| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Groovy Datatyper
    Groovy er et programmeringssprog udviklet af Guillaume Laforge og designet i samarbejde med Java Community Process . Den er syntaktisk ligner programmeringssproget Java , men deler funktioner med Perl, Ruby, Python og Smalltalk programmeringssprog. Groovy kan bruges som et script sprog , der bruger Java Virtual Machine ( JVM ) . JVM er en tolk , der kører Java bytecode . Bytekode er Java-kode , der er blevet samlet i maskinlæsbar form . Datatyper

    Datatyper er en måde at klassificere de enkelte enheder af data. De beskriver størrelsen af data i form af, hvor mange digitale bits tager det op i opbevaring . Datatyper beskriver også den slags operationer, der kan udføres på dataene. Programmeringssprog har normalt et sæt foruddefinerede " grundlæggende datatyper . " De fleste programmeringssprog også muligt for brugeren at skabe sine egne datatyper ved at bygge på de grundlæggende datatyper.
    Grundlæggende Java Datatyper

    De grundlæggende datatyper i Groovy er den samme som i Java . De er strenge, bytes , shorts, Ints længes , flåd , doubler, boolesk type og chars . Strenge er tekststrenge . Der er også en speciel Groovy version af Java String datatype kaldet gstring . Bytes er 8-bit heltal , der kan have en værdi mellem +127 og -128 . Shorts er 16-bit heltal , der kan have en værdi mellem +32 767 og -32 768 . Ints er 32-bit heltal , der kan have en værdi mellem +2 147 483 647 og -2 147 483 648 . Longs er 64-bit heltal , der kan have en værdi mellem +9 223 372 036 854 775 807 og -9 223 372 036 854 775 808 . Flåd og doubler er datatyper, der kan rumme store decimaltal , deres hukommelse størrelse er 32 bit og 64 bit , hhv. Booleans har to værdier: sande eller falske . Booleans bruges i kontrolstrukturer i Java og Groovy . Chars er 16-bit unicode tegn.
    Lister
    p Der er to primære indbyggede datatyper tilgængelige i Groovy , men ikke tilgængelig i Java. Disse er lister og kort . Lister bruges til at gemme samlinger af data i orden. For eksempel kan en liste datatype kaldet " mainList " erklæres i Groovy som følger: Liste mainList = [ 1, 5 , 65, 100] . Værdierne på lister kan tilgås ved henvisning til indekset af elementet , hvor elementerne er indekseret begyndende ved 0 . For eksempel , for at udskrive den første element af " mainList " i Groovy du ville skrive : println mainList [0]. Denne erklæring vil udskrive "1".
    Maps

    Maps ligner lister. I modsætning til lister data i et kort ikke er bestilt. Hvert element i en kort består af et par af data . Et medlem af dette par fungerer som en betegnelse for den anden . Et kort over eksamen resultaterne af en klasse af elever , kan erklæres som følger: examResults = [" Danny " : 64, " Alice ": " A", " Bob " : 78,5 " Cora " : 84] . Bemærk, at de værdier, der er lagret i kortet examResults er af forskellige typer . Alices eksamen Resultatet er en streng, Bobs er en float og coras og Dannys er begge heltal. Værdierne inden Kortene kan tilgås ved henvisning til etiketten af elementet . For eksempel, for at kunne udskrive Dannys eksamen resultat ville skrive en af følgende to erklæringer: println examResults [" Danny " ] eller println examResults.Danny . Begge disse erklæringer ville udskrive " 64. ". Begge er lige gyldige måder at udskrive et element af et kort i Groovy .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Indsæt flere CheckBoxList i Asp.Net 
    ·De bedste steder at sætte Net Application Logs 
    ·Sådan installeres en ny SSL-certifikat 
    ·Sådan Graph Flere datapunkter i Matlab 
    ·Sådan oprettes en SWF Close Button 
    ·Sådan center et billede vha. HTML Programmering 
    ·Hvordan laver jeg en knap frem baseret på indtastede d…
    ·Sådan Code i Pascal 
    ·Trin i Data Processing Cycle 
    ·Sådan Lær Computer Programmering 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter UTF- 8 til UTF- 16 i Perl 
    ·Sådan Break en streng i Delstrenge i Java 
    ·Hvordan modellen Hardware Systems i SystemC 
    ·Sådan bruges PHP: Exec 
    ·Hvordan man skriver et C- program til en mangedobling a…
    ·Hvordan man skriver en Visual C program, der bruger en …
    ·Sådan oprettes en Pivot i VBA 
    ·Sådan: HTML -tekststykke i Beskeder 
    ·Sådan Konverter RGB til gråtoner i Java 
    ·Sådan får Værdier Fra ListBox at sende til SQL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com