer ved at vælge " almindelig tekst " med en " . Txt " udvidelse som filformat , når du gemmer . Alle disse programmer virker godt for korte programmering projekter , men giver ikke nogen hjælp med dit arbejde. Du er nødt til at være temmelig ekspert med denne software for at undgå stavefejl og andre fejl , der vil forhindre din HTML fra præstationen i en webbrowser eller få dit program til at gå ned .
    Command Line Redigering

    Vim og Emacs er yderst avancerede tekst -redigering applikationer, der er tilgængelige på Linux eller Mac OS X kommandolinjen eller kan downloades i windowed applikationer til brug på næsten ethvert operativsystem . Begge tilbyder kraftfuld udvidelsesmuligheder til en lang række opgaver - men på bekostning af en stejl indlæringskurve. Nogle programmører vedtage en arbejdsproces , hvor de bruger kun kommando-line redaktører , som regel ved at åbne mange terminal vinduer på én gang, men de fleste programmører vil drage fordel af at lære nok kommandolinje- færdigheder til hurtig redigeringer og fil- skabelse.
    < Br > Avanceret tekst redigering

    Premium redaktører kommer med funktioner gearet til de behov, kodning og programmering . For eksempel kan tegnsætning herunder citater, parenteser og beslag automatisk blive lukket : Når en "(" er indtastet , er den tilsvarende " )" indsættes automatisk efter markøren , så de næste skrevne ord er i parentes . Udelade den afsluttende parentes ville være en mindre grammatisk spørgsmål i en skriftlig brev, men er en fatal fejl i de fleste programmeringssprog. Premium teksteditorer har også mere avancerede søg-og -erstat kapaciteter, funktioner til at arbejde med usynlige figurer som faner, rum og vognretur , og automatisk farvekodning at highlights tekst ved kontekst. For eksempel vil et HTML-dokument vise tags som " div " og " span " i en anden farve end deres elementer såsom "alt " eller "src ".
    Integrated Development Environments

    Premium redaktører generelt tilbyder funktion indstiller ligner dem af integrerede udviklingsmiljøer . En IDE er et program , der arbejder med mange filer på samme tid og er meget nyttigt for programmeringssprog og webudvikling , hvor arbejdet kan spredt over mange separate filer. Den væsentlige forskel mellem en IDE og en tekst editor er begrebet et projekt , som refererer alle de filer, der er nødvendige for opgaven, og giver dem mulighed for at blive redigeret samtidigt. IDE'er kan også komme med indbygget dokumentation for programmeringssprog , fejlkontrol og evnen til at køre scripts , der genererer programkode . Disse funktioner kan også findes i de mest alsidige teksteditorer , hvor forskellen mellem IDE og teksteditor er sløret .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Opdatere en erklæring i Informix 
    ·Sådan redigeres Flash-filer med Easy Eclipse 
    ·Sådan ændres en Codebase 
    ·Tutorial til PhoneGap Camera API 
    ·Hvad er Buffering i programmering 
    ·Sådan bruges MSBuild at Merge WPF Assemblies 
    ·Sådan bruges itoa i CCS 
    ·Sådan Embed Sprite Flex 
    ·Sådan oprettes Tabeller I HTML 
    ·Begrænsninger af Fuzzy Logic 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Beslag fra en streng i VBA 
    ·Hvad er en vifte af heltal 
    ·Sådan overbelaste en funktion i C + + 
    ·Hvordan man gør en Square Root i C + + 
    ·Java Generiske Rekursive Typer 
    ·Sådan Put noget på en Python Sti i Terminal 
    ·PERL Vs . SED 
    ·Hvordan man laver et link Bounce Med jQuery 
    ·Sådan Flip et nummer i Boolean 
    ·Dynamiske funktioner i Python 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com