| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Alice Programmering Hjælp
    The Alice programmeringssprog understøtter generelle programmering begreber for begynder programmører , der involverer programudvikling med animation skabelse. Alice editor er et funktionelt udviklingsmiljø med ekstra guiden funktioner, der giver programmører til at følge simple menu - drevne procedurer for at erklære metoder, variabler og objekter. Forstå det grundlæggende i Alice og hvad der forventes af det kan hjælpe at komme i gang med at udvikle basale programmer i sproget. Forståelse Alice

    Alice programmeringssprog repræsenterer en 3-D modellering miljø komplet med objektorienteret -lignende kvaliteter. Mens Alice sig selv ikke er objekt- orienteret i den forstand, at den understøtter OOP paradigmer såsom arv eller polymorfi vil Alice programmører bruger og manipulere objekter. Alice er gearet til at deltage programmering begreber med animation og design til at fremme indlæringen af ​​programmeringen gennem applikationsudvikling og animeret historiefortælling.
    3D World og objekter

    Alice programmering sprog kommer med en 3 - D billede editor. I denne editor kan programmøren vælge fra forhåndsudformede " verden" miljøer, der vil holde 3-D objekter i programmet. Derudover kan du vælge prerendered objekter til at placere i miljøet og kontrollere, hvad objekterne gør. Redaktøren tillader dig at ændre adfærd af objekterne ved direkte ved at oprette serie forprogrammerede eller brugerdefinerede kommandoer , at objektet vil handle på.

    Basic Alice data og metoder
    < br >

    Alice, ligesom andre programmeringssprog , indeholder variabler, der programmøren bruger til at gemme oplysninger i. Alice er stærkt skrevet , hvilket betyder, at variabler skal have en erklæret type , om denne type er numerisk, boolesk eller tegn baseret på. Når du skriver variabler og metoder til din 3-D objekter i Alice , kan du oprette variablerne med editor, så de svarer til maskinskrivning standarder. Foruddefinerede metoder også give dig mulighed for at anvende basale kommandoer til 3-D objekter, såsom bevægelse eller tale. Du kan derefter tilslutte variabler og metoder til de animerede objekter for at skabe scener
    World og klasse Metoder

    Metoder kommer i to generelle typer: . Verden og klasse . Verden niveau metoder gælder alt i den synlige verden af programmet , bortset fra verden selv . Dette betyder, at disse metoder er generelt , og kan bruges til at passere kommandoer til forskellige genstande i verden . Klasse niveau metoder er dem, der er specifikke for en klasse af objekt i verden, såsom en animeret dyr . Typisk, når programmering i Alice du udvide funktionaliteten af eksisterende klasser til at gøre mere specialiserede klasser.
    Arrangementer

    Alice ikke kan være helt objektorienteret , er det til en vis grad event- orienteret . Indbygget i Alice er en serie af begivenheder og event handlers . Alice har en liste over indbyggede begivenheder, som det overvåger for under udførelsen af ​​et program, såsom objekt bevægelser, keyboard brug var mus bevægelse, variable ændringer og selv når programmet starter op . Du kan oprette arrangementer og event handlers gennem Alice begivenhed interface som du ville oprette variabler og metoder .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan formateres den dato, fra DateChooser i Flash 
    ·iPhone Udvikling Komponenter 
    ·Sådan Indsæt en dato i en DB2-database 
    ·Sådan konvertere et resultat Indstil til kommaseparere…
    ·Sådan oprettes WinAPI Listbox 
    ·Hvordan kan uendelige løkker skabes 
    ·Sådan Set Up en SVN Repo 
    ·Sådan Multiply binære tal 
    ·Hvad er altid skrevet i et If /Then Statement 
    ·Forskelle mellem Object abstrakte datatyper og data Abs…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver rutediagrammer 
    ·Hvordan man laver en DotNetBar Tema for MessageBox 
    ·Sådan oprettes en If Else erklæring i C 
    ·Migrering fra Access til MySQL Tutorial 
    ·Sådan Læs Java Input 
    ·Sådan fjernes en Visual Basic Listbox 
    ·Hvordan man skriver et program i Java , at input N ord …
    ·Hvad er forskellen mellem en analog indgang styringsuds…
    ·Hvordan til at erklære en todimensional liste i Python…
    ·Sådan bruges Progress Bar i Visual Basic 2008 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com