| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Standard Operating Procedures i Oracle RAC Miljø
    Oracle Real Application Clusters er en business-applikationer database. Oracle RAC har fælles cache arkitektur , hvor programmører kan oprette og gemme filer på et fælles sæt af delte diske. Desuden giver Oracle RAC miljø skalerbare løsninger for at øge hukommelsen og processor kapacitet til at forbinde forretningstransaktioner mellem databaser. For at installere databasen , har Oracle skabt standard operationelle procedurer . Pre- installation Steps

    Programmører skal konfigurere servere til RAC installation. De skal designe datacentret at understøtte installationen . Oracle refererer til datacentret som knudepunkter , som er en del af ansøgningen klynge . Hver node skal have en delt disk , redundante switche at forberede systemfejl, og både private og offentlige IP (Internet Protocol) adresse.
    Installation

    Installation RAC er en to -trins proces . Det første trin kræver programmøren at installere CRS , en klynge management løsning, der bruges til at definere den måde servere distribuere arbejdsbyrden. Programmøren skal installere cluster -ready tjenester med Oracle Universal Installer ( OUI ) . For det andet trin , skal programmøren installere Oracle Database -systemet og begynde at oprette tjenester for RAC miljø.

    Opbevaring

    Programmører kan bruge Oracles Automatic Opbevaring Management løsning til at forenkle systemet forvaltningen ved at oprette disk grupper. For eksempel giver Oracle programmøren at administrere indhold og fil- distribution, definerer disk og fiasko grupper og give databasen og systemet redundans.
    Konfiguration Parametre

    Oracle vedligeholder databasen parametre , der anvendes til initialisering på en server parameter fil. Dette gør det muligt for programmører at bruge filen til at styre parametre. Nogle parametre omfatter ACTIVE_INSTANCE_COUNT , som giver programmøren at udpege primære og sekundære tilfælde og DB_FILES , som angiver den maksimale gyldig værdi eller antallet af filer i databasen kan åbne ved hjælp af parameteren.
    RAC forekomster < br >

    Programmører skal bruge Oracles grid kontrolsystem til at styre de forekomster af RAC database. Systemet tillader programmører at starte eller stoppe en instans , og overvåge disse aktiviteter i databasen . Programmører kan bruge sådanne kommandoer som " shutdown normal ", " shutdown øjeblikkelig " eller " shutdown transaktionsbeslutning " for at afbryde RAC tilfælde.
    Applications Manglende

    Oracle RAC miljø giver støtte for, hvornår en instans svigter. Brugere af databasen skal skabe beskyttelse barrierer for at forhindre hardwarefejl. De standard operationelle procedurer tillader programmører at lukke en instans til at udføre inddrivelser genoprette forbindelserne mellem klynger og omkonfigurere databasen.
    Tilføjelse Nodes

    Programmører kan indsætte ekstra noder og forekomster til eksisterende reelle anvendelsesklynger inden for en RAC miljø. De skal konfigurere database system til at understøtte netværksprotokol og datatransmissioner mellem noder i en klynge. Installations trin for at tilføje en ny node er forskellige for hver operativsystem.
    Administrerende Cluster Registry

    Oracle Cluster Registry giver programmører med metoder til at konfigurere databasen cluster komponenter og services . Kommandoen " srvctl config " giver programmøren at vise detaljerne , at OCR- butikker. Programmører kan sende ( "eksport" ) OCR indhold til et mål -fil , skal du ændre OCR fil backup placering ( " backuploc "), og opgradere registreringsdatabasen for at en nyere version .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man skriver en installation Script 
    ·Sådan tilføjes Lines til en Combo Box 
    ·Sådan Konverter variabler 
    ·Den Centroid Funktion i Matlab 
    ·Hvordan til at udfylde en Listevisning Fra en SQL 
    ·Forskellen mellem XSD & WSDL 
    ·Sådan Konverter et billede til Binary & Binary til Str…
    ·Hvordan man får en grad i Hacking 
    ·Sådan oprettes en Thread Demonstration i Win32 
    ·Sådan Konverter et billede til HTML -kode 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes et objekt til ArrayList 
    ·Hvordan man kompilerer JNI i Ubuntu 
    ·Hvordan man kompilerer en PHP fil 
    ·Hvordan får jeg vist en formular i en Vb.NET Console A…
    ·Liste over Fordele ved UML 
    ·Sådan Format algoritmer 
    ·Sådan Lær Basic Math Brug Java Applets 
    ·Sådan Gør Noget køres alene Tråd i VB.Net 
    ·Sådan bruges UBound i VB6 
    ·Sådan fjernes SVN historie i Eclipse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com